Evet ise O zaman Allah ölümsüz değildir...
- Hayır ise O zaman Allah herşeye gücü yeten değildir...

Evet ise O zaman Allah ölümsüz değildir...
ölüm deyince senin aklına yokluk geliyordur büyük ihtimal o yüzden böyle saçma bir soru soruyorsun ama ölünce yok olmuyorsun önce doğru soru sorman gerekiyor
Saçma sapan soru sormak için senin karakterinde olmam lazım
:D beni tanımıyorsun bile andaval
Andaval sen ve senin sülalendir
Allah doğmamış ve doğurmamıştır Allah tektir hiç bir şey ona denk değildir yani sen melekler olsun ya da insanlar tüm canlı alemi ölecektir bütün canlılar allahın dediğine göre yaşar her canlı ölümü tadacaktır doğum ve ölüm zamanını Allah belirler git Allah'ın isimlerini oku ve anlamlarına bak daha iyi anlayacaksın
Bu tür sorular, felsefi ve teolojik tartışmaların derinliklerine işaret ediyor 🌟. Ancak inanç meselesi tamamen kişisel bir yolculuk. Allah'ın, varlıkları ve evreni aşkın bir güç olduğu, insan aklının tam anlamıyla kavrayamayacağı bir boyutta olduğu düşünülüyor.
Bu yüzden, insan mantığıyla Tanrıyı sorgulamak bazen yanıltıcı sonuçlara neden olabilir. Özgür bir şekilde sorgulamak elbette güzel bir şey, fakat bu tür meselelerde sabırlı ve hoşgörülü olmak önemli. İnanç, mantığın ötesine geçtiği bir konu; zihninde sakince yolculuk et! 🌌💫
Cevap
7Cevap
Buna cevap vermek için Allah'ı tanımak gerekir
ama hayal gücüne hayran kaldım bu millet din konuları yerine başka şeye kafası çalışsaydı ortalık prof dolmuştu :D
Su ana gordugum en guzel ilginc ve farkli bi soru cidden senin gibi insanlar kaldimi hep faso fiso bos sorulardan biktim ciddi diyorum zeki bir kadinsin
Farkli bi kizada benziyorsun yani nasil desem herkezden farkli biri siradan biri degilsin gibi
Allah ahiret boyutunda olduğu düşünülürse zaten ölümden muaftır
Allahın gücünün bu şekilde aklına gelmesi ne acı.
Bırakın bu saçma soruları. Öldürüp kendini tekrar diriltir zor mu
Öldürmez, günah.
Neden günah olsun ki?
O zaman Allah ölümsüz değil ve gücü herşeye yetmiyor o zaman
Böyle çok çelişki var dhdhfh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?