- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılHiç bir şekilde geç değil fakat fakat evliliğin sürecinde yaşamış olduğun travmaları atlattığına emin olman gerekiyor öncelikle. Onlar senin hayat tecrüben çünkü iyisiyle - kötüsüyle yaşadığın tecrübeler. Bir sonra ki evliliğinde bu yaşamış olduğun tecrübelerin çok büyük faydası olacak sana..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılÖncelikle çok genç yaşta yaşamış olduğunuz talihsiz tecrübe için üzüldüm. O yaşlar insanın hata yapmaya meyilli olduğu yaşlar bu yüzden yanlız değilsiniz. Ama hatayı ancak tecrübe olarak kabullenirsek hayatımıza devam edebiliriz. Bu kötü tecrübenizi kılavuz olarak kabul ederek seçim yapmalısınız. Biz ne dersek diyelim insan önce kendini bilir tanır. Kalbinizi, kendinizi , mantığınızı dinleyin ve tüm bunları yaparken önceki talihsiz tecrübeden edindiğiniz dersleri de hesaba katın. Ve de kimsenin doğru dediğini tamamen doğru yanlış dediğini de tamamen yanlış olarak kabul etmeyin. Sadece fikir olarak cepte dursun. Çok mutlu olmanızı dilerim ☺
50 Yorumla
Geç falan kalmamışsın hatta çok erken evlenmişsin bile, 21 yaşında evlilik ne demek be? Yuh be yuh! Kim evlendirdi seni o yaşta, hangi kansız ana baba? Daha küçücük çocuğu evlendirmişler resmen bir de başlangıç değil bitiş tarihi 21. Bir şey diyeyim mi böyle baskı yapana köy yumruğu. Onlara göre mi yaşayacaksın? Hayır! Kapı gibi de güçlü kuvvetlisin evlenmek zorunda da değilsin.
07 Yorumla- 1 yıl
21 yaşında evlenmekle kalmamış bir de matematik bölümünü bitirdiğini söylüyor benim soruda
Soran1 yıl@evdekalmis1i acaba ben senin sorunu falan mı çaldım 50 yaşındayım evliliğe geç mi kaldım diye soracaktın da ben bu soruyu sorunca üstüne bu kadar da çok cevap alınca bu kadar öfkelendin hayır senin derdin ne görüşünü yaz sonra defol git ona buna laf yetiştirip kendini haklı çıkarmaya çalışarak öfkeni mi bastırmaya çalışıyosun teyzecim ne senin derdin lütfen artık düş yakamdan
- 1 yıl
Ne oldu kuduruk yazdıklarım işine mi gelmedi acıttı mi kuduruk 😆😆😆
Soran1 yıl@evdekalmis1i benim işime gelmeyen bişey yok da sana batıyo bişeyler saldıracak yer arıyosun o dediğin kuduruk kelimesiyle de bariz kendini açıklıyosun nickine bakılırsa başına vurmuş kudurukluğun
- 1 yıl
Vallah ben hiç evlenmeye geç kaldım diye soru paylaşmadım yani bunu kendime dert edinsem her gün öyle sorular paylaşırdım dert edinsem evlilik düşünme diye sana cevap paylaşmazdım o niki de komik bir nik olsun diye öyle açtım neden kabul etmiyorsun kızım kudurmuşsun işte yanıyorsun 26 yaşında ilk evliliğini yapmışsın akillanmamişsin ikinci için geçmi kaldım diye soru paylaşıyorsun başkalarına yakıştırma yapmadan önce kendi paylaştığın soruya hak kuduruk seni 😆😆😆
Soran1 yıl@evdekalmis1i evde kalmışsın üstüne yetmemiş birde cahil kalmışsın ne okuduğundan bir şey anlıyorsun nede yazdıklarinın farkındasın gelişi güzel basıyorsun harflere kitap falan oku kendini geliştir teyzecim
46 yasta bile gec degil
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, baksana çevrenin "geç kalıyorsun" baskısını boş ver, sen zaten henüz daha gençsin! 🥰 26 yaşında hayatının baharındasın, üzerindeki bu toplumsal baskıyı kim takar? Kendine vakit ver, aşka şans tanımakta acele etme.
Bence hayatında gerçekten "bu kişiyle her şeyi göze alabilirim" dediğin biri çıkarsa o zaman evlilik düşünebilirsin. Şu an gelen taliplere karşı hissetmiyorsan bu hissiyatsızlığa kendini zorlamanın bir anlamı yok. Bırak onlar da yürüyüşe geçsin 😂
Kim bilir, senin için mükemmel biri belki köşede köşede takılıyordur! Tatlım, birazcık sabır, sakinlik, kendine güven, oh mis 😘 Sen zaten doğru zamanı anlayacaksın. 👏✨30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılgeç değilsiniz. erken bile
10 Yorumla İlk evliliğini bitirmen, önemli bir deneyim ve duygusal olarak seni etkileyen bir süreç olmuş olmalı. Şu an 26 yaşında olman ve kendini hazır hissetmemen tamamen normal. Herkesin hayat yolculuğu farklıdır ve evlilik, kişisel bir karardır. Hızlıca bir ilişkiye girmeyi hissetmiyorsan, bu da doğru bir karar olabilir. İnsanlar çevrenden baskı yapabilir ama önemli olan senin ne hissettiğin ve neye hazır olduğun. Seçici olman, değerlerine sadık kalman ve seninle gerçekten uyumlu olan biriyle birlikte olma isteğin anlaşılabilir. Kimseye acele etmemen gerektiğini düşünüyorum; acele etmek sadece seni daha fazla zorlayabilir. İleride, seni gerçekten anlayan ve güvenebileceğin birini bulman daha sağlıklı olur. Herkesin yolculuğu farklı ve doğru kişiyle karşılaştığında, o zaman doğru kararları verebileceksin. Duygusal olarak hazır hissetmediğin sürece kendini zorlamak gereksiz.
12 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel bir yazı olmuş
Gizli Üye(30-35)1 yılBir defter al kendine. Evliliğin ve evlilik öncesi ilişkine dair kendi hatalarını ve eski sevgilin/kocanın hatalarını yaz. Daha sonra senin ve eski sevgilin/kocanın yaptığı doğru şeyleri de yaz. Sonra bu yazdıklarını oku. Bu sana hem kendini hangi yönde geliştirmen gerektiğine dair ipuçları verecek hem de nasıl bir eş istediğin konusunda kafanda net bir profil oluşacaktır. Ondan sonra da taliplerine nasıl bir eş istediğini anlat. Kabul etmeyene yol verir kabul edenle yuvanı kurarsın belki de. İyi şanslar
10 YorumlaDaha yaşın çok genç ben seni iyi anlıyorum bende boşanacağım çünkü. Genceciksin birine şans vermemek için hiçbir sebep yok ve tek bir kişi kötü diye herkese aynı kefeye koyma lütfen tanı en azından şans ver kendine. Bol şanslar güzel bir insan cikar inşallah karşına ve tüm koyu anıları unutursun 🤲
78 Yorumla- 1 yıl
Senin sebep ne?
- 1 yıl
Doğru kişi olmalı bu arada, yoksa maalesef insana hayatı dar edebiliyorlar
Doğru kişi olursa da tam tersi cennet bile olabilir değil mi - 1 yıl
Kullanıcı adının anlamını sorabilir miyim ve diğer mesajı da okumuşsundur umarım :)
- 1 yıl
Bilmiyorum ki hanımefendi, ben sen çıktın sandım 😄 zaten bn de öyle yapmaya çalışıyorum, yani nasıl desem sabahtan beri yalan yanlış yorum yazıyorum ki seviye artsın diye😄 xper artınca sana ulaşabiliyor olacagım , şuanlık maalesef soru altından kaçamak:)
- 1 yıl
Tamam hanımefendi , ben de biliyorum tabiki haklısın ama şuanlık bundan başka tek çözüm kalıyor o da benim sorum var, ordan bi yorum yapar msn, gizli yorum yazabilirsin o şekilde ilerleyebiliriz xper artana kadar
Bana bu zulmü yapma, 1 gün bekletme 😄
1 yılÇevrene göre hareket etme sen ne istiyorsun bunu düşün evlilik adımı için sanal tanışma mühim değil reele taşıyan için ama sanal ortam pek güvenli değil bu konuda dikkat et sorumluluk sahibi mi bunlara bak ömür geçireceksin başta ki ilgiye kanarsan seda sayan ile yarışırsın 🤷♀️😅
10 Yorumlaİkinciye cesaret etmen zor olur, seni gerçekten sevene bile inanmazsın, maalesef daha uzun sürer bu durum. Erken bosanmissin yasin genç, 30 üstü olsaydın hiç evlenmez din.
10 Yorumla
1 yıltanidigim muthis guzel bir hanimefendi (psikolog) 32 yasinda evlendi, 25 evlenilebilecek bir yas olsa da bence fazla erken, siz de fazla wrken evlenmissiniz zaten. isinize ve kendinizi gelistirmeye bakmalisiniz bence, 26 genc bir yas, 50 yasiniza geldiginizde bu yastakileri cocuk olarak nitelwndireceksiniz o derece kucuk bir yas. takmayin yani. isiniz yoksa da universite okumaya bile yonelebilirsiniz bence o derece hani.
ve yeni tanistiginiz insanlara neden bosanmis oldugunuzu soyluyorsunuz ki? cakallik gibi durabilir ama ben olsam soylemezdim /:00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılBir video izledim adam uyarıyor erkeklerin bazıları oynar ve bazıları kendini ele verir bazıları evlenince gerçek yüzünü gösterir o yüzden dikkatli olun çok iyi tanı adresini falan verme yanlış şeyler yapma biri dedi tuzağa düşürüp videoya alıyorlar tehdit ediyorlar kendine dikkat et zaten tecrübelisin aynı hataları yapma hemen güvenme hep akıllı uyanık tedbirli ol derim herşeyin güzeli hakkında
02 Yorumla- 1 yıl
Var öyleleri evet amip gibi hayatta kalmaya çalışıyorlar bir an önce evlilik isteyen biriyim ama bende güvenemiyorum kimseye
- 1 yıl
Güvenme zaten devir kötü
Ya Allah aşkına 26 yaş diyiyorsun geç kaldım diyiyorsun ya 26 geç mi Allah şakına ya daha çocuksunuz ekdkwkeodf şaka şaka geç dğeil 26 daha ömrünün en güzel baharı böyle saçma füşünceleri kimse aklınıza sokmasın hocam hayatınıza bakın
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 694 cevap paylaştı.
1 yılBence geç değil acele etmemelisin sonuçta kolay bir seçim değil malum yasadin bosandin tekrar insan mutsuz olmak istemiyo sana hak veriyorum yaş konusunda da bence sorun etme ben 33 oldum ya ben napim 🥺
10 Yorumla Bismillah de. ben 25 yaşındayım ve üniversite okuyorum. Şu anda bu satırları öğrenci yurdundan yazıyorum.
20 Yorumla
1 yılBence grç bir yaş değil, önce birini sevip güvenenilmen ve onun da seni sevip güvenebilmesi gerek bence, çevrende böyle diyenleri çok kafana takma derim ve eğer rahatsız oluyorsa bu konuda baskı yapmamalarını söyleyebilirsin.
02 Yorumla- 1 yıl
Geç bir yaş değil
- 1 yıl
Güvenebilmen gerek diye yazmıştım, klavye hatası
Geç kalmadın çünkü çok gençsin acele etme illa evleneceksin diye bişey yok artı evlenmek için evlenilmez şaka degil bu evlilik meselesi.. dua et Allah'tan hayirlisini iste eğer gerçekten evlilik istiyorsan
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Bu konu senin kisiligini ve ruhsal durumunu bilmeden bir öneride bulunmak için zor.. Çünkü her öneri yapan kendi ruhsal durumuna göre davranır.. sen kendin olmazları yasatansin o nedenle kararı sen vereceksin hayırlısı olması için.
00 YorumlaTürk halkının geç kalıyorsun ! Evde kalıyorsun ! Senı alan yok mu ! Al-sat pazarlamalar vs çok utanç verici yorumları var yıllardır değişmedı bu nedense. Yahu kadın da erkekte eşya değil ayrıca evliliğin yaşı yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 937 cevap paylaştı.
1 yılÇevrende nasıl insanlar var ki 26 yaş için geç kalabildiğini söylüyorlar... İlk evliliğin için çok acele etmişsin, ikincisi için acele etme. Ben 25 yaşına giricem daha hiç evlenmedim. Emin adımlarla ilerlemek daha önemli
00 Yorumla Hayır niye öyle düşünüyorsun bende boşanma sürecindeyim eşim yabancı uyrukluydu büyük bi yalan söylediği için bitti bende 32 yaşındayım hiçbişey için geç değildir sadece bazen tükenmiş hisseder insan kendini ama o da geçicidir.
00 Yorumla
1 yılBu durumu bende yaşadım fakat senin yaşın daha genç rahat ol ben 31 yaşımdayım ve hiç acele etmiyorum şu an normalde daha rahatım fakat nasip bu İşler iyi ki çocuk derdimiz yok yoksa birazdaha sıkıntıydı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 971 cevap paylaştı.
1 yılİlk evliliğini çok erken yaşta yapmışsın ve bunun getirmiş olduğu bir yorgunluk var üstünde. Aslında şu an tam zamanı ama sen yinede çevrene kulak asmadan kendi iç sesini dinle.
10 Yorumla
1 yılEn önemlisi kişiyi tanıman ve ilişkini uzun tut ve tanımış ol direk evlenip problem yaşamak daha kötü seni anlayabiliyor mu sorunlarına herşeyine problem ediyor ki evlilik birliği içinde kıskançlık çok iyi değil aileye kadar bu sorun etkileyebilir o yüzden erken değil hayatına al tanı
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 326 cevap paylaştı. Benim bir arkadaşım var yaşlar yakın eşi şerefsiz çıktı 1.5 yaşında ufak oğlu var tertemiz çocuk? Düşünürsen olabilir efendi mulayim maddi sıkıntı yaşamazsınız
10 Yorumla
1 yılÖnemli olan içindeki cevher bende evliyim 25 yaşındayım hala yaşıtlarım bekar ki iki çocuğum var hiç bir şey için geç değil
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAğzın yanmamış demekki ikinciye cesaret edebildiğine göre. Ayrıca seni nasıl buluyorlar da tanışıyorlar yani profilin açık ve resmin var mı mesela inst da sebep bu olabilir mi
23 Yorumla
Soran1 yıl5 yıldır ayrıyım ve kimseyle evlilik veya sevgililik yolunda bir adım atmadım atamadım sence bu ağzımın yanmasından dolayı olabilir mi ayrıca evet profilim var hesabım gizli önüme gelen herkesi de eklemiyorum her isteği kabul etmiyorum
Cevap sahibi1 yılMesele bunlar değil yani talip vs değil ama mesela ben 9 yıldır tekim kimseye kalbim geçmiyor ki tanışmak bile içimden gelmiyor ama artık evliliğe de tövbeliyim. Sen de böyle ol demiyorum ama sonra yine üzülebilursin bu devirin erkeğinden bişey bekleme diye diyorum. Bir daha üzülme diye insanlar acımasız. Erkekler hele bu kadın yaralı sarmalayim demez işini görüp sonra gidebilir her şey beklenir karar senin
1 yılBu gibi şeyler aceleye gelmez. İlk evliliğinden ders alıp seçici olman da çok doğal. Sakin ol ve doğru karar vermeye çalış
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHiç evlenmeyedebilirsin birincinde tövbe etmen gerekirdi. Ben hiç evlenmeden tövbe ettim evlilik yaşları 30 lar ideal ya da hiç evlenme boşverr adam dırdırı mı çekcen
00 Yorumla
1 yılÇok bile geç kalıyorsun ben 30 yaşındayım 26 yaşında bitirdim evliliği ve yaklaşık 2-3 yıldır da evlenmek istiyorum ama kimseyi bulamıyorum kimse istemiyor evliliği
00 YorumlaNeye geç mi kalıyorsun evlenmemek demek hayata geç kalmak mı demek zaten bir enkazdan çıkmışsın kendine odaklan hayatı yakala bunun için evlenmek zorunda da değilsin kendini geliştir
00 YorumlaYaaa ne geç kalması hayat bu önüne mutlaka güvenli merhametli birisi çıkacaktır acele etmesek hepimizin karşısına çıkacaktır. Millet 70 80 yaşinda aşkı buluyor böyle düşünmeee
00 Yorumla
1 yılCanım benim saçmalama eğer gerçekten birine için ısınır çok iyidir şekilde güvenirsen evlenebilirsin ne geç kalması ayrıca ben 27 yaşındayım hiç evlenmedim evliliğin yaşı yoktur ki kimisi 18 inde evlenir aşırı mutlu olur kimisi 32 evlenir aşırı mutlu olur yani önemli olan o evliliği gerçekleştirdiğinde devamında mutlu olmak. kalbini dinle gerçekten hayat arkadaşı olabilecek bir insan bulduğun zaman bu iş tamamdır hayatta bol şans🌸
00 YorumlaCanım kesinlikle acele etme zaten ilk evlilikten pişmanlık yaşamışsın ikinci evliliğinde pişmanlık adına başkalarının sözlerine kulak asma acele ettirme başkaları acele ettirmeye çalışsalar da sana sonuçta evlilik aceleye gelmez eksisi ile art düşünmen lazım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılHayallerin, hedeflerin veya belli bir vizyonun yok mu? Eğer genç anne olmak istiyorsan elbette evlen geç kalma fakat tek hedefin amacın evlilik olmamalı.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılÇocuğun yoksa kararını ver hemen evlen yaşın geçiyor çünkü ama çocuğun yoksa acele etmene gerek bir şey yok Yavaş yavaş sindire sindire kararını ver aceleye gerek yok
01 Yorumla- 1 yıl
Teyze 2010 da değiliz 26 yaş nasıl geçmiş oluyor iyi misin ya
Çok doğru bir yerden medet umuyorsun (Instagram) 😄. Ben 40 yaşındayım ikinci evliliğimde bitmek üzere maalesef fakat hiçbir şey için geç olamaz... Her yaşın her anın ayrı bir değeri var... Birini tanımaktan korkmauın fakat bu demek değil ki hemen güvenin evlenin! Önce kendinize sorun ben ne istiyorum...
01 Yorumla- 1 yıl
Kral abim her yerde sjdjjs
1 yılAslında ilk evlilik yaşındasın ne geçi? Ama çok seçiciysen çok bekleme bence çünkü zaman geçtikçe daha seçici olursun
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 710 cevap paylaştı. Sen bi evlenmek istiyorum de bak Instagram üzerinden olanlar nasıl toz oluyor 😂 liste azalır kafan karışmaz
10 Yorumla
1 yılBence beyin ameliyatına geç kalıyorsun para biriktirip bir an önce olmalısın 😂😂
11 Yorumla
Soran1 yılGeçmiş olsun canım
Hshshshh o sırada 1. Ye bile evlenmeyen ben siz daha cok bosanırsınız bu kafayla
16 Yorumla
Soran1 yılBana kalsaydı bu yaşıma kadar bende hiç evlenmemiş olurdum zaten belki şimdi düşünürdüm ama herkes sizin gibi anasından şanslı fırlamıyo dünyaya
- 1 yıl
Boşanmanıza aslan bir sey demiyorum kaderdir yanlış insanla olmus olabilir. Bir hatadan sonra 2. Evliliğe gec mi kaldım diye dusunmeniz etrafa hic bakmadan çok bencilce ve hic ders almamış olmak ayrıca bazı kadınlar kendi kaderini belirler ne kadar aile baskısı görselerde. Umarım fikriniz değişir ve ufkunuz açılır kadınlar sadece birinin karısı olarak dünyaya gelmemeliler.
Soran1 yıl5 yıldır ayrıyım diyorum 1 haftadan sonra 2. Evlilik diye örneklendirmeniz biraz tuhaf sanki
- 1 yıl
Hanimefendi siz ilkokul terk misiniz? Neden benim söylemek istediklerimi anlamıyorsunuz. Kendi sevgi boşluğunuzu başka ugraslarla doldurun kendinizi gelistirin is edinin meslek edinin. Evlilik nasiptir doğru insanı bulmak da nasiptir 1 hata olmuş. 2. Ye acele etmeyin diyorum.
Soran1 yılAnlıyorum ne demek istediğinizi yazdığınız bir kelimeyi yalnış okudum sadece
Bencede acele etme ve oldukça haklısın seçici olmakta sosyal medya üzerinden fazla güvenme boşandın diye başka gözle bakan çok olur ve bende bir kez evlilik yapıp boşandım o kadar kötü bir hayatım vardı ki seni çok iyi anlıyorum bu yüzden
10 Yorumla
1 yılcevrendekıler gec kalıyorsan dıyorlarsa onlar evlensınler
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 810 cevap paylaştı. Abla ben 24 yaşındayım hiç evlenmedim bence çok da geç kalmıyorsun 😅
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSaçmalama ne geç kalması bende boşanalı 10 yıl oldu 29 yaşındayım evlenmedim daha ama geç kalmadın kızarkadaşım var daha hiç evlenmemiş 33 yaşında sen düşün yani. biz en azından birkere evlenmişiz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı.
1 yılgecmı daha 26 sın nesi gec tabıkı secıcı olucaksın ılkını gorup yasaın ıcın ama cık gör tanıs buna engel yok
00 Yorumla yoo geç değil. aceleye gerek yok. kafana uyanla ol. sonuçla onunla yaşayan sen olacaksın. o millet değil.
00 Yorumla
1 yılBelli bi yerden sonra cocugun olmayacak hasret kalacaksın bir ikincisi imkanin varsa evlen niye evlenmiyorsun.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 605 cevap paylaştı. bence hiçbir şey acele ile olmamalı zaten birinci evliliğiniz bitmiş çok erken evlenmişsiniz bu seferkine iyice düşünüp karar almalısınız
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvlenecek birini bulduysan acele etmiyorsun hatta belkide geç de kaldım kimseyi takma içinden ve aklından geçen doğrularla hareket et kimseyi ve gelen gereksiz yorumları takma
10 Yorumla
1 yılBence geç değil ben 25 yaşında bitirdim ilk evliliğimi 29 oldum bence geç bile kalmıyor insan
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBekar olup da talip bulamayan o kadar insan varken bu kadar çok talibin olduğuna göre biriyle evlenebilirsin bence. Çünkü yaş ilerledikten sonra boşanan hanımlar pek evlenemiyor teyzemden biliyorum. Sebebi de karşına cikanlarin da yaşı büyük olacak çoğu çocuklu olacak ve eşleriyle iletişimi bitmeyen insanlar olacaklar. Hayırlı bir insanla yuvanı kurman daha mantıklı. Son olarak internette sana yazanlara güvenme. Karşılarına kim çıkarsa onu kabul ederler. Gerçek hayatta ki kişilere bak.
10 YorumlaHayir tabiki. insanlar 26 sinda yeni yeni belki evlenir.
10 YorumlaŞunu öğrenmiş olman lazım yaşla ilgisi yok acele etmeye de gerek yok
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı. acilen evlenmelisin yoksa üçüncü evlilikte geç kalma ihtimalin yüksek
10 YorumlaBu bazı kadınların evlenme merakı 🙄🙄🙄 yapmayın bunu kendinize
10 Yorumla
1 yılSeninle evlenilmez daha ne istediğini bilmiyorsun onu da yarı yolda bırakıp gidersin
10 Yorumla
1 yılHerkes ekmeğinde dikkat et yüzde 90 evliljk değil eğlenmelik arıyor bosanmissin çünkü
10 YorumlaBana sorsan hiçte acele etme yasin genç gez toz eglen sonra evlenirsin
10 YorumlaHiç geç değil canim ben daha ilk evliligimi 27 yaşımda yaptım çevreye bakma Rabbim senin nasibini içine sindirir insaAllah
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 877 cevap paylaştı.
1 yıl25 yaşındayım hiç evlenmedim senin kadar endişe etmiyorum
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 586 cevap paylaştı.
1 yılYazıtlarınıza tur bindiriyorsunuz geç kalmadınız.
01 Yorumla- 1 yıl
Yaşıtlarınıza olacaktı.
Hayır geç kalmadınız, 26 yaş halen genç yaş, ya da normal yaş diyebiliriz.
00 Yorumla
1 yılAli veli develi 3 te ondan eveli anan koca mı gördü?
00 Yorumla- Devamını Gör (140)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat