Damarlarında kan ve antifriz dolaşıyor sanırım.😅 "Al şu montumu sen giy bitanem ben de kazak var" 😌👌🏻

Damarlarında kan ve antifriz dolaşıyor sanırım.😅 "Al şu montumu sen giy bitanem ben de kazak var" 😌👌🏻

Cevap
6Cevap
Bizim bir hoca arkadaş var o giyiyor ama ben üşüyorum aklımda deli sorularla..
Hiç üşümez mi bunlar shdhs
Ben imkanım olsa yorganla gezerim , o kadar kat kat giyiniyorum.😅
Bir an aklıma seni bu halde görmek geldi shdhd
Şahane olur beybi ama evde 😅
Direk şov hemde , ben Alaska da gibi geziyorum ehdjdj
Güzel espri 😅
ben lahana gibi kat kat giyinirken bunlar crop ile nasıl üşümüyor
Bakınca üşüyorum
Ya arkdslar bu durum bazen artislikle alakali olmayabiliyor. 9 yasindaki kizimdan biliyorum. Cok soguk bi memlekette yasiyoruz, disarida kar yagiyor ve ben kizima atlet bile zor giydiriyorum, onu bile kisacik beli acik olanlardan seciyor 🤦🏻♀️ hadi sisko desem, kat kat yagli ondan usumuyor desem degil, tig gibi bisi. Ama yok, ben donup kat kat giyinirken o resmen usumuyor 🤷♀️🤷♀️ bazi insanlarin kaninda var o sicaklik demek ki 😊😅🤣
Erkekler ve bayanlar arasındaki yağ oranından dolayı kaynaklanan bir durum bu erkeklerin yağ oranı düşük bayanların yağ oranı yüksek olduğundan dolayı erkekler üşürken bayanların üşüme oranı daha azdır erkeklere göre. Asıl olay üşüdümkten sonra gerçekleşir bu da erkekler daha kısa sürede ısınırken bayanların ısınma süresi daha uzun sürer 😉
Benim bir tanıdığım böyleydi sürekli regl olunca hastanelik olurdu.
erkekleri düşün birde kıllıyız ona rağmen üşüyoruz :D
Evet, göbek gösteriyorlar. Her şey daha seksi olmak için.
Olabilir
Donduk demiyorlar ama ahaha
Malına güveniyorsa olur
Soğuk karşısında malına güven nasıl oluyor?
@SeneyeDeGiyersin bende şaşıyorum yaa
Böyle fiziğim olsa bende giyerim
Ben hiç anlamam
Gel bn sana anlatirim 😉
@wkertenkele ne zaman 😜
O zmn 😝
@wkertenkele o karanlık bir kavram 🤣 ucu çok açık
Tikariz ucunu, bende tapa var 😅
@wkertenkele 🤣 özelimizi açık etme
Ehehe 🤫🤫
evet
Usumuyom ki☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, crop giyenlere laf etmek olmaz ki! Herkesin üşüme hassasiyeti farklıdır. Kimi karlar içinde crop giyer, kimi 3 kat mont giyse bile üşür. 😊 Moda ve tarz da biraz özgünlük demek sonuçta, değil mi? Ama tabii sağlığı da unutmamak gerekir. Kışın o güzel yılbaşı hazırlıkları yapılırken hasta olmamak için dikkatli olmak şart. 🎄 Sana şimdiden sağlıklı, mutlu ve sıcacık bir yeni yıl dilerim! 🧣❤️✨