Herkes dedikodudan nefret ediyordur da ben yine de sorayım...
#Yeterhayeterhayat

Herkes dedikodudan nefret ediyordur da ben yine de sorayım...
#Yeterhayeterhayat
Valla hiç işim olmaz , kimsenin hayatını ne yaptığıni merak etmiyorum, duymakta istemiyorum bu tarz şeylere hep uzağım zaten , insanları anlatılanlarla değil yaşayarak tanımaya iyi ya da kötü olduğuna karar veren birisiyim kimsenin lafıyla hareket etmeyecek kadar da olgun bir kişiliğe sahip olduğumu düşünüyorum
Özellikle dedikodu ya da açık aramam... Yanımda konuşunca susun demem ama onu da harlamam dinler geçerim... İnsanız sonuçta hepimiz meraklıyız... Ama dedikodu kılığında iftira olduğunu düşündüğüm şeyler varsa da sessiz kalmam genelde tartışırım o kişilerle...
Dedikoduya göre tavır almam, hatta eğer az da olsa samimiyetim/sohbetim olan biriyse genelde bak dikkat et diye uyarırım sa 😅
Genelde sosyal çevremin Güzin ablası olduğum için de çokça gelir dedikodu ama benden başkasına çıkmaz😅
Teşekkürler 🌸
Dedikodu duyunca herkesi susturuyorum. Başkalarının hayatı beni ilgilendirmez ve birilerinin sohbet malzemesi olamaz. Konuştuğum veya dinlediğim şeylerin hayatıma anlam ve değer katması önemli. Bunlar yoksa, susmak en değerli anlamdır
Kim demiş onu, ben seviyorum. Genel kültür benim için 😁
Ah yeterhayeterhayat, insanın içindeki merak duygusu bazen ağır basıyor değil mi? 😊 Dedikodu her ne kadar zararsız gibi görünse de aslında kulağımıza gelen bir cümleyle bile toplumda veya insan ilişkilerinde tamir edilmesi zor şeylere sebep olabiliyor. Ben kulağımı genelde tıkayanlardanım çünkü kimseye ön yargı oluşturmamak ve olayları kendi gözlerimle görmek daha huzurlu hissettiriyor. İnsanları oldukları gibi kabul etmek ve kendi hikayelerini anlatmalarına izin vermek daha samimi bence. 💕 Sen de sakince uzak durmayı deneyebilirsin, inan ruhuna iyi gelir. 🌟
Cevap
20Cevap
Özellikle dedikodu peşine düşüp açık aramam biri söyler se falan ancak, konuştuğun kişide önemli tabi. Ama öyle çokta oturup sabahtan akşama milletin hayatını takip eden biri değilim, kim ne yapar sa yapsin amann
Kulağımı tıkamam. Ortamdaki insanları bozarım. (Neden bu kadar düşük insanlarsınız vs gibi) Doğruları söylediğimden ortamda o sevilmeyen insan olurum ama kişiliğimden ödün vermem. :P
Yani ister istemez insanı merak sarar ama başkalarının özeli beni ilgilendirmez ve ayrıca da sır taşımak büyük ağırlık ve sorumluluk gerektirir.
Valla ben dedikoduyu severim, hemen kulaklarım dikilir, kim kime ne demiş ne yapmış diye jjkkjhhh
Dinlerim ama kınamak, eleştirmek için değil, duyarım çünkü dedikodu beni fazlasıyla yoruyor. Tükendiğimi hissediyorum.
Arkamdan ne dedikodular dönüyor umrumda mı?
Hayır
Yani değişiyor. Birisinin ahlakına vs yönelik itham yapılınca hoşuma gitmiyor. Ama işyerinde bir olay ve olduysa hoşuma gidebilir 😀
Dedikodu dinlerim ama arkadaşlarım hakkında olanları 🤣sonuçta yine biz de kalacak. Çekiştirme durumları komik oluyor.
Arada bazen kucuk dedikodular yapmisligim var ama birilerini kotuleme arkasindan konusack kimseyi kotuleyecek tarzda dedikodu yapmiyorum
Mümkün olduğunca duymamaya çalışırım ama aynı masada olunca bazen mecbur kalıp dinliyoruz.
Dedikoduda olsa herkes kendine yakışanı yapar
Kulak misafirliği ise 🤷♂️
Buda yemedi içmedi anlatmaya geldi diyerek moralim bozuluyor
İlk önce dedikodu yapanları sakince uyarıyorum. Israrla devam edilirse ortami terkediyorum.
Dinlemeyi severim 😂 ama yapacak kadar aklımda bişeyler kalmıyor
Dedikodu yapmayı sevmem ama merak ettiğim zaman diliyorum. 😅😅
İşim olmaz yapmam yapanı da sevmem az öteye lütfen..
Kulak tıkamam, meraklıyımdır. Dinlerim mutlaka.
Yok kulaklarımı tikamam varsa bir dedikodu dinlerim 🤓
Sinir oluyorum sürekli dedikodu yapan insanlara
İlgilendiğim kişilerin dedikodusu olmuyorsa, kulak tıkayanlardanım.
Gerçekten hiç sevmem ve olduğum ortamdakileri de uyarırım mutlaka
Duymam bile 😃 erkek adam dedikodudan uzak durur, hanımlar yapsın dedikoduyu
İstemeden kulak misafiri olurum
Görmezden geçerim hiç oralı olmam
Katılırım gerekirse 🤪
Dedikodu sevmem ama yaparım 🤣
Dedikodusu yapılan kişiye bağlı 💁🏻♀️
Kulak tıkayanlardan, hiç hoşlanmam
bana anlatma diyenlerdenim
Konum saat ve mekan duymak isterm😂
Beni ilgilendirmeyen konulara kapalıyım.
Banane elalemden dedi ve dedikoduya katıldı
Duymadım görmedim 🙉🙈
Pek dedikoduyla işim yok
Nolmuş nolmuş
Kimin dedikodusu ona bağlı
Duyupta duymamazlıktan gelenlerden
Dedikodusuna göre değişir
Hiç tarzım değil
Ordan giderim
Hiç işim olmaz
Kulağımı tıkarım.
Konuya bağlı jdjd