Seküler erkekler fazla seküler, muhafazakar erkekler de fazla muhafazakar, ikisinin ortası nasıl bulunur?

Ben içkisi sigarası olmayan biriyim fakat yazın tatildeysem discoya bar'a giderim, kıyafet konusunda bu kıyafet çok açık demem istediğimi giyerim ama gittiğim yere göre giyinmeye çalışırım. Yani şu meşhur laf olan seküler kafa yapısına sahibim. Ama sekülerliğim Kızılcık şerbetindeki Kıvılcım ve tayfası gibi de değil😂 daha doğru düzgün namaz kılmıyorken gidip kilisede mum yakıp dilek dilemem, anca kiliseyi görmeye giderim merak edersem ama dini inancım Hristiyan olmadığı için kilisede dua etmem. Daha önce hem muhafazakar hem seküler sevgilim oldu. Muhafazakar olan sürekli kıyafetime laf ederdi, kötü alışkanlıkları olmadığı için kafamız uyuşurdu fakat bir türlü aynı pencereden bakamadık. Seküler olan ise içkisi sigarası olan biriydi ben içenleri yargılamıyorum ama ben içmediğim için beni yadırgardı. Fakat nedense sekülerin yanında olmayı daha çok isterdim. Bi gün ona uyup sigara içmiştim, sigaralı ortamda birkaç saat durmuştuk ama sonra ciddi çarpıntı yaşamıştım. Bu yüzden bana sürekli "sıkıcısın, çıtkırıldımsın" derdi. Deneyimlediğim kadarıyla sekülere ayak uydurmak için biraz meyhane ortamı kafasında olacaksın fakat ben tam olarak böyle biri de değilim ne kadar seküler kafa yapısında olsamda. Muhafazakarlar da her şeyi çok yargılıyor, discoya sadece dans için gitsem onu bile içki içmeye gidiyorum zannederdi. Seküler gibi değiller. Ay bilmiyorum ya ikisinin ortasında bir erkek nasıl bulunur hiç yok mudur?

Seküler erkekler fazla seküler, muhafazakar erkekler de fazla muhafazakar, ikisinin ortası nasıl bulunur?