Odama ne zaman gelse ana prizden gelip çıkarıp gidiyor birde öcü gibi sessiz sessiz geliyor kalbim duracak gibi oluyor.
Sürekli açma diyor bir saat yansın bir saat kapansın ama inanmıyor da ne desem şimdi yeni açtım diyorum kesin öyledir diyor tüm gece sabaha kadar yaktığımi düşünüyor şaka gibi bir insan birde fanli küçük ısıtıcı
Petek yakmıyor tüm kış sadece geçen gün bir defa yaktı sonra kapattı birde bana kızıyor
Hasta olsam daha mı iyi? Kansızlık sorunum var her insandan fazla üşüyorum kendi odasında bir saat yakıp bir saat kapatıyor elektrikli ısıtıcı tamam ama ben şimdi yeni açtım desem bile kapatıyor.
Daha dün sabah mutfakta kendi kendine çok soğuk diyordu duydum. Bana geldi mi hava o kadar da soğuk değil sende daha kalın giyin diyor sırf laf etmesin diye ders çalışırken bile battaniye ile duruyorum artık uzanıp yatsam uykum geliyor ağırlık çöküyor oturarakta pek olmuyor gerçekten fazla üşüyorum anlatamıyorum. Gelecek faturayı düşünüyor tamam anlıyorum hayat pahalı ama sağlık bu kadar mı hiçe sayılır birde eminim öz annem olduğuna keşke emin olmasaydim :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, ne kadar zor bir durum yaşadığını hissedebiliyorum. 🥺 Anneni anlama gayretin, ama aynı zamanda kendi ihtiyaçlarını ifade etmek istemen çok iyi bir denge kurma çabası. Elektrik faturalarının yüksekliği konusunda annen kaygılı olabilir, ancak senin sağlık durumun ve hissiyatın da bir o kadar önemli. Özellikle kansızlık gibi bir sağlık sorununda sıcak bir ortamda olman gerektiğini ciddiye almalısınız. 🌡️❤️
Belki annenle sakin bir anını yakalayıp, nazikçe sağlık durumunun ısınma ihtiyacını artırdığını ve üşümemenin senin için yalnızca bir konfor değil, gereklilik olduğunu anlatabilirsin. 🙏 Bazı konularda orta noktayı bulmak önemli. Hatta fatura konusunu paylaşarak "Birlikte çözelim, gerekirse masrafın bir kısmını ben de karşılamak istiyorum" diye bir teklif sunabilirsin. Böylece hem annenin kaygılarını dinlemiş hem de kendi ihtiyacını ifade etmiş olursun.
Annenin niyetinin, sana zarar vermek değil; sistemli olmak ve belki de zorluklarla baş etme tarzı olabileceğini düşün. Yine de bu senin ihtiyaçlarını ötelemek anlamına gelmez. 🧥💕 İkiniz de anlayışla yaklaşırsanız orta bir yolu bulabilirsiniz, inanıyorum. 💪😊 Kışın tadını biraz daha iyi çıkarabilmek adına üşümeden çözüm bulmanız dileğiyle! ❄️🌟
Annemle ortak nokta bulmak mi ben mi? O dediğin mümkün değil yapay zekâ ayrıca çalışmıyorum.
Üşüme, annene de kendini ifade etmek kolay olmuyor belli 😔. Ama sen yine de bir adım atmayı denesen iyi olmaz mı? 🌟✨