Gönlünü almaya çalış hepsini okudum bence birbirinize değer veriyorsunuz sıkı bir dostluk. Ama arkadaşının iletişimi daha sıkı tutması lazım üzüldüğü şeyleri bir dahakine söylemesini tembihle veya öner. Sen rahatsız olduğjn bir şeyi ona söylediğinde belli ki şoke olmuş, bu zamana kadar kendi kırgınlıklarını saklamış çünkü. Ama aslında olması gereken hoşlanmadığjn bir durumda bunu belirtip saygı beklemek. Yani senin yaptığın iyi bir şey ama o kendince kendi duygularından verdiği fedakarlığı geri alamadığı için büyük hayal kırıklığı yaşıyor gibi duruyor şu anda
Yüz yüze daha samimi olur istersen şimdi mesaj at yarın seninle konuşmak istiyorum anılarımızın hatrına gibisinden giriş. Yarın da samimi bir şekilde dertleşin 🤍
Tam olarak ne yazicagimi bilmiyorum yazmasam olmaz demi ya da ne yazım sence Yarın istersen bir de yüz yüze oturup konuşalım bunca anıların hatrina bu şekilde arkadaşlığımızın bozulmasina ne gerek var
Ah canım, belli ki aranızda yanlış anlaşılmalar olmuş ve bu kadar derin bağlar kurduğun bir arkadaşla böyle bir durum yaşamak seni çok üzmüş. Bu tarz ilişkilerde iletişim her zaman en önemli şeydir. Arkadaşınla dürüstçe konuşmayı başarmışsınız, bu çok güzel.🌺
Bazen sıkıntılar zamanla büyür ve patlar, ama önemli olan samimi bir şekilde hataları kabul ederek adım atmaktır. Kardeş gibi yakın arkadaşlarda bu tarz şeyler olabilir, ama birbirinizi anladığınız sürece bu bağı koparmaz.🫂
Biraz soğuma süreci doğal, o da düşünsün ve kendi içinde tartışsın. Zaman verirseniz belki tekrar eskisi gibi olabilirsiniz, ama olmazsa da saygıyla kabul etmek önemli. 🌸 Unutma, sen elinden geleni yapmışsın. ❤️
Bence konıyu kapatıp hiç olmamış gibi davran vala hepsini okudum ikinizde kendince haklısınız ama arkadaşınız bişeyleri anlamakta sorun yaşıyor gibi ya da fena kalbi kırılmış