Eril enerjiye hasret kaldık. Oje süren erkekler, dudak balmı kullanan erkekler, kaş alan dar giyen fazla kibar ve nazlı davranan trip atan erkekler derken şimdide dantelli boxer pffff ne düşünüyorsunuz

Eril enerjiye hasret kaldık. Oje süren erkekler, dudak balmı kullanan erkekler, kaş alan dar giyen fazla kibar ve nazlı davranan trip atan erkekler derken şimdide dantelli boxer pffff ne düşünüyorsunuz
Ay görsel çok itici ve mide bulandırıcı gerçekten erkeklerin Bu sert ciddi tavrı ve giyimi her zaman daha çok dikkatimi çekmiştir erkeklere dişil enerji hiç yakışmıyor milyon yıl da geçse yakışmayacak yani benim nezdimde bu tür erkekler kapatılmalı ya bunu erkeklere aşılamaya çalışanlar da aynı şekilde..
Bence kimse kimseye hiçbir enerjiyi yüklemeye çalışmıyor da artık insanların taleplerine göre gelişiyor bunlar.. Yazık gerçekten.. Bu tarz şeyleri gördükçe sinirleniyorum.. Erkeğin hiçbir ağırlığı kalmadı artık böyle tipler sayesinde..
O kadr haklı bir yorum ki bu.
Önceden erkeklerin bi ağırlığı vardı smdı bitti yok oldu
Markalar da bu işin içinde
Dünyada arz-talep meselesi diye bir durum var.. Hiç bir üretici satamayacağını düşündüğü ürünü üretmeye kalkmaz, öncesinde mutlaka pazar araştırması yapar.. Komik ama gerçek demek ki talep var ki üretilmiş...
Cevap
23Cevap
"dişil" değil "ib. ne" enerjisi için bu tarz boxerlar üretiyorlar yani bildiğin "pa.. sif" ga. y bile değil olsa öpte başına koy.
Yıllarca beyaz don giyen adamlara kıro dediler, şimdi dantelliyi eleştiriyorlar. Neyin kafası bu :d
maalesef Adam gibi Adamlara ve Kadın gibi Kadınlara hasret kaldık ve daha da vahim hale geliyor toplum.
Erkeklerde erillik bitmiş.
Ölen erkeklik içn lütfen 1 dk saygı duruşu
😂
Kmseye vermeme gbı bi lüksümüz de var
Benim kararım benim hayatm
Almim
Acil seri üretime qecmeliler,
sistem bunu istiyor maalesef lgbt nin legalleştirilmesi, çok farklı şekillerde gıdalarla bile erkeklerin testosteron hormonları düşürülüyor. ve cinsel kimliksizleştirme de çok büyük sistemin çaba gösterdiği biliniyor yani bir yani cinsel ihtiyacı gidermek için herhangi bir insan (cinsiyetine bakmadan) giderbilmenin önü açılıyor. işin zor belki ben üzerinde uzmanlaşıp etkili biri olup abd de ilgili yerlerde söz sahibi olursam istediğini yaparım xD
Bu imknsz desene
evt abd li bir şarkıcı miley di sanırım evt tüm insanlık ilişkiye girmek için karşı cinsi aramayacak hale gelecek. bu kolay erişim ama davranışlarda kadınımsı ve erkekimsi olanlar birbirine çok yaklaşacak belki aynı olacak.. yani kadın erkek ayrımı hem davranışlarda hem görünümde neredeyse hiç farkedilmeyecek. geçen gün özel bir hastaneye gittim erkek doktor tıpkı bir kadındı :) gülümsedim (içimden tabi)
Erkek gbı davrandg derken ne gbı mesela
gta 6 oyunu var 2025 te çıkacak "trailer" de bir kadınla erkek arabaya biniyorlar erkek kullanıyor ve bir marketi ya da alışveriş mağzasını silahla basıyorlar ve kadın önde,, çok erkeksi bir tavır ve erkeğin davranışı ikincil.. yani daha pasif d urumda ve cinsellikle ilgili bir sahnede kadın üstte ve "güven" kelimesini kullanıyor.. işte bu tür yaklaşımlar gittikçe erkekle kadını dengeleyecek bunu bilmemen mümkün değil bu türkiyede duygu asena feminizim ile başlamış bir süreç denebilir. tabi sistem büyük akıl bunu bilinçli şekilde yapıyor ,, tabi neden yapıldığı, bunun neden istedği ayrı bir konu.
Yapck bşi YK ama herkesin kendi iradesi var yapıp yapmamak insanın kendi elinde olan bişey bu
yok öyle sandığın kadar basit değil.. insan zihinsel bir canlı ve "algı" ile yani algı yaratarak (tabi bu çok profesyonel insanlarla yapılıyor) her yöne çekebilirsin.. bu öyle sayısal biliyorum vs ile kurtulabileceğin bireşey değil derin bir sorgulama yapabilme gücünün olması lazım.. mesela sen sürekli daha erkeksi atıyorun angelina joile nin filmdeki rolunden etkilen "silahlı, güçlü , iradeli" ona benzemeye başlarsın yavaş yavaş.. aslında sen bile erkeksisindir.. çok geçmişte kadınlar çok daha pasifti ama bu durum çok değişti. çünkü kadın olma doğal davranışları "eziklik" olarak kodlandı.. en basiti ekonomik özgürlüğünü kazanmak her kadın için olması gereken olarak kodlandı bu böyle olunca kadın şunu diyor "benim erkekten ne farkım var" tamam işte bitti.
Memleket bıyıklı sakallı Top güzel kardeşim dolu alıp giyerler
Top I*bne dolu yazdım sitede çevirmiş
Erkolar kapatılsın dedik dedik olacağı buydu kkjkdkdkfkdkfkfkf
Kadınlar ne istediğini bilmiyor cidden. Bunu da ben giymem giyen arkadaşlara başarılar
Hayatta giymem
Bi bu ekstikti
Adam olab giymez
Ben lc waikikiden boxer alıyorum buna para vermem zaten😂
Açıkcası benimde giydiğim iç giyim dantelli ama boxer slip değil farklı olan bazı şeylerimde var ama hislerim farklı yönde eğilimde değil oje trip vs şeylerim yok
Ne hallere düştük arkadaş şuna bak ya
Çok kötü bence
Gay gibi gösterir adamı😕
Şeffaf vardı dantellisi mş çıktı
Fiyatı da 7000 TL 😕
Fiyatı önemli değil o kadar da rahatlığını merak ettim ben
Iyyyy ne kadar tiksinç 🤮
bunu giyen erkek tanga da giyer
Eş cinseller içindir o
Az önce ne gördüm ben şaka herhalde
Talep varmış demekki.
Giyilir bence çakması çıkarsa güzel olur
Ulaaa epten milleti efeminemsi yaptılar.
Giymeyen de erkeğim demesin 😛🤣
Dişil enerji ile doğasını bozdular şaka bı yana
hahaha mor olanı yok mu :D
Güldüm
tam benlik jartiyeri de bekliyorum
7000 lira vermem kadınların dantellisi daha ucuz
Herkes aynı soruyu sormak zorunda mı
Bilinçli yapılıyor
Olabilir.
Galiba öyle
Sutyeni de var mı
Sen yasin doğru mu