9/10 saatlik yok, kocam yorgun kaynanam “annesi yaninda merak etme” diyor?
Ben mi abartmiyorum yoksa ne alaka annesi oldugunu biliyorum? Bende karisi olarak dikkatli olun uyusun ihmal etmeyin acele etmeyin dedigim icin annesi yaninda diyor? Ne alaka?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
O zaman sende merak etme. :) Böyle saçmalık olur mu
😂😂 nedemek etme kocam degil mi Benim.
ironiyi anlamadın :) annesi yanunda ise senin merakına gerk yok muş gbi annesiyanında demesine söyledim
Bende Bunu Yolladim zaten > 😂 Ve Tamam oldu Görüsürüz Anne yazdim
iyi yapmışsın :)
Saydirmak vardi tabi ama bununla yetindim😂 acaba ne anladi?
o anlamıştır anlayacağını :) saydırmana gerek yok :)
Bide Siz soyleyin lutveeeen ne anladi Sizce? canım kari
boş ver. a. ptallarla uğraşma. ne yaparsan yap o bildiğini okuyacak yine. derki o el kızı ben annesiyim.
Bu el kizi muhabbetini anlamiyorum. O Kadin sevmis ki evlenmis. Cocuk sahibi olmussunuz. Bu kadar basit gormeleri…
Kaç yıllık evlisin bilmiyorum. Ama eskiden beri gelin kaynana çekişmesi var. En rahat yolu ayrı yerde olmak
Evet bende gidecem kafama koydum. Hemen olmaz ama kalmayi dusunmuyorum uzaga gidecem. Resmen basimda bana annelik kocama annelik cocuklarima dahi annelik yapan var. Ben varim Ya evin kadini Benim
haklısın. Oğlunu torunlarını sevsin. Ama senin yerine de geçmesin. sevgisini göstersin saygısını görsün
Yani sana güvenmiyor işte :) sen olsaydın uyutmazdın hesabı ben onu güzel güzel besler yavaş yavaş gitmesini sağlardım diyor :)
Ne alaka abi karisi olarak birsey dersem hemen kendini ön plana atiyor
:) ayh Kaynanalar kocan da bı güzel sırıtıyor değil mi
Neden boyle yapiyor kaynanam anlamiyorum kendi kocama birsey diyemiyorum resmen onun oglu benimde kocam ama?
:) kadınlar kendi arasında savaşır erkeğin rol alması lazım bu durumu kabul etmemesi lazım ama anneci kocadan uzak durulmalı net :)
Bana soyledigi dogru degil demi abi? Annesi yaninda diyerek. Sen annesiysen bende karisiyim. Yani Bunu Neden belirtiyorsun?
Doğru değil zaten kocanla bu durum için konuştun mu hiç?
Dikkatli olun diyorum Kadin oyle diyor sanki ben Bilmiyorum
Bak sen alla alla deseydin:)
Bende guldum 😂 Bunu Yolladim. Bide Tamam Anne oldu Görüsürüz yazdim
Derdi ne Ya?
Hahahahaha manyak mısın biraz sert olduğunu belli et
Derdi ne belki de istemiyordur seni :)
Sert oldum ise yaramadi. Boyle yapiyorum ya da susmuyorum.
😂 bı sert yapamadın karı istemiyor işte aaa
Susuyorum
Susma neden susuyorsun?
Neyi istemiyor? Beni mi biliyorim bende inadina 😂 bunu Yolladim
Gülücük ayh ayh sen niye bu kadar safsın :)
Abi ne safi Ya evimden kovdum kadini yine devam ediyor. Hasta bir sekilde.
Kocanın iyi rol oynaması lazım 😃
Oynuyor zaten
Oynamıyor demek ki?
Oynuyor Hatta kiviriyor. Benim koca kari ben erkegim Bizim Evde.
Yoksa evin :) baskın karakteri sen misin
Hicbir agirligi yok
Evet ben oldugum icin kayinpeder kaynana geberiyor
Oyle geberiyorlar ki Bana laf sokmadan rahatliyamiyorlar
Ve O kadar yüzsüz ki kovdum evden pismis kelle gibi geliyor hala
:) siz gibi kadınlar bulmak zor siz böyle güzel olan herşeyi hakediyorsunuz cidden baskın dominant kadın için ölünmeli :)
Ama sorun degil kokune kadar hissediyor o evin sadece oglunun olmadigini zevkle Bunu yasatiyorum ona
Ben kendi degerimin farkindayim zaten tsk ederim. Tek sorun aciz Ve oglunu paylasamayan bir kuma (kaynana) modeli
Hırslı kadınsın:) senin gibi kadınlar böylelerinden uzak durmalı hırslarını gündelik yaşamının farklı alanlarında kullanmalı ama ayh işte kaynana :)
Sen değerinin farkındasın ama kocan farkında değil çok saf negatif bı insan kimler kimlerle
Evet kocam biraz oyle biri. Oyle oldugu icin cok tartisiyoruz. Annesi kumanda gibi yonetmek istiyor kocami cunki oyle alismislar. E ben Geldim simdi gelin olarak bende Bunu istemiyorum Hatta engel oluyorum ben Iyi olsamda kotu gelin ilan edildim. E Bu bize koyar mi? Asla. Herkes hakkettigini aliyor. Gocunan otursun zirlamaya devam etsin. Size örnek vereyim. Kocam yola cikiyor annesini babasini memlekete goturcek bende kaynanama dikkatli olun uyusun ihmal etmeyin yazdim karisi olarak. Bana “annesi yaninda merak etme” dedi. Diyeceksin gel koynuna gir dillik vermiyorsun madem diye yine ben kabahatli olurum.
Bunu soylerimde. Kocam engel oluyor.
Utanma yok bende hak edene.
:) emin ol karakterini senin gibi iyi tanıyorum bu yüzden keşke kocan biraz sert yapabilse ve kendisinde olsa da senin sırtına sırtını verse :) emin ol o hırsını ya gündelik hayatta da kullanma cinsel hayatında kullan ama yeter ki o pozitif enerjiyi boşuna kullanma kocan da bilmiyorum ben böyle erkekleri anlayamıyorum evlenmesinler o zman senin gibi kadına yazık cidden
Kocamin gozunu aciyorum yavas yavas. Kaynanam buna gelemiyor iste. Ya abi Benim proritem zaten belli ondan sasmam. Hirsimi Ondan yana kullaniyorum zaten. Kocam bana duskun Ondan yana problem yok sadece sessiz biri pasif bana göre. Ama artik buldum caresini. Alay ediyorum kadinla. Bu daha zevkli sert dilden anlamadi cunki.
Adam akkili davranirsa insanligimi tekrar ölcer.
Yanlış anlama ama Gözü hiçbir zaman açılmayacak kocanın :) bı insan 7 sinde ne ise 70 inde de o dur :)
Düşkün olabilir ama anneci ise çok sıkıntı önüne büyük engeller açar belli bı süre sonra kocan bir şey yapamadığı için sen yorulur kocan gözünde soğur
Evet evet kocan çok pasif bu evliliğin ilk başından beri olmaması lazımdi?
Abi kaynana nisanlilik donemi olsun sevgililik donemi olsun hic yoktu aramizda. Hicbir sekilde ismi bile gecmedi. Evlendigim inanirmisin basladi Kadin. Sok oldum. 2 yil nisanli kaldim ustelik. Hicbir sekilde gormedim. Beni aramazdi cok az gayet iyidi. Evlendim hergun aramaya basladi. Gelmek istedi. Vesaire vesaire. Yemek yapma dedim yapti. Oglunu benimle paylasmak istemedi.
Evet belli 😃 oluyor çekemiyor kocan da safin teki
Neyi cekemiyor Allah askina? Guzel olsam bile Bu ne kadar onemli? Kocamin beni dinlemesini bile istemiyor O kadar hasta biri.
Kocami aradim Bugun dedim Annen boyle yazmis dedim. Onlarda oyle insanlar dedi bana bende yaslilarla ugrasiyorum farkindamisin dedim sessiz kaldi. Bende biliyorsun kendi anneni babani bana inkar etme dedim. Oda biliyor abi. Kocami takipteyim haberi yok tabi 😄 2 gundur yuz vermiyor annesine
Bütün kaynanalarda olan ortak problem :) kocanın biraz sert davranması lazım hayırdır bu benim karım üslubuna dikkat et demesi lazım
Kocanı kötülemiyorum yanlış anlama ama :) savunmuyor sen kendini öyle avut istiyorsan?
Örnek vereyim. Kocamla konusuyorum ben kaynanam ustune alindi Bana laf soktu kocamin yaninda. Bende hayirdir kocamla konusuyorum Sen Neden ustune alindin dedim pit ses cikmadi. Kocamda Ayni sekil. Yani kocam ne bana birsey diyor ne annesine.
Annesine demeli işte :) bir gün bu durumlardan bıktığında yazarsın oradaki yorumların altında görüşürüz o zman :/
Abi kayinpederin numarasini engelledim. Gelip gitmeyi kestirdim gelmiyor sadece aile bir araya geldiginde goruyorum Oda 3/4 ayda bir. Kaynanada gelmiyor artik 2/3 ayda 1. Yani bir nebzi rahatladim ama her gorduklerinde iste biliyorlar gelmelerini istemedigimi E cunki laf sokuyorlar O yuzden devam ediyorlar. Kayinpederin yok sayiyorum. Adam yerine koyup konusmuyorum bile artik. Yemek yerken vesaire buna cildiriyor. Kaynanaylada mecburi biraz kocam icin onuda saklamiyorum kaale almiyorum diye cildiriyor iste. Bide oglu var iste.
Kayinpederi annesi sinir hastasiymis. Arsiz. Adamda Ayni pok.
Doğru diyor. Annesinden çok düşünecek değilsin ya onu. Biraz abartıyor bazı kadınlar.
Çocuğunla ilgili bişey derse sende aynısını dersin
Evet Oyle yapmayi dusunuyorum yapiyorsunda zaten ama kadin anlamiyor inadina devam ediyor.
merak et uyutmayacağız mi deseydi
Abi yola cikiyorlar dikkatli olun yorgun dinlensin ihmal etmeyin dedim karisi olarak bana annesi yaninda diyor…. Bende biliyorum ama karisi olarak Bunu soylememi bile istemiyor?
biraz alınganlık yapmışsın normalce söylemiş işte merak etme demiş nası bi cevap bekliyordun ki
Cevap olarak Tamam kizim merak etme sizde kendinize Iyi bakin demesi daha olumlu olurdu. “Annesi yaninda merak etme” ne alaka?
sana ihtiyacı yok anası var yanında yılan gelin dmeiş
Evet bende oyle anladim. Ama Normal mi Bu ya? Kadina Normal bir sekilde yaziyorum boyle cevap aliyorum
takma kafanaa herşeyi hee de gitsin
Kocamda oyle diyor ama Normal degil Ya sanki karisi ben degilim annesi oyle davraniyor kaynanam. Ya bi izin verde kocamin hakkinda birsey diyeyim
:)))) oda düşünüyo sende abartmayın ya
Tamam dusunuyor tabi bende karisi olarak soyluyorum dikkatli olun diye buna bile annesi yaninda diyor bana. Ne alaka?
Tamam olur kizim merak etme sende kendine Iyi bak diyebilirdi?
ewet bak ayıp etmiş ordaa
Ama oyle yapmiyor bilerek boyle konusuyor amaci ne
sendne çok haz etmiyo muhtemelen :)
Evet ama sebebi ne? Normal biriyim
vardır illaki bişey herkes herkesi sevecek diye bişey yok
Sevgisine zerre ihtiyacim yok zaten Oyle bir cahilin sevgisi yük gelir omuzlarima. Karismasin evlilige tek derdim o
Yazık adama acıdim
Neden
Anneyle eş arasında ne cekiyordur var ya 😅
Dedigimde yanlis birsey yok? Annesi hemen annesi yaninda diyor… ne alaka ya
Çok mu seviyorsun koçanı
Seviyorum tabi. Ama Benim dedigimde ne var ki? Yol uzun dikkatli olun diyorum annesi yaninda diyerek laf sokuyor bana ne alaka Ya annesi oldugunu bende biliyorum karisi olarak birsey diyemicemmi
Yeni mi evlisin
1 yil oldu
Ok daha tazesin
Yani?
Yaşlarda küçük mu?
Zaman la geçer
El kızı Anasından çok düşünür olmuş :D
Abi ne alaka. Sevdigim Adam yola cikiyor dikkatli olun diyorum annesi yaninda diyor bana karisi olarak ilgileniyorum Ona bile laf veriyor
Annelerin genel sorunu , gelinlerin oğullarını kendilerinden daha çok sevip kollayacaklarını beklemediğindendir
Galiba. Bende 😂 bunu Yolladim oldu Anne Görüsürüz yazdim
boş ver anne ile oğulu arasına girme. sen hayatın tadını çıkarmaya bak
Abi girmiyorum ben herbirsey dedigimde kaynanam boyle cevap veriyor. Hicbirsey demiyorum yapmiyorum. Surekli Ayni
Ben 15 yıllık evliyim annem hala benim hatunu kabullenmiş değil. :D
Ya Kadin beni istemesin cokta fifi ben birsey dedigimde sürekli kumam gibi ortaya atliyot istermiyorum arkadas evlendi artik karisi Benim Sen bi geride dur ama yok yirtik dondan cikar gibi her yerde kaynanam var birsey dersem hemen boyle cevap aliyorum bende artik alay ediyorum kadinla sert dilden anlamadi
fazla muhabbet etme , dediklerine aldırış etme. Meşhur bir tabir vardır. Ay benden yana olduktan sonra Yıldızın popon bir pak atarım diye. Eşin seni seviyor sende eşini seviyorsan gerisini boş ver. aksi halde eşin iki arada kalacak ve çok sıkıntı çekecek. Bu konuda tecrübeliyim. Gerçekten çok zor duruma giriyoruz.
Abi fazla muhabbet etmiyorum zaten. Ayda 1 kere bile yazsam boyle cevaplar aliyorum. Sanirim kiskaniyor beni istemiyor beni umrumda degil ama annesi oldugu icin haddini bildiremiyorum.
istemediğinden değil kardeşim kıskandığından ve paylaşmak istemediğinden kaynaklanıyor.
Neyapmam lazim peki abi? Sert konustum anlamadi alayci bir sekilde konustum yine anlamadi
Ne yaparsan yap anlamaz kardeşim. Eşin müdahale ederse bu sefer sana düşman kesilir. En iyisi sessiz kalmak. Ben evden 4456 km uzakta yaşıyorum telefonda bile hallediyor anam. ne yapalım anneler böyle işte
Sende izin veriyorsun yani esin ne yapiyor?
Duymazdan geliyor. Aldırış etme dedim önemli olan ikimiziz dedim. öyle böyle idare ediyoruz işte
Artik bende yazmicam hicbirsey kaynanama her yazdigimda Bana laf sokuyor kocamin hakkinda Iyi kotu birsey dememi istemiyor. Rahatsiz. Kiskaniyor oglunu benden.
Benim annem babannemden çok çekmiş. Ben bekarken derdi ki Gelinimi kesinlikle üzmeden başımın üstünde taşıyacam. öyle değilmiş demek ki. alışmak lazım kardeş.
Neye alismam lazim abi? Kadindan banane annesi olabilir Fakat evliligime kocama artik cocuklarima karisamaz. Karisiyor. Ben basimda bir baska Kadin olsun diye evlenmedim. Gebersin gitsin ozaman
Ben çareyi yurt dışına kaçmakla buldum biraz. ya kalbini kıracaksın ya da bir çıkış yolu bulacaksın. eşin durumu biliyormu. eşinle konuştunmu hiç
anneden daha çok sevemezsin onu.. anne haklı..
Annesi oldugunu biliyorum zaten karisi olarak dikkatli olun uyusun ihmal etmeyin dedim annesi yaninda diyor bana Kadin
ben varken emin ellerde diyor sana
Ya zaten annesi Ona birsey demiyorum ki. Dikkatli olun ihmal etmeyin dedim karisi olarak ilgileniyorum ne alaka boyle demesi?
uyarmana gerek yok, ben varım diyor işte neyi anlamıyorsun? kıskanma kaynananı..
Uyaririm onun oglu ama benimde kocam? Ne alaka kiskanmiyorum kiskansam kocami annesiyle yollamam. Dikkatli ol diyorum Bana laf veriyor
uzatma işte.. sen abartıyorsun.
Oylemi yolladigim mesaji en son bilerek acmiyor online geliyor ama bakmiyor 😂😂😂😂
Ben mi abartiyorun?
Sen abartıyon