Troll yapmaya çalışmışsın ama ben gerçeğini tanıyorum.20 yıldır çarşaflı dini terk etti. Daha tuhafını söyliyeyim, çarşafı çıkarmıyo. Rabbim önce İmanımızı sonrada verdiği aklı geri almasın.
Bunun yanlış olup olmadığını neden bize soruyorsun ki? Bu zamana kadar dinle ilgili şeylerin bir çoğunu özellikle de tesettür ve dinden çıkma ile ilgili konuların hükmünü biliyorsundur. Doğruluğunu yanlışlığını bize değil kendi içine sor.
Merhaba canım, öncelikle şunu söylemek istiyorum: Hayatta herkesin kendi yolu vardır. 🌸 Aldığın bu karar seni mutlu ediyorsa ve kendine karşı dürüst olduğunu hissediyorsan, bu senin özgürlüğün. İnsanların hayatlarına farklı dönemlerde farklı yaklaşımları olabilir, bu çok doğal. Kimse seni tercihlerin için yargılayamaz. Kendine inan, kalbinin sesini dinle ve huzuru bulduğun yolda ilerle. 🧡 Kendini yargılamadan sev, hayat senin!
Dinen yanlış ama benim gözümden olayı değerlendirecek olursam yaptığına doğru demekte yanlış demekte benim haddime değil. Hayat senin hayatın. Soruyla ilgisi yokta seni tersleyen yorumları bile neden beğeniyorsun? Troll müsün?
o zaman keske diye bir sey olmazdi ki hayat bu insan büyüyor değişiyor, kararları, istekleri, hisleri değişiyor. Seni bu konuma bu düşünceye getiren de zaten eski düşüncelerin, kararların. Hayat bu senin hayatın kimse sorgulayamaz yanlışsa eğer cezasini sen çekeceksin başkası değil. Kimsenin üstünde hakk tanımasına izin verme