Aile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı. Belki bir sürpriz hazirligindadir ya da borçlardan önünü goremiyor ve bir şekilde kendini güvenceye almak istiyor olabilir. Bütün bunları yaparken erkek olmanın sorumluluklarıyla yaşadığı stresi sana yansıtmamak için derdini paylaşamıyor olabilir. Bu kadar peşin hükümlü olman kırıcı. Evliliğin %10'luk kısmı iletişim ve güvene dayanır, yaptığın aklamak için söylemiyorum, senin bu konuda yapman gereken açık bir şekilde iletişim kurmaktır. Durumu kafanda kurup olmayacak psikolojilere girmekten ve derdini burada paylaşmaktan vazgeçmen gerekli.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBuna çok takılma. Evinin ve senin ihtiyaçlarını goruyormu.. sistemi ekonomik anlamda çevirmekte ve ekonomik anlamdaki önceliğin sen olsugunun bilikcinde ise bunun önemi yok bence. Kirilmana gerek yok. Kendisi ilerde söyler ya da konu olur sen uygun bir an sorarsın tabiki.
10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılDogru slruyu soruyorsun. Ve evwt guncellemene kokune kadar katiliyorum. Siz asker arkadasi degilsiniz tabiiki aldiginiz her nefesten bile birbirinizin haberi ollmali. Yoksa niye evkenesin. Otur evinde nakis or yani
10 Yorumla
1 yılBen böyle saçma bir şey görmedim. Yorumları hayretle okuyorum, bu ne vurdumduymazlık. Tabiki de söyleyecek. Siz evlisiniz, bunun bilincinde değil mi?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılsöyleyin direk evet
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılAklına gelmemiştir belki söylemek, o da evliliğe ayak uyduracak, henüz yeni evli, bireysel hareket etmemesi gerektiğini kavrayacak zaman içinde, düşünsene bugüne kadar hep bireysel hareket etmiş, bazı şeylere alışacak, senin kırıldıkların belki onun için sıradan, henüz evliği yeni yeni kavrayacak birisi var karşında, kırıldığını söylemek yerine ; ne zaman market alışverişi yapacağınızı sorabilirsin, harçlığa ihtiyacın olduğunu belirtebilirsin, kontörünün bittiğini söyleyebilirsin, bazı insanlar cimri değildir de düşüncesizdir.
Evliliğin ilk zamanlarında en ufak şeylere insanlar kırılıyor lakin seneleri devirince en büyük şeylere de kırılmaz oluyorlar, ağlamak yerine kadınlar seneler sonra keyif yapıyor :D Kırgınlıklarını içinde büyütmek yerine keyif yaptığın günler de gelecek20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 864 cevap paylaştı. Emin ol sorulmadıkça insanın aklına bile gelmiyor hele ki yeni evlisiniz sen nasıl alısma sürecindeysen o da öyle bir tecrübesi yok sorsan söylemese haklısın ama anladığım sen de sormamışsın bu durum karşı tarafı haksız ya da kötü niyetli yapmaz bir kaç aylık 3 aydır en fazla diye düşünüyorum evet eşler arasında sır olmamalı ama bu da çok büyük bir sorun değil sormamışsın ki o da bunu söylemem gerek diye düşünmemiş demekki bir şey istese alırim zaten kafasında belki emin ol evlilik çocuk oyuncqğı değil iki taraf için de bir alışma süreci var emin ol
10 YorumlaBakin ben evli biri degilim , daha once hic kiz arkadasim da olmadi. Sizi yanlitmis olmamak adina belirtmek istedi. Bence direk soylemeyin, direk soylerseniz esiniz kendini savunmaya calisacaktir ve durum icinden cikilmaz bir hal alabilir. İma etmeyi deneyin, abartmamak sartiyla ses tonunuzla da belli edebilirsiniz. Zaten kendisi kirildiginizi anlayacak ve kendisi sizinle iletisime gecmeye calisacaktir ama baktiniz ki kendisi konusmaya yanasmiyor , bu sefer konusmayi deneyebilirsiniz. Umarim sorunlariniz biter ve hep mutlu olursunuz, kalın saglicakla...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen şu an çalışmıyorum Eşim çalışıyor Ben ev işleri ile ilgileniyorum ve eşim bana ayrı bir kart çıkardı eşimin ne zaman maaşının yattığını veya yatmadığını bilmiyorum sorsam illa ki söyler ama maddeyi Önden de beni ihmal etmiyor elimde kart olduğu için ihtiyacım olduğunda alıyorum ki genelde çok fazla harcama yapmam bir ihtiyacım olduğunda eşimle beraber alırım Yani bu tarz şeyleri çok büyük problem yapmamak gerekiyor evlilikte Eğer ihtiyacın varsa eşimden para da isterim yani onun vermesini de beklemem Sonuçta o benim ben ona yemek yapıyorum temizlik yapıyorum evin giderleriyle uğraşıyorum ya da benim param varsa eşim için harcarım mesela düğündeki bütün altınlarımı vesaire bozdurdum ev alabilmek için eşimle aramızda maddi şeylerin lafı olmuyor
14 Yorumla- 1 yıl
Seviyonmu eşini
Cevap sahibi1 yılEvet
- 1 yıl
Evin eksiklerini alıyorsa gerisini boş ver bence kanka
Cevap sahibi1 yılAlıyoruz beraber ihtiyacım varsa da alıyorum bir şeyler aşırıya kaçmadan
maaşını söylemesi lazım. yeni evlisiniz.. bunu şimdiden söyle. herseyini alirim. ne gerek var diyebilir. bana gire bu birliktir saygıdır onemsemektir ayle olduğunun farkına varmaktır. senin kendini nasıl kötü hisetdigini en iyi ben bilirim ve anliyorum.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. Söylemek zorunda değil. Söylememekte saklamak ya da aile bağının olmaması demek değildir. Her ay alınan bir şeyin gününü bilmeye gerek yok, ihtiyacın varsa söylersin eşine parayı veriri ya da ihtiyacını alır.
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. klasik kadin davranisi.. kendi fikirleri desteklenmeyince kopuren biri.. hayir hic kimse hic kimsenin herseyini bilmek zorunda degil bilmemelidir de... iliskinin bazi kriterleri vardir o kriterler yerine getirlmesi yeterli
131 Yorumla- 1 yıl
saçmalık evlenme sen
- 1 yıl
aynını eski sevgilim diyordu sonra noldu aldattı işte bu da tipik kendine güvenmeyen erkek bahaneside güvenmemek
- 1 yıl
bi erkeğe asla haddinden fazla güvenmiceksin
- 1 yıl
valla kadını da hoş tutmak kolay ama sizde onu yapamıyorsunuz
- 1 yıl
aldatacağı varsa aldatır zaten naparsan yap ha önlemini alırsın o ayrı
- 1 yıl
ben fazla güvenseydim aldattığını anlamazdım mesela ama şüpheci bi insanım ve en ufak değişiklikten fark ediyorum
- 1 yıl
evlenince sınır olmaz işte
- 1 yıl
oluyorsa da evlenmesin bi zahmet
- 1 yıl
ya da mnaasini soylemedi yok annesine gitti soylemedi yok arkadaslariyla a noktasinda bulusacakti da b noktasinda bulustu buna alindim... yaa cidden bu bi iliski ya da kontrol mekanizmasi degil bildigin gardiyanlik.. cise ciktigini da soylesin bari... hele bu maas vs konusu niye ne kadar aldigimi bilmek zorunda ki.. ev ekonomisini sanki kadin yapiyor.. onceden bilinse iyiydi ama simdi her halti erkegin kendi yapiyor.. su soruyu soran apla gibilerde can sikintisindan trip atiyor.. amaan neyse siz haklisiniz yaa valla.. en hakli sizzsinizz.
- 1 yıl
ohoo sizde bekar gibi takılalım kafasındasınız hiç sevgili bile yapmayın yani o zaman ilişkide şeffaf olucaksın yoksa güven duygusu da olmaz bana bi şeyini anlatmayan bi insana ben neden güveneyim enayi miyim ben
- 1 yıl
@Tuhafİnsanlar bakin sizin seffaflik dediginiz sey esir etmek.. bunu anlamak istemiyorsunuz.. sus kopegi gibi goruyorsunuz.. seffaflik kisisel alana saygi duymaktir.. hee bu erkek icin de gecerli.. bu arada telefonumda sifre yok niye sifre koyarlar onu da anlamam.. o iliskiden sikildiysam net soylerim bak bundan bundan dolayi mutszusum bunun uzerinde calisalim yoksa ayrilalim.. bi de her halti sizinle yapmak zorunda degiliz ki.. bi sosyal cevremiz var rahatladigimiz stres attigimiz alanlar var.. sinemaya her seferinde illa karim sevgilim herneyse onla gitmek zorunda degilim ki ya da bi aksam yemegine.. bu bekar gibi yasamak degil.. bu kisisel alani korumak.. ayrica bir iliski de 3 unsur vardir kadin erkek ve iliski.. ve 3. unsur olan iliskiye katki adil olmalidir.. poztif yonlu ve kadinlarin kaygilarini giderici degil..
- 1 yıl
her haltı bizimle yapın demiyoruz zaten ama evi barkı yokmuş gibi rahat davrananda sevgili yapmasın bi zahmet o zaman öyle birine de bizim ihtiyacımız yok
- 1 yıl
rahat rahat tek takılın o zaman
- 1 yıl
@Tuhafİnsanlar bu kafayla cok aldatilirsiniz... sonra da ben pimpirikli olunca hemen yakaladim diyerek kendinizi teselli edersiniz.. neyse insanlarin sorularinin altini kirletmeyelim.. selametle.. aradiginiz erkegi buldugunuzda bana da haber verin.. ben de sevgili olayim o erkekle :D :D :D
- 1 yıl
aldatmayı savunan bi erkeğe de laf anlatılmaz konuyu manipüle etmeye çalışma
- 1 yıl
merak etme buldum zaten
- 1 yıl
yazıp yazıp kapatalım diyorsun manipüle etme çabaların boşuna ben kanmam bunlara
- 1 yıl
bişi diyorsan dinlemesini bil boş laf çalma
- 1 yıl
Sana bakanda zaten akıl yoktur
- 1 yıl
bağı çözülmüş köpek gibi koşturuyon etrafta
- 1 yıl
yaşında geçmiş sus kadının lafını dinle
- 1 yıl
ikidebir laf sokmaya çalışırsan laf yemende gayet normal
- 1 yıl
ama siz erkekler anlamazsınız zaten
- 1 yıl
yoo ama sen burdaymışın
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
s 1 yılAldığı maaşı saklayan birinden süphe duyarım, benım sevgilim sormadıgım halde aldıgı zamlara kadar soylerdi yani sana söylememesini normal bulmuyorum. Kırıldıgını soylemekte de haklısın. Birbiriniz hakkında her seyi bilmek zorundasınız.
10 Yorumla Sorun etme kanka. Sana bakıyor hakkını her yerde veriyorsa parayı sormana gerek yok. Hem merak etme ilerde söyler dayanamaz. Zaten sen istersen gece istediğin şeyi söyletebilirsin. Silahını kullan bence :))
00 YorumlaAnlamadım. Sen bilmiyor musun eşinin her ay maaş aldığını? Allah aşkına şu ufacık detaylara takılmaktan vazgeçin; hem kendinize hem eşinize hayatı zehir ediyorsunuz. Böyle detaycı olursan, yeni evli yeni boşanmışa döner
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBenim eşimde söylemezdi bende sormazdim 21 yıllık evliyiz. Hahaha baglikla alakası yok ben hiç ilgilenmedim o söyledi sonunda her ay geldiğinde şu zamn geliyor alışverişe gideceğiz diye. Ben kendi maasimla ilgileniyorum canm.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHahaha eleştiri kaldıramamış sorma o halde. Sana hesap vermesi gerekmez. Dırtınacak yer arıyorsunuz. Bu bakış açısıyla evlilik yürümez. Yıkıcı değil onarıcı olacaksın
40 Yorumla
1 yılDalgınlıktan unutmuştur ya da söylemek aklına gelmemiştir ablam kasıtlı yaptığı bişi olduğunu zannetmem
20 Yorumla
1 yılSana maddi anlamda destek oluyorsa kimseye muhtaç etmiyorsa bence söylememiş olması sorun olmaz ama almadım derse aldığını inkar ederse bunun altında bişey ararım
00 YorumlaYani söylemeli. Zamanla birçok şeyi paylaşmalı. Zira eş; en iyi arkadaş, en iyi sırdaş, yol arkadaşı, muhabbet edilen kişi. Dolayısıyla böyle bir durumda söylenmeli
00 YorumlaYani üslubuna kızmış olabilir.
Veya canını sikmamak için söylememiştir.
Bilemeyizz
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. "Aşkım bak ben bugün maaş aldım" dese daha mı iyiydi reklam yapar gibi anlamadım? Maaş gününü zaten biliyorsundur diye söylememiştir.
10 Yorumla
1 yılGayet haklısın kırılmakta evlisiniz sonuçta sen yorumlara aldanma. Bence açık açık söyle hele de sen çalışmıyorsan daha da haklısın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılistediğin bir şey varsa maaşını aldınmı demeye gerek yok sen istediğin şeyi söyle gerisine karışma
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 1 yılSöylemek zorunda değil ki ben maaşımı aldığımı ilk söylediğimde 3. Aydaydık hiç aklıma gelmemişti söylemek
12 Yorumla- 1 yıl
Akdkakska ya size dava açıp parayı çatır çatır yiycem.
- 1 yıl
Adımı bile bilmeden ne güzel tanıyorsunuz skdksk
söyleme, girmeyin bu konulara. senin için çalışmıyor emin olabilirsin. bişey alacaksan para iste o kadar.
12 Yorumla- 1 yıl
@Rtyunsss görürsünüz ilerde ne için çalıştığını. o emeklerin yukarıda biyerde öyle bir karşılığı var ki. şu hayatımda gördüm ki yüce Rabbim'in ilahi adaleti santim şaşmaz. kimsenin bir gram hakkı kimsede kalmaz. Allah sebat edip çalışıp kazanan emek veren ter döken tüm insanlara gani gani versin inşallah. kimsenin hakkını kimseye bir gram yedirmesin inşallah. O her şeyi görür, bütün hesapları bizden önce yapar
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılAllah adama sabırlar versin. Bu şekilde devam edersen , ya adam için hayat zindan olur ya da seneyi devriyesine kalmaz boşanırsınız
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSen para beklediğin halde söylemiyor ve paylaşmaya sıcak bakmiyorsa kolay kolay yürümez o evlilik bence.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılEşler birbirinin her şeyini bilmeli evlilikte gizli saklı diye bir şey yok ufak bir şeyler girerse evliliğe zaten o evlilik yok oluyor
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılNeden kırılıyorsun ki onu anlamadım?
Para istedin vermedi mi? İhtiyacın oldu senden çekindi mi parası olduğu halde?00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılMaaş gününü bilmeye hakkın var tabi hatta ne kadar maaş aldığını de şeffaf olmalı diye düşünüyorum
00 Yorumla
1 yılKötü bi durum. bizde eşim bilir herşeyi. sadece ufak finansmanları bilmez
10 Yorumla
1 yılBilemem ama gidin sevisin offf sevis abla. Ben bulamadım sen diyon ki... aman sende
10 Yorumla
1 yılOhooo babama miras kalıyor anneme söylemiyor bunlar ne ki 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılDüzgün evlilikte erkek maaşı eşine emanet eder. Ev ekonomisi be birikim işi kadindadır. Kadin evin ihtiyaclarını alır geri kalanı da kenara atar. ihtiyac halinde paradan alinip harcanır.
01 Yorumla
1 yılOnca derdin arasında sorun edilecek bir şey değil bence, erkek kafası olarak söylüyorum bunu.
00 Yorumla
1 yılDuygularını ifade etmelisin kırmadan tabiki yaptığı ayıptır adamın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 794 cevap paylaştı. Aile olmuşsunuz kesinlikle herşeyi bilmeli he iki taraf
00 Yorumla
1 yılSöylemesi lazım bu arada. Oturup düzgünce konuşmalısın
00 Yorumlaİhtiyacın yoksa boş ver sende ona söylemezsin olur biter
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılDememiş gerekirdi neden demedi kim bilir ne var kafada
00 Yorumla belli bir günü var zaten her seferinde aldım mı dedin adam
00 Yorumla
1 yılBazen söylemese takmam kafaya
Ama bazen maaşını aldın mı diye sorarım 😅😅00 YorumlaAile & Toplum konusunda 724 cevap paylaştı. Bence söyle belki de bir şey istemenden korkuyordur ama maaşı düşükse boş ver
00 Yorumla
1 yılSöylemesine gerek yok. her ay olan bişey sonuçta
00 YorumlaBüyütülecek bir durum değil bence. Önemli olan ihtiyaçlarını karşılıyor olması
00 Yorumla
1 yılHata etmiş. Karı kocasiniz birbirinizden gizli sakliniz olmamalı. Yanlış yapmış eşin. Kirilan kalp şimdi nasıl onarilacak öyle kolay olmuyor. Keske biraz düşünceli olsak da kadinimizi mutlu edebilsek
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 854 cevap paylaştı. Ne zaman evlendiniz
maaş alınca beraber bişeyler mi yapacaktınız
ilk maaşı mı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSen böyle evliliğin boyunca Her sıkıntının sorununu aile dışına itip diğer insanlara sorarsan işini zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZaten tarihi biliyorsan ne gerek var söylemesine basit şeyler aranıza girmesin
04 Yorumla
Soran1 yılYok bilmiyordum sormadım hiç aldığını söylediğinde neden bana söylemedin dedim kırıldım biraz aramızda gizli saklı mı olcak evlilik böyle bişey mi
Cevap sahibi1 yılHani bilmiyor musun Bunu söylemeye gereği duyulur mu Çünkü maaş bu hani özel bir şey değil sonuçta incinmiş olabilirsin ama bence büyütme
Soran1 yılYok kavga etmedim büyütmedim de kırıldım biraz
Cevap sahibi1 yılYa yine İçine atma konuyu aç söyle ama Güler yüzde tatlı bir dille veya cilve yaparak gibi
1 yılNe alaka yaa soylemesimi gerek sana bende evliyim 3 senedir kac para alir ne zaman alir hayatta sormam da sorgulamam da ihtyaclarimi evin eksiklerini alsin da yeterki blmeme ne gerek var
17 Yorumla- 1 yıl
Paylasiyor zaten de ben sormuyorum gerek yok bence
- 1 yıl
Soylese nolcak. askm ogrensn ne olcakk yani ne gerek var
- 1 yıl
Bilmesine gerekk yok diye dusumustur kotu niyeti yoktur yani bende calisyordm esimde bana hc sormazdi kac. aldigimi yani bilmyorum
- Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı.
1 yılBence hesap sor senden parasını esirgiyor demek.
00 Yorumla bunun neyine kırılıyorsun. hayat böyle şeyleri kafaya takmak için çok kısa. aklını başına al.
20 Yorumla
1 yılKesinlikle kırıldığını söylemelisin bence. Eşinden neden maaşını saklıyor. Yabancı mısınız sanki cimri erkek huylarindan
00 YorumlaEşiniz bir isteğinizi mi karşılamadı? ya da parasını sizden esirgedi mi? Eğer değil ise sorum yok ama var ise paylaşsanız iyi olurdu...
00 Yorumla
1 yılSen ihtiyacları söyle o alsın, söylemesine gerek yok, o para ortak artık
00 Yorumla
1 yılNe kadar yeni
eşin belli gün amaaş almıyor sanırım00 Yorumla
1 yılYanlış neden olsun. Maaşını aldığını tabiki de söyleyecek. Yaptığı yanlış..
00 YorumlaBence takılma ihtiyaçlarini karşılıyordu sana para veriyorsa
00 YorumlaEşin çok yanlış yapmış, maaşı direkt senin hesabına yatırmaları lazım. Dimi 😱
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılCahiliye devrinde kız çoçuk larını diri diri toprağa gömen barbarların torunları saldırmışlar kadına
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 508 cevap paylaştı. Ne çok yadırgamışlar seni tanık haklısın
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞöyle herşeye kırılan trip atan kadınları gördükçe evlenmedigume şükür ediyorum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 583 cevap paylaştı. Sanane onun maaşından
11 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne