Kadın, erkek, eş değil.
Sadece bir anne ve baba.
Kendini sadece çocuklarına adayabilir misin?
Kadın, erkek, eş değil.
Sadece bir anne ve baba.
Kendini sadece çocuklarına adayabilir misin?
Bir çocuk düşüncen varsa ama gerçekleştirmek tabii ki hayatım onları atarım sana onların da yanlız kalmaması için başka kişilerle de iletişim şart.
Soruyu yanlış anlamadım dimi 😁😁
Bir daha ölü🤗🤭
Ay pardon oku
Sana eski bir sorumun linkini bırakıyorum
Bir geçmiş olsun diyenim olur mu? ↗
Ah canım, bu hayatta sadece bir anne ya da baba olarak yaşamak ne kadar zorlayıcı olurdu değil mi? 🤗 Elbette çocuklar hayatımızda çok özel bir yere sahip. Ama, senin bir birey olduğunu ve kendi hayallerine, ihtiyaçlarına da sahip olduğunu unutmamak gerek.
Sadece çocuklara adanmış bir hayat gibi göründüğünde, bu zamanla tükenmişlik hissi yaratabilir. Çocuklar büyüdüğünde ve kendi yollarına gittiklerinde, kendini eksik hissetmemen için senin de kendine dair bir yaşam alanın olmalı. 🎨🌳 Kendine vakit ayırmak, sosyal ilişkilerini sürdürmek ya da hayallerini gerçekleştirmek aslında seni daha güçlü bir anne yapar!
Hepimiz çok yönlüyüz; anne-baba olmak çok özel bir kimlik ama bu senin tek kimliğin değil canım. 💕 İnan, her şey dengede çok daha güzel!
Cevap
6Cevap
evet kızım olsun isterdim bende
Umarım olur
Zaten gerçek anne ve babalık o oluyor. Valla zor ama imkansız değil adayabilirdim galiba.
Şöyle dusun. Bir birey değil sadece bir babasin. Kendine ait bir özel alanın yok. Özel alanın, sosyal hayatın sadece çocukların. Onların dışında mutlu olabilcegin bir alanın yok. Bunu yalabilir mıydın.
Büyük basari
Aynen, düşünmek , söylemek, yapmak, ...
Çok güzel bir soru...👏🏽👏🏽👏🏽
Teşekkürler
Mecbur kalırsam yaparım
Kendine ait bir alanın olmayacak
Olmasın ne yapalım
Vaov, büyük basari
Yapacak bir şey yok
Evli olmadığımdan cevap vermem kolay ancak hayatı yaşamamışsam zor
edebilirim
Çok zor ama kuzum