Kulaklığı sadece geceleri kullanıyorum. Gün içinde evde kulaklık kullanmam. Uzun yolculuğa çıkmadığım taktirde müzik dinlemem taşıtlarda. Uzun yolculuklarda da ikinci ses seviyesinde dinlerim. Dinlerken de rahatsız olurum acaba ses dışarıya çıkıyor mu diye.
Kulaklıkla bir şey izlerken/dinlerken 'dışarıya ses çıkıyor mu acaba' diye tereddüt eder misiniz?
Kulak içi kulaklık taktığım için dışarıya hiç ses çıkmıyor. www.troyestore.com/.../...ik-Uzay-Gris_26081_4.jpg Bunlardan takarsanız dışarıya ses çıkmaz. Zaten diğerleri kulağımdan düşüyor. Bunu kulak zarıma kadar sokuyorum öyle duruyor.
aynenn mesela toplu taşıma araçlarında kulaklığı takarım önce dışarıya ses gitmeyecek ses seviyesini ayarlar ondan sonra takarım kulağıma dinlemek için :D bende dışarı ses giderse rahatsız olanlardanım
Ben bir kere üniye giderken otobüste denk geldim. Yani müzik dinliyodum yabancı normalde parça güzel. Friday diye bir parça. Dinlerken bir gaz sesi. Bildiğin gaz sesi baktım sağa sola bişey yok biri saldımı lan dedim. Meğersem parçanın içine yerleştirmiş adiler ne tırsım kendim yapmış gibi korktum lan belki dışardan duyulmuştur bilmem bu osuruk dinliyo demiş olabilirler 😅 rezillik ya şarkıyı tam dinlemeden mp3 e atmanın bedelleri
Evde olduğumda bu konuda tereddütüm olmaz çünkü evde etrafımda birileri bile olsa sorun etmeyeceklerini bilirim ama dışarıda genellikle son seste müzik dinlemem
Kulaklıkla müzik dinlemeyi severim ses gümbür gümbür geliyor tabi hiç kimseye rahatsızlık vermem bu saygısızlığa girer eskisi gibi etrafta dışarıda caddede sokakta saygılı insanlar kalmadı maalesef
En İyi Cevaplar