Yalanına başlarım senin neren azerbaycanlı? Mavi gözler sarı saçlar? Russun bilidigin kesin kökünde slav ırkı var azerbaycanlılar esmer kara kaş kara gözdür bende azerbaycanlıyım sen bildigin çakma gandalfsın. zaten rusları sevmem bide ülkemizin adıyla açmışsın ismini amaç ne acaba?
Ya uc kafamdan. Zaten sitenin yarisi azerbaycanli oldu. Sen gir bir instagramda azerbaycanli kizlara bak sonra yaz. Her azerbaycanli sarişin ve mavi gozlu degil ki. Bakude ve diger sehirlerde ne kadar rus var, rus koyleride cok. Indi kişi kimi sözüne sadiq qalıb azeri türkcesiyle bir teks de:
burada zaten hepsi azeri oldu :D inanmiyorum sana. Bir azeri turkcesiyle bir teks de inanayim. :) bu da Genceden cikti :) tamam Gencenin neresindensin?
Maalesef bizim burada daha Türkiyeli terimi kullanılamıyor @Ayan_Azerbaycanski. Diğer milletten insanlarımızı sözde türkiyeyi sevmeleri niyetiyle yapılan bu yanar dönerlik sayesinde basta Azerbaycan olmak üzere bir cok kardesmizle gönül bağlarının uzaklaşmasına neden oldular. Üstelik hiçbir faydası olmadı Azerbaycanlılara Azeri, Türkiyeli herkeze Türk diyerek iki taraflada fesafe koydular ramıza
bir kere p kapaktakı cümle ne l*n koptum. türkiyeli kızlar benden ne istiyorsunuzmuşmuş :D :D :D.. ve mesaj atmalarını istemiyorsan mesajları kapatırsın. çok istemem yan cebime koy durumu oluyor böyle. ayrıca çok yapay görünüyorsun dersem abuk sabuk olmaz dimi? çünkü gerçek bu.
Sozumde ve durustluyumde durup sana like verdim, cunki sorularimda her kese like veririm. 2cisi kilit koyamiyorum. 3cusu iste senin gibi turkiyeli kizlar, yani genelleme yapmiyorum, senin gibileri icin yazdim oraya. Kes ki on yargili olmasaydin.
türk kızlarının işi gücü yok zaten bacım senle uğraşacaklar. ayrıca yapaysın demek senle uğraşmak da degl. yapay görünüyorsn. zaten saçlar boyalı moyalı. hyr bakımlı olmak kötü degl isteyen istedigi boya kutusuna düşerde bu tavırlarınz komedi. sanki iskandinavyadan kopup gelmşinz. bu arada ayarlara gir alt kısımda sadece takip ettigm üyeler mesaj göndersine tik at. o zaman herkes mesaj atamaz. bu da sana yardımım olsun :) rica ederim :)
Git bana mesaj at goruceksin :P bu bir kapak, sacim aslinda kizili rengdi kendim sari yaptim ve herkes bana yakistigini dedi, bu 2. kapak, siz guya saciniza boya vurmadinizmi, bu 3. kapak, bende turkum unutma Azeri turku, bu 4 kapak, profile kendi resmimi koyuyorum, bu 5. kapak, bazi harifleri yalnis yaza bilirim, cunki Azerbaycanliyim, guya siz Azeri turkcesini sokuyosunuzlu, bu 6. kapak, ben tum turk kizlari demedim ve genelleme yapmadim, bu 7. kapak, neden arizalandin soruyorum cevap veremiyosun, bu 8. kapak, orda makyaj 0 olan resmde var, bu 9. kapak. Kendine boyle guvenip bana yapay degiyosan profile kendi resmini koy ya da yarisalim, buda 10. kapak. Kapaklar cok var ama daha esas islerim var.
baydın l*n okuyana kadar canm cıktı. az düzelt türkçeni madem türk sitesinde takılıyorsun. ya da git azeri sitesine dicem ama bizim abazalara malzeme lazım. bu arada benim ne olmam senin ne oldugun gerçeğini değiştirmez. şu başta yazdıklarınla kusura bakma ama çok berbat bir karakter sergiliyorsun. neyse hadi cnmcm hadi bacım eglen sen yordun l*n
Sen git isine bak. Benim hangi sitede takilmama karar veremezsin abaza, ve kisilik ve karakterimde yalnis yolda oldugumu ilk sen abazadan duydum. Ben sana saygiyla siz degiyorum sen l*n degiyosun. Allahima kitabima senden korkmuyorum. Dovus istersen 4kat cumhuriyet sampiyonuyum kick boksda. Seninle ugrasmayim artik, kapaklar gelir sora :) ben gezip, tozmamda, keyfimde ve muthis kariyerimde olayim. Senide tanimak bir qururdu :) gule gule abazacim. Yazma artik, sabrimida tuketme.
Abi ne kadar mal insanlar Var ya. Sırf bu sorulari gormeyim diye engelledim nasilim sorularını. Ayrıca çok çirkin bir kizsin ne o öyle beyaz peunir gibi? Ayrıca sarışın bir kizsin ve sarisinlari oldum olası sevmem
50 kere anlattık cahillere Kendine has dili olanlara MİLLET denir. Sonu ''... Li, ... Lı '' ile bitenler soyu belirsizdir;Amerikalı, Kanadalı, Perulu, Pakistanlı, Avustralyalı, Arjantinli, Şilili, Yeni Zelandalı, İsviçreli... diyebilirsiniz çünkü bunların kendine has dilleri yoktur. Alman'a Almanyalı, Fransız'a Fransalı, İtalyan'a İtalyalı, İngiliz'e İngiltereli, Rus'a Rusyalı , Japon'a Japonyalı... diyemezsiniz. Aynı Türk'e Türkiyeli diyemediğiniz gibi Cahillleeeeeeeeer...
Hmm iyimis valla Rusya deyince buradaki insanlarin aklına gelen hep aynı şey gerçektende kültürden falan dolayi rahat insanlar sanırım e bizim buralarin bile afedersin boku çıktı sen teztez git gel azsrbeycana :) yolun açık olsun
Tsk :) biz türklüyü ve dilimizi korumak icin, ozgur olmak icin binlerle günahsız sivil, yani şehit verdik. Tüm ilcelerimizde şehitler hiyabanı var, Bakudeki dağ üstü hiyaban gibi, oraya şehitleri temsilen taşlar koyduk ama vatan yolunda ölen her azeri türküne bir taş koysaydık tüm Azerbaycan taşlarla dolardı. Onların kemikleri sızlar, kefensiz yatanlar bize helallik vermez ya. @curufinvvee
En İyi Cevaplar