AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yemek ücretsiz ama koğuşta ”ayak bastı parası” gibi şeyler isteyebilirler. Birde sigara gibi şeyler kullanıyorsan, gardiyana ekstradan para vererek alabilirsin.
Ayak bastı nedir ya bu yasal mı?
Vermezsen, seninle iyi geçinmezler ve sonra da şişlerler.
😂Şişlenmek benim için sorun değil bende korkuluk değilim heralde. Benim tek düşündüğüm para konusu ve içerse ki akış
Cezaevinde yemeğin parasını devlet daha sonra alacak senden. Bazı renklş kıyafetleri almıyorlar. İç çamaşır havlu orada satılıyor diye almıyorlar başka sormak istediğin
Parası olmayan ne yapıyor içeride?
Para hesaba yatar dışardan biri yatırır. Hiç yoksa sıkıntı yaşıyorsun baya. Aylık meydan harcaması falan oluyor elektrik fatura ödemesi oluyor. Hiç olmazsa aylık 300 gerekiyor. Yeme içme ordan sağlarsın ama yemekler iyi değil tabii
Yemeği kötüde olsa yerim diğer dediklerin baya sıkıntıymış
Yemek var ama kantin de var bişey almak istersen kantinden ücretli. Geçmiş olsun
Ücretli değil daha sonra eve gönderiyorlar yemek parasını klasik şeyler iste çamaşır kişisel temizlik para gibi
Daha sonra eve gönderiyorlar yemek parasını derken, çıktıktan sonra mı ödüyoruz? Ve parası olmayan ne yapıyor içeride?
Orada yemek ücretsiz zaten yediğinin parasını eve gönderiyorlar açıkta öyleydi seninkisi kapalı mı
Yok açık
Bazıları yemek ücretli diyor
Tahliye olduktan sonra eve Kağıt gönderiyorlar onu yatırıyorsun bizim eve öyle gelmişti açıkta yatıyordu
Öyleyse benim için pek sorun olmaz. Peki elektrik faturası falan onlar nasıl oluyor?
Onu bilmiyorum ben Sadece eve gelen ödemeyi biliyorum ama dolabına kilit almayı unutma hesaba para yatırıyorlar Onu biliyorum kaç ay yatacaksın telefon numaralarını bir kağıda yaz sevdiklerini karttan arıyorsun ankesörlüden
1 yıl yatıcam Arıcak kimsem yok, sadece yemek ve para durumları için sordum içeride ki düzen nasıl diye
Geçmiş olsun bir yıl yoksun yani üzme kendini artik hayırlısı olsun
Sağol üzülmüyorum kader kısmet bugünlerde gececek ilk ve son olacak
Insallah oraya girip çıkan akıllanır derler ama hayat tecrübesi iste keske böyle olmasa
Ben de akıllı yani düzgün biri olarak giriyorum içeriye bakalım bende içeride bozulmam inşallah
İnşallah uyma yeter ama güzel arkadaşlıklar kurulabilir unutma inyargili olma genede guvenme
Hükümlüler arasında Sen şu suçu işledin veya ben bu suçu işledim diye kınama veya böbülenme olay oluyor mu? Ben de sana bunları soruyorum ama cezaevinde kaldın mı bilmiyorum bilgin var diye soruyorum
Eşim kaldi 17 ay koronadan erken cikti aralarında konuşuluyordu işlenilen suçlar
Geçmiş olsun
Sagol sanada
Sağol
Neden bu yaşta çok gençsin daha
Hayat bu genç yaşlı dinlemiyor
Ne yaptın ama suçun ne acaba?
Basit yaralama
Anladım geçmiş olsun bir an önce kurtulmayı nasip etsin Allah. Bu arada normal yemekler ücretli değil diye biliyorum ama kantin oluyormuş orada ordan birşeyler almak istersen onlar ücretli
Amin sağol inşallah çıkarım. Ücreti çıkınca ödüyormuşuz galiba, her türlü sıkıntı baya
Olsun ya dert etme sen kendini düzeltmeye bak elinden geldigince
Sağol yoo pek fazla sert etmiyorum her şey olacağına varır gerekirse açta kalırım Ben düzgünüm yüz kızartıcı bir suç işlemedim çok şükür
Tamam o zaman senin açından sonra olmaz Allah kolaylıkla geçirsin günlerini
Amin
Usta hiç girmedik ki cezaevine
Bende ilk defa giricem
Giyecek götür yeter bence
Giyecek şart zaten
Geri kalan orada malzemeciden
O da ücretli tabi
Ücretli dye biliyorum kıyafet, çamaşır götür
Parası olmayan ne yiyecek?
Kiyafet çamaşır götürcem zaten
Veresiye üsülü , maaş yatar herhalde ordan kesiyor devlet