Seküler erkek, muhafazakar kadın ilişkisi olur mu?

Muhafazakar açık inançlı bir kadınım namazımı kılar oruç tutarım. Üniversitede bir sürü kişi bana şaşırırdı çok güzel olduğumu söyler yaklaşmaya çalışırlardı tabi benim muhafazakar bir insan olduğumu bilmiyorlardı neyse işte bir tane çocuk var kızlarla ilişkileri çok iyi barlarda filan takılıyor alkol kullanıyor dövme küpe hepsi var ama okulda da başarılı biri birgün benim yanıma oturdu derste bizim tanışmamız böyle oldu sonra benden etkilenmeye başladı ben diğerleri gibi olur sanıyordum ama farklı çıktı mesele o beni hiç sorgulamadı neden böylesin diye en sonunda kalbimi çalmayı başardı kendisi aynı zamanda tek sevgilim şuana kadar ailemle filan tanıştı ilişki ilerledikten sonra ailemde muhafazkar zaten onlar ilk başta biraz mesafeli yaklaştılar ama onlarda alıştılar ve sevdiler. Yaşam tarzlarımız farklı ama iyi anlaşıyoruz. Bir keresinde sordum girdiğin ortamlarda o kadar kız var niye beni istedin dedim sen farklısın diğerlerinden ben seninle mutlu oluyorum sadece dedi. Aşırı bağlandım bende zaten ona. 2 gün sonra nişan var. önümüzdeki yılda evlilik düşünüyoruz. Sorum ise bir insan bu kadar farklı karşıt bir düşünce yapısındaki birine bu kadar çok bağlanır ve sever birde bugüne kadar çok iyi anlaştık evlilikten sonra bu farklı düşünceler sorun çıkartmaz dimi? Birde çocuk istiyoruz evlendikten sonra fakat çocukları nasıl büyüteceğiz ikimizin düşünceleri farklı biraz. benim gibi olanlarda fikirlerini yazarsa sevinirim.

Güncellemeler
+1 yıl
Dün nişanlandık çok güzel bir gündü çok mutluyuz
Seküler erkek, muhafazakar kadın ilişkisi olur mu?