Aile geçimsizliklerinin temelinde bence İslam’ı unutmak var” bu görüşe katılıyor musunuz?

Kesinlikle katılıyorum. Eskiden evlilikler Allah rızası için yapılır, haram ve helal gözetilirmiş. Bugün ise namaz, ibadet gibi değerler unutuldu; paraya, dünyalığa odaklanıldı. İnsanlar artık sabır ve fedakârlıktan uzak, bencillik ön planda. İslam’ın aile hayatındaki rolü küçümsenince, huzur ve bereket de azaldı. Maneviyat olmadan gerçek mutluluğun mümkün olmadığını tecrübelerimle gördüm.

Aile geçimsizliklerinin temelinde bence İslam’ı unutmak var” bu görüşe katılıyor musunuz?
Güncellemeler
1 yıl
İnsanlar olayları hep başka yöne çekiyor namaz kılan da döver yok oda şunu yapar bu da bunu yapar biz yapmaz demedik ki insan nefsini kontrol edemediği için herşeyi yapar ama İslam'dan uzak olan insan daha beterini yapar yoksa ben namaz kılıyor yapmaz demedim kalbini İslam'a vermeyen nefsine aldanan her insan yapar ama tamamen uzak olan herşeyi yapar aradaki farkı anlayın.