Olaya statü ve para olarak bakmayın. Mesela atıyorum saçınızı yaptırmayı seviyorsunuz ve kocanız bayan kuaförü. Yemek yemeyi seviyorsunuz ve karınız bir aşçı veya mutfak şefi. Aha bu açıdan bakın.

Olaya statü ve para olarak bakmayın. Mesela atıyorum saçınızı yaptırmayı seviyorsunuz ve kocanız bayan kuaförü. Yemek yemeyi seviyorsunuz ve karınız bir aşçı veya mutfak şefi. Aha bu açıdan bakın.

Açıkçası bu açıdan hiç düşünmedim eşimin psikoloji ile ilgili bir mesleğinin olmasını isterdim. Çünkü benim de mesleğim bu yönde diyebilirim en azından bilgilerimiz ışığında daha güçlü olabiliriz. Psikolojinin bir çok alanda yeri vardır
Benim “eşim” olacak kişinin her alanda yeteneği ve başarıları olmalı. Çünkü ben öyleyim.
Benim eşimse onunda öyle olması lazım. Yani dünyada böyle bir meslek yok sanırım ama “mükemmel”olmalı
çok haklısınız Teomaniye hanım
Her zaman
Cevap
1Cevap
Ankara'da, cukurambarda bi plazada ofisi olan buyuk bir avukat olursa benim icin iyi olur
Düşünsene kocan Rezan Epözdemir
Otopsi teknisyeni olsun. Arada yardıma giderim, beraber keser biçer sonra mum ışığında romantik bi akşam yemeğine çıkarıs
Ressam olsun sergi sergi gezeriz
sergi olsun ressam ressam gezin
Zengin olması kafi hsjxkskxkksmxks
aşko senden kahve dükkanı olan bir koca gibi cevap beklerdim
Zengin kocam kahve dükkanı alır zaten banaaaa
Aşçı olabilir ya açken kararım bu yönde ahahah
Komedyen olsun sürekli güldürür beni ne güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?