Göze batmayı sevmiyorum ama babam sürekli göze batacak hareketler yapıyor ne yapabilirim?

Ailem çok varlıklı bir aile ve bilinen bir markanın sahibi. Böyle olunca hayatımızda kazanılan paraya göre değişiyor. Ben gösterişi sevmeyen ve normal bir hayat yaşamaya çalışan birisiyim. Yaptığım şeyleri ya da aldığım şeyleri insanların gözüne sokmaktan nefret ederim. Hayatı ben de iyi yaşıyorum ama hayat tarzım aileminkinden biraz daha farklı. Daha rahat ve göz önünde çok olmayan bir hayat. Neyse konuya geleyim. Babam üniversite hediyesi olarak bana araba almayı düşünüyor ve almayı düşündüğü arabalar Taycan, G serisi vb lüks ve bana göre bir araba için çok gereksiz paralar. Göz önünde olmayı ve insanların laf etmesini istemediğim daha normal bir araba istiyorum ama babam çok taraftar değil. Ne yapabilirim? Sürekli bana " senin bu hayatta bir statün var ve ona göre davranmalısın" diyor. Ne yapmalıyım? Evet size büyük ihtimalle bu olay çok garip gelecek ama maalesef gerçek. Ne yapabilirim? Bu arada bu siteyi 2 senedir kullanıyorum.
Göze batmayı sevmiyorum ama babam sürekli göze batacak hareketler yapıyor ne yapabilirim?