Kardeş diye bildiklerimiz?

Yıllardır tek kardeşim olarak gördüğüm, öz kardeşlerimden üstün tuttuğum bir insan vardı. Ailelerimiz gorusmemizi istemedi görüşmeyelim diye her engeli önümüze koydu bize islemedi, bize sorulan arkadaşın mi sorusuna her zaman kız kardeşim cevabını verdik hatta çevremizdeki çoğu insan bizi öz kardeş sanıyordu yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi onun için karismadigim kavga kalmadı yeri geldi ailesinden korudum en ufak derdinde yanında oldum onun canı yanınca ben öldüm. Böyle bir insan vardı hayatımda o ne yaptı diye sorarsanız elin piçi yüzünden bana sırtını döndü. bir çocukla yaklaşık 1 senedir çıkıyolar ve ben en başından beri sevmiyorum onu. Kardeşim diye bildiğim insanın canını yaktı öldürmedi sürünürdü resmen ben hep uzak tutmaya çalıştım ayrıl dedim dinlemedi en sonunda çocuk hiç yapmaması gereken bisey yaptı ben dayanamadım mesaj attım mesaja cevabı kardeşim diye bildiğim insan yazdı takmadım çocuk yanındayken elin piçi kardeşini kaybetmeye değer mi dedim değer dedi. Ulan ben 6 yıldır bu kıza omrumu verdim. Ben şimdi ne yapayim? Bunu neden buraya yazıyorum bilmiyorum ama bana bir akıl verin ağlamaktan gözlerim patlayacak
Kardeş diye bildiklerimiz?