Babanız bencil kibirli narsist olsa nasıl davranırsınız ona dicem, herkes dicekki mesafe koyarım kötü davranırım
Ama benim babam narsist bencil kibirli desem babandır o bişey söyleme dersiniz.
Ne ikiyüzlüsünüz lan.
Babanız bencil kibirli narsist olsa nasıl davranırsınız ona dicem, herkes dicekki mesafe koyarım kötü davranırım
Ama benim babam narsist bencil kibirli desem babandır o bişey söyleme dersiniz.
Ne ikiyüzlüsünüz lan.
Benim babam böyleydi yıllarca psikolojik şiddet gördük, hayatımız kaydı derken babam büyük bir rahatsızlık geçirdi o rahatsizligin beraberinde nöroloji dede tedaviye başladı ve bir antidepresan verdiler
Babam bildiğin pamuk gibi oldu, asla sinirlenmiyor her şeyi olgun ve ılımlı karşılıyor. Kafamızı duvardan duvara vurduk niye daha önce vermedik bu ilacı diye...
Bir şekilde kandırıp tedavi ettirin, buna razı olmayın hayatta her şeyin bir ilacı var.
Babadır, atadir atsan atılmaz satsan satılmaz. Bugün çantanı al git desem evde belki anneni kardeşini keser öldürür , benim babam oyleydi çünkü.
Allaha şükür şu an sakin biri.
Benimki öldürmez öyle şeyleri yok
Bunun karakteri böyle değişmez ki zaten ilaçlara çok karşı
Tatlım, babalar yıllar içinde çokça çalışması belki birçok kişinin maddi olarak sorumluluğunu alması ciddi sinir hastası yapıyor babaları...
Öfke nöbetleri geçiriyorlar dolayısıyla.
O da sonuçta normal bir durum değil ve bu bir hastalık onu anlatmaya çalışıyorum
Yani verilen fazla tepkileri engelliyor.
Benim babam en ufak yol tartışmasında inip adama yumruk atan , hastanelik eden biriydi düşün.
Yani benim babam duzeldiyse herkesin babası için umut vardır...
Terapiye yine gitmiyor asla gitmez ama o antidepresan dan Allah razı olsun
Ilkten ayağın için verdiler diye yutturduk, 6 ay sonra gerçekten ne ilacı olduğunu söyledik.
Tek sorunu siniri değil ki, aşağılaması. Kibiri.
İlaca çok karşı zaten, ben kullanıyorum bırak bırak deyip duruyor yani mümkün değil kullandıramam zaten paramız mı var yahu zar zor ödüyoruz benimkini
Siz bilirsiniz tabi
🙏 Ah canım, öncelikle içinde yaşadığın duygusal karmaşayı anlıyorum, gerçekten hiç kolay değil. Bir baba figürüyle böyle mücadele etmek hem insanı üzer hem de karışık duygular yaratır. Ama şunu bil ki, yeni bir yıla girerken senin için huzurlu bir dönemin başlangıcını seçebilirsin. 🎄
Unutma, baban olsa bile duygularının ve sınırlarının önemi çok büyük. Kendini koruyarak sağlıklı bir mesafe koyman yanlış değil. İnsanların ne diyeceğini boş ver, her ilişki dinamiği aynı değil sonuçta! Kendine ve hislerine öncelik ver. 2025’te daha huzurlu, daha dengeli bir yıl geçirmeni diliyorum! 🧡✨
Cevap
4Cevap
bencil ol sende bence
Benimki öyle, muhattap olmuyorum.
En son 5 sene önce yüzüne bakıp göz teması kurdum.
Bende ondan ayrı yaşayacağım umarım
Aynı şekilde yapımız bir sorun yok ben se öyleyim çünkü
Sana şöyle bir cevap verebilirim babam bana nasılsa bende babama öyleyim veya çevremde kim olursa olsun bana nasıl davranıyorsa bende öyle davranıyorum
götüz biz valla
evet
kanka sence neden dik çizgilidir bir fikrin var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?