Suriye'deki son yaşanılanlari nasıl değerlendiriyorsunuz , sizin bakış açınızdan nasıl, Esad zalimmiydi sizce Suriye'de kalan yakinlariniz ne düşünüyor
Tamamda zaten sizin göçme sebebiniz Esad değil miydi neden Esad daha iyi olsunki Allah rahmet eylesin, akrabalarının başına gelenleri duyunca üzüldüm basın sağolsun Yeni yönetim hakkında ne düşünüyorsunuz
Ben bilmiyorum çünkü ananemin annesi tarafı suriye gözüküyor belki babam tarafı da dıdısının dıdısı çıkar güya Gaziantep gözüküyorlar ama bana göre şaibeli dedemde Arap yüzü var cocoklarin da torunlarında Arap dudağı var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tam olarak oradayım. Bolu
Hatrladm seni güzel yerdesin
Eyvallah
Doğup büyüdüğüm yerdeyim zaten
İç Anadoluya dönerim fazla uzak değil hehe
Yine aynı yer Gaziantep
İl merkezinden köye geçmem gerekirdi
Arabistan
Sınırdışı mi edildij knk dünyanın en zengin , müreffeh ülkelerinden birinden çıkıp niye TR ye geldin
Köklerim Suriye'ye dayanıyor da olabilir bilemiyorum
Benimkide suriyeye dayanıyor bence
I'm Suri
Abe ben Suri Suri bum bum
Ben suri
I love to suri
Canım kendim😂🤣
Suriye'deki son yaşanılanlari nasıl değerlendiriyorsunuz , sizin bakış açınızdan nasıl, Esad zalimmiydi sizce Suriye'de kalan yakinlariniz ne düşünüyor
Vallaha bence Esad i İsrail indirdi zorla kalsa daha iyi gibiydi ama bilemedim.
Suriye'de kalan yakınlarım yok çünkü hepsi Türkiye'ye göçtü bazısı botlarla Yunan'a kaçmaya çalışırken öldü Allah rahmet eylesin
Tamamda zaten sizin göçme sebebiniz Esad değil miydi neden Esad daha iyi olsunki
Allah rahmet eylesin, akrabalarının başına gelenleri duyunca üzüldüm basın sağolsun
Yeni yönetim hakkında ne düşünüyorsunuz
Ben bilmiyorum çünkü ananemin annesi tarafı suriye gözüküyor belki babam tarafı da dıdısının dıdısı çıkar güya Gaziantep gözüküyorlar ama bana göre şaibeli dedemde Arap yüzü var cocoklarin da torunlarında Arap dudağı var.
Yani çok eski bir geçmiş olduğu için ben değerlendirme yapamiycam
Sen mülteci değilsin ozmn kanka Türkiye'de yaşayan Araplardan sin
Antep, Urfa, Hatay Adana vs de yerli Arap nüfusu baya var zaten
Evet bizim tarihimiz çok eski. Ama bu mülteci dediklerinde zamanla yerli gibi olacaktır. İlerde yerli olur onlarda benim için sorun yok.
Abi çok komiksin ya 😅
Burası