Sizce kocamadan ayrilmam dogru olur mu bebegimle?

Kocama ‘Bebeğe bakar mısın? Lavaboya gideceğim.’ dedim. ‘Tamam, bakarım.’ dedi ama sonra ‘Lavaboya gittikten sonra yukarı salona çıkayım, uyumak istiyorum.’ dedi. Ben de ‘Tamam.’ dedim. Lavaboya gittikten 1 dakika sonra bağırarak geldi. ‘Bebeği neden yalnız bırakıyorsun, ben uyuyordum!’ diye bağırdı yere düsürmüs canım tabi sucu bana atcak hep Oysa ben bebeği ona bırakmıştım. Bu olay iki gün önce oldu. Dünden beri sabahları lavaboya gitmem gerektiğinde bebeği yanıma alıyorum, sandalyesinde bekletiyorum. Ama bebek bağırıyor çünkü uyanmak istemiyor. O an kocam da gelip ‘Bıktım bu hayattan!’ diye bağırıyor. Ne yapsam suç gibi hissediyorum.

Dün de bebeği salonda bıraktım. Orada oyun alanı var, çıkamıyor. Kocam ‘Sen hep bebeği buraya bırakıp mı lavaboya gidiyorsun?’ dedi. Bütün gün ‘Ben ne su içiyorum ne lavaboya gidiyorum fazla, en fazla üç kere gidiyorum.’ dedim. Ama sonra yine ‘Bu hayattan bıktım.’ demesi beni çok kırdı. Bebeği kendisi istedi. Ben aldırmayı düşündüm ama nasıl oldu bilmiyorum, beni yine ikna etti. Bebeğime iyi bakmak istiyorum

ve bakıyorum da. Ama kocamın dikkatsizliği yüzünden bebek iki kez yere düştü.

Dün kocam işteydi, bütün gün bebeğe ben baktım. Normalde gündüzleri bana yardım ediyor ama son 1-2 haftadır ev işi de yapmıyor. Üstelik regl olduğum için ve gözüm iltihaplandığı için kendimi iyi hissetmiyordum. Ev çok dağınıktı. Dün yemekleri yaptım, dolabı sildim ve gösterdim. O ise fırının altındaki dolabı açtı, bana orayı gösterip güldü. Buna çok sinirlendim ve ona bir tokat attım, evden kovdum. Böyle bir saygısızlığı kabul edemem. Ben hizmetçi değilim. Kendi isteğimle, bebek rahat durmadığı halde bir şeyler yaptım ama böyle davranışa tahammül edemem. Sonra tekrar eve geldi. Gerçekten bıktım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Psikolojim çok bozuldu. Kocam da her gün çalışmıyor, patron gibi. 1 aydır tatilde ama evde hiçbir şey yapmadı. Ne bizi gezdirdi ne de başka bir şey yaptı.

Bebeği alıp gitsem çok zorlanır mıyım acaba? Günlük 2000-3000 TL’ye oteller varmış. Acaba orada kalabilir miyim bir süre?”

Sizce kocamadan ayrilmam dogru olur mu bebegimle?