Olmek istiyorum?

selam öncelikle artık hayattan zevk almadm donemlerdeyim aslında bu yeni değil oncesindede oyleydi okula gidiyordum ama ozmn okuldan eveydi cok sorun olmuyordu şimdi lisem bitti ailevi sorunlar çoğaldı kucuklukten beridir eziliyorum dayak yemedimmj kaldı tekme yemedimmi kaldı cocukken simdide aşşaglanıyorum oncesindede boyleydi hep beni sQlak gibi hissttirdiler hep sen yapamassn yeri geldinde gulduler derslerimle alay ettiler zaten bu yuzden universiteye de gitmedm sinava girdim 2 kere çalısmadm cunku sqlak oldumu inandırdılar bana :) 2 yıl calıstım tecrubem yoktu cıkarıldım ozmn bile ailem çıkardılarmı soylemi boylemi dediler benim calistim yerlere karıstılar gerek akrabalarmda simdide ben calismiyorum bana calış diyolar hevesim kalmadı hiçbirseye. evde ev isleri tutuyorum bazen simirle yapmıyorum sen bisey yapmyosun diyolar yapmadklarımı basıma kakıyolar yaptıklarımı sayıncada çokmu is yaptın diyolar surekli evde kavga kaos hergun babam surekli en ufak birseyde kavga çıkartıyo gecende kavga ettik git ozmn evden dedi elimden gelse gidicem ama gitcek yerim yok artık dayanamıyorum annem ailem ustume geliyor ama babam daha çok surekli onla kavga ediyoruz bizim hastalmza hicbirseyimize de inanmıyor kendisi hasta oluncada ortalı aya kaldırıyor ev eşyalarıda çok degerli hemen biyere bisey yapsak kavga etmeye yer arıyor ne yapcam bilmiyorm piskolojim çok bozuldu sevgilimle konusucna mutlu oluyorum ama onada izin vermiyolar hemen başma geliyorlar telefonda rezil ediyor babam dalga geçiyor cok onemli isleri varmıs telefonda gibi yardım edin diyo anneme neyse inqihar etmek istiyorum ama korkuyorum dyaancak gucum yok piskolaga git demeyin arkadaslar aile kotu olduktan sonra piskologa gitsen nolurki.. lutfen bana yardım edin

Olmek istiyorum?