Bayan hocam yabancı bir erkeğin gömleğini ütüledi diye kızdım?

Kadını kendi annem kadar seviyorum, umreye kendisiyle geldik, şirket beni kameraman olarak davet etti, şirket çalışanı olan kadın öğretmenimin de benimle gelmesini söyledim, kadın öğretmen şirket sahibinin onu istediğini düşündü, neyse biletleri ben ödedim, her şeyi ben hallettim, geldik, adam bizi bir gün evinde ağırladı, sonra dönüş tarihimiz gelince birkaç hafta daha kalmaya karar verdik, adam bizi evine götürdü, ikinci grubu karşılamak için, ben rahatsız oldum, kadın öğretmenim de rahatsız oldu, çünkü adamın evindeyiz adam hocamla çok samimi bir şekilde konuştu, bu durum beni rahatsız etti, hatta hocama beğendiği ütüyü ona hediye olarak almış, kendine de almış, neyse yanında bana küçük bir hediye de vermiş, eve geldik, adam kendine aldığı ütüyü bir deneyeyim dedi, denedikten sonra kadın hocamı görünce, sen dene daha iyi anlayacaksın dedi, kadınların elleri farklıdır diyor, adamın gömleğini alıp ütülemeye başladı, tabi ki, O an çok sinirlendim ve kıskandım, yanından ayrılmadım, odaya girdiğimde neden ütüledin dedim, ne yaptığımı bilmiyor muyum dedi, kıskandığımı söyledim, anlattım, söylediklerimden dolayı sinirlendi, şimdi ne yapacağım onun gönlünü nasıl alacağım… aslında ona güveniyorum ama adamın öyle bir şey yaptırmasına gönlüm rahatsız oldu

Bayan hocam yabancı bir erkeğin gömleğini ütüledi diye kızdım?