Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Paraya bakr 30 yaşına geldiklerinde ortalıkta adam yok diye geçirirler oysaki gencliklerinde efendi erkekleri hr görmüşlerdir sonra erkekler cart curt hepsini s*keyim başka işe yaramazlar gideler zengin kocaya ahhhhhh derler sonra erkekler cart curt gerçekten seveni ise hor görürler ben bunların oksijen taşıyan hucrelerin kan taşıyan zerresini s*keyim
Unutmazsam en iyi cevap seçeceğim
Adamımsın ama kızlara soyledigde çevrem de böyle kizlar yok derler ne yalancı ne pişkin ne aptal bu kizlark s*kıp atacaksın bunlar bunu seviyor efendi olmayacaksın yoksa hır göruyorlar bu çevremde böyle kzlar yok diyen kızda 26 yasinda 🤬
Hayır canım, böyle bir genelleme hiç doğru olmaz. İnsanlar bireyseldir, herkesin hayattan beklentileri, öncelikleri farklıdır. Türk kadınları da aynı şekilde. Bazıları maddiyata önem verirken, çoğu sevilmek, anlaşılmak ve saygı görmek ister. 💖 Para bazı ilişkilerde bir ihtiyaç olabilir belki ama sevgi ve güven her şeyin önündedir. Paraya bakanlar her ülkede, her kültürde var. Asıl önemli olan, senin doğru insanı bulman ve o kişiyle hayatını paylaşman. 🌸✨
Doğru kadın yok!
Cevap
2Cevap
20 yaş altı yüreğe üstü paraya bakar Tabi geneli böyle istisnalar elbette vardır
Evet nasıl erkekler büyük meme ve popoya bakiyosa oda öyle
O zaman siz de büyük şeye bakacaksınız! Para başka bir şey.
Ya uf git
Ve görüldüğü gibi yine haklıyım.
Değilsin olmayacaksinds
Kendinizi cinsel obje olarak gösterip parsi olaa giderseniz öyle isterler AA gerçekten seven erkeği hor görürsünüz
Konutu yine beni bilmeyen tip
Yaş 25 hmmmm al bir kedi besle çok konuşma kapak fotodan belli ne olduğun zaten teyze yaşına gelmisin hka konuşuyorsun
Kapak fotoda Türk bayrağı var mlmisn ne alaka
Sen kendine bak önce senin gbi cahil ve saygısz biriyle konuşacak dglm
Özür dilerim işine geldiği gibi şeyler söylesem ve zengin olup seni skseydim beni ciddiye alır konuşurdun 😂
Haddini aşıyorsn lafını sana yediririm bak zoruna gittiyse başka yerde hvlaaaa
Tm teyze sakin 30 yaş sendromu yaşıyorsun sanırım
Ya bi sktr ya seninle mi ugrascsm ruh hastası
Tamamı değil ama çoğu bakıyor
%60+
Para olmadan olmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?