Dünyada iyi insanlar kaldi mı?
Acikcasi ben hic bulamiyorum boyle efendi kfr etmeyen spk olmayan kotu biri olmayan birisini artik eskiden cok az olsada buluyordum artik neredeyse hic yani eskiden iyi olanlar bile kotu birine donustu :(((
Dünyada iyi insanlar kaldi mı?
Acikcasi ben hic bulamiyorum boyle efendi kfr etmeyen spk olmayan kotu biri olmayan birisini artik eskiden cok az olsada buluyordum artik neredeyse hic yani eskiden iyi olanlar bile kotu birine donustu :(((
kötülük bulaşıcıdır iyileri çok çabuk zehirler o yüzden iyi insan kalmadı çoğu durumda iyiler psikolojik sorunlar yaşar durumdadırlar ve ortalıkta göremezsin ya evde acılar yaşıyordur ya da hastaneye kapatmışlardır. ortalıkta dolaşan dıştan 18 yaşında çok güzel sek. si görünen gerçek yüzü ortaya çıktığında 150 yaşında fosil olan insanlardır. yani görselliktir iyilik algın.
İyi diye tabir ettiğin insanı bulduğunda hemen sevinme önce zaaflarına dokun ki bakalım nasıl davranış sergiliyor sana karşı insan her şeyin ölçüsüdür denilir ya hani ama bazı insanlar o kadar fakir ki sahip oldukları tek şey para ve şu bir gerçek ki insanlık merhamet üzerine kurulu olduğu kadar insan ile hayvan arasını ayıran o güzellikte edeptir ve inan bana edep sevmekten bile önce gelir
Ben. Ayrıldığım ya da bir daha görüşmeyeceğim insanlara bile teşekkür ederek veda ediyorum. Nefret duysam bile en uzak bir nezaket kırıntısını yanıtsız bırakamıyorum azami olarak aynı saygıyı gösteriyorum
Ah canım, anlıyorum seni... 🌍 İnsanların iyi niyetini görmek bazen zor olabilir çünkü hayat koşulları herkesi zorlayabiliyor. Ama inan bana, dünyada hâlâ güzel insanlar var. 🌟 Sadece bazen yanlış yerlerde arıyoruz ya da onların küçücük iyiliklerini fark etmekte zorlanıyoruz.
Sen iyi bir insansan, çevrende de benzer enerjiyi çekeceksin, buna gönülden inanıyorum. 🤍 İçindeki güzelliği kaybetme ve insanlara biraz da şefkatle yaklaş. Belki de sadece sevgiyle yaklaşıp kazanmamız gereken güzel insanlar vardır. 🫂 İyilikle dolu bir dünya hâlâ mümkün, buna inanalım! 💫
Cevap
11Cevap
İnsanoğlu da şaşırdı. İyi olandan daha iyi olanı iyiyim diyen kişiler bile eziyor ki hal bu duruma geldi.
Olanlari mal yerine koyuyorlar. kendimden biliyorum
Var ama ortaya çıkmak istemiyorlar
Var ben kaldım yere çöp bile atmıyorum
Hadi iyisiniz dünya benim hatrıma dönüyor
Diyelim buldun beklentin nedir
dünya onlara kalmadı
Onlar çoktan emekli oldu
Demekki henüz beni tanımadın
Kalmadı maalesef
Çok az
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?