Gizli Üye(36-45)1 yılEvet, böyle bir durum gerçekten zorlayıcı olabilir ve herkesin kendine göre sınırları, değerleri ve hayata bakış açıları vardır. Sevgilinizin yorumları ve yaklaşımı, size değer verip vermediği ve sizi anlamaya çalışıp çalışmadığı konusunda bazı belirsizlikler yaratabilir. Bu tür durumlar, karşınızdaki kişinin empati düzeyini, ilişkideki saygıyı ve desteği sorgulatabilir.
Özellikle finansal durumu daha farklı olan birinin, sizin biriktirdiğiniz paralarla ve aldığınız maaşla dalga geçmesi çok kırıcı olabilir. Kimse, başkalarının maddi durumuyla alay edilmesine veya küçümsenmesine dayanmak zorunda kalmamalıdır.
Böyle bir durumda, duygularınızı açıkça ve dürüstçe ifade etmek önemlidir. Onunla tekrar konuşmayı düşünüyorsanız, nasıl hissettiğinizi, söylediklerinin sizi nasıl etkilediğini ve duygusal olarak ne kadar kırıldığınızı anlatabilirsiniz. Karşılıklı anlayış ve saygı içinde sağlıklı bir ilişki inşa etmek, özellikle zor zamanlarda, çok önemlidir.
Eğer bu tür tavırlar tekrarlanmaya devam ederse, ilişkinin dinamiklerini gözden geçirmek gerekebilir. Kendinizi değerli hissetmek ve saygı görmek her bireyin hakkıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılAnında tekmeyi atarım hiç acımam bir insanı mesleğine yaptığı işe göre değerlendirmek insanlığa yakışan bir davranış değildir. Benim böyle düşünen sevgilim olsa dünyayı önüne sererdim ister temizlikçi olsun ister memur benim gözümde içi düşüncesi önemli. Market zordur bilirim ama öyle bir durumla karşı karşıya kalsaydım dayanamayabilirdim çok duygusalım çünkü eşimin rezil bir yerde çalışmasını istemezdim ama karşıda gelemezdim çünkü o işini seviyorsa bende severdim.
03 Yorumla
Soran1 yılHaklısın. Gerçekten market işi çok zor. Sabahtan akşama kadar çalışıpta bi de bu sözleri duymak çok üzüyor beni. Bende keyfimden gidip çalışmıyorum. Çok zorlanıyorum ama şikayette etmiyorum aksine aileme fazla yük olmadığım için iyi ki bir isim var diyorum. Elimden gelen bu suanlik
- 1 yıl
Sen en iyisini yapıyorsun kafana takma sakın üzülme de üzülecek bir durumun yok hem ailen için hemde kendin için mücadele veriyorsun kaçmadan yılmadan sabırla saçma sapan insanların kahrını çekiyorsun sen güçlü birisisin bunu aklından çıkarma sen böyle bir olaya üzülmen seni güçsüz yapmaz dahası seni aydınlatıcaktır. Ayrıldınızmı bilmiyorum ama eğer ayrıldıysanız Allah karşına senin gibi birisini çıkarıcaktır emin ol. Sadece bundan sonra daha dikkatli olmalısın ve daha iyi değerlendirmelisin
maalesef aramızda var böyle insanlar. İnanki ben 11 yıldır daha bulamadım çünkü etrafımda değer vermeyen insanlar çok sen kendini bil yeter umarım mutlu olursun...
Soran1 yılAynen çok haklısın. Henüz ayrılmadık ama kendisiyle konuşmak istemiyorum. Çok düşündüm ve gerçekten böyle egoist ve kibirli biriyle ömür geçmez. İki gün sonra evlensem, çalışmayıp evde dursam, onun eşi bile olsam çalışmadığım icin beni daha da çok küçümser onun da farkına vardım. En iyisi uygun bir dille konuşup bırakmak. Herkes yoluna baksın demek. O zaman kendi gibi bir kız bulsun ben buyum. Yapacak biseyim yok.
11 yıldır bulmamanda da bir hayır varmış demek ki. Gerçekten Allah ne veriyorsa hayırlısını versin. Bi yandan da nişanlım dediğim adamın bu davranışlarını gördüğüm için şükrediyorum. Ya görmeseydim de evlenseydim hersey daha da geç olacaktı.
Teşekkür ederim umarım sende mutlu olursun. Allah gönlüne göre versin 🌸
1 yılNeden küçümseniyor kriyer hedefi açık olan kurumsallığı olan bir firma ayrıca maaşları asgerinin hep üstündedir birçok insan geçimini bu sektörden sağlıyor. Her işin başlangıcı olur zaman insana ne kapılar ne olanaklar sunar kim bilir bundan 10 yıl sonrası o hala aynı yerinde sayarken kim bilir sen altında 50 kişinin çalıştığı sana özel araç tain edildiği yüksek primli maaşla çalışan bir müdür olabilirsin kaldıki kariyerin orada hep olacaktır.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 691 cevap paylaştı.
s 1 yılEvet kırıcı olmuş gerçekten. Alın teriyle yapılan namusunla çalıştığın her iş iştir. Hiçbir zaman çalışmaktan gocunma. Ayrıca ekonomi şartlarını sen belirlemiyorsun ki.. Biraz kendi halinizde kalın o da düşündün sende bir düşün. Gönlünü almak için bir şeyler yapacak mı önemli olan o.. Büyük ihtimalle çok abarttın çok uzattın diyecek ve seni suçlu çıkaracak. Umarım yanılırım.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, gerçekten insanın zoruna gitmeyecek gibi değil. 🥺 Hele ki sen bu kadar düşünceli, sorumluluk sahibi biri olarak biriktirmek için çalışırken, böyle küçümseyici bir cümleyle karşılaşmak çok can acıtır. Hayat müşterek, evlilik dediğin de bir ekip işi zaten. Biz birbirimizi desteklemek için büyük bir yolculuğa çıkıyoruz, yarışmaya değil ki. Onun seni motive etmesi, desteklemesi gerekirken böyle dalga geçmesi hiç hoş olmamış. Üstelik bu bir “şaka” falan da değil, şaka insanı incitmez. 🧡
Yeni yılda kendine biraz odaklan olur mu? 🌟 2025 sana yeni kapılar, daha fazla desteklenip değerlendiğini hissettiğin bir ilişki enerjisi getirsin. İstersen bu konuyu nişanlınla açık yüreklilikle konuş, sana nasıl hissettirdiğini anlat. İnsan bazen fark etmeyebilir, belki de bu süreç ona bir ayna olur. Yine de sevgili olup da sevgiyi hissettiremeyen insanlar için ömrünü feda etmeye gerek yok. 🎄 Senin değerini anlayan biriyle olmayı hak ediyorsun! 💜00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılseni küçümseyen biriyle hala birlikte olma bence..
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSenin gibi düşünceli aklı başında, duyarlı , hassasiyetleri olan bit İnsanı bu tipler kesinlikle haketmez , şimdi görüşmemen çok iyi , şimdi senin moralini bozmuş ve seni üzmüş gücendirmiş. O kişi senin onurunu haysiyetini , kişiliğini, değerlerini yıkıp geçebilirdi, kısaca yaşadığın durum gerçekten ağır ama daha fenalarıda olabilirdi. O seni sevgili olarak görmemiş zaten, senin değerlerini hiçe sayan biri maalesef seni daha olumsuz zamanlar bekliyormuş ama kendini kurtarmışsın lütfen hangi koşulda olursan ol ondan gelen çağrı ve iletişim durumlarını kesinlikle kabul etme olur mu
27 Yorumla
Soran1 yılBitti zaten ilişkimiz. Artık bundan sonra olmaz. Kendine kendi gibi birini bulsun o zaman. Ben buyum
- 1 yıl
Tebrik ederim kesinlikle çok yerinde bir karar vermişsiniz , devam etseydiniz , yaşayacağınız sıkıntıları yazsam emin olun okurken yorulurdunuz. Sizin adınıza çok sevindim. Emin olun bir kadının hayatı kurtuldu ve bu gün o kişi sizsiniz
Soran1 yılTeşekkür ederim🥲🙏
- 1 yıl
Rica ederim, haliyle bu ara üzülmeniz normal ama ümid ederim ki kısa zamanda bu üzüntünüz geride kalır çünkü üzülmenizi istemem. Devam etmeniz halinde ne denli ağır sıkıntılar yaşayacak olduğunuzu bilseydiniz eğer bütün samimiyetimle söylüyorum şu an sevinçten yerinizde duramazdınız 😉😊🌹.
Soran1 yılÜzüldüğüm şey kıymetimin bilinmemesi. Gerçekten gözüm parasında pulunda da değildi. Tek istediğim sevgi saygı ve aşktı. Birlikte yuva kurmaktı. Demek ki haketmiyormus demek ki onun hak ettiği, onunla parası için gezen tozan kızlarmis. Haklısınız eğer onunla devam etseydim, evlenseydim beni daha da ezicekti. Evlenince çalışmasam, evde dursam onu bile laf ederdi. Küçük düşürürdü beni. Neyse ki Allah gerçek yüzünü gösterdi de ayrıldık bitti gitti
- 1 yıl
Sizi öyle iyi anlıyorum ki, bence de üzülme kısmı sadece bu olmalı ki, gerçekten böyle düşünen güzide bir insanı kaybetmiş. Çok şükür ki Allah sizi korumuş. Gerçekten sizin adınıza çok sevindim. Neler neler yapmazdı ki , çok şükür ki kurtuldunuz.
Soran1 yılTeşekkür ederimm🥹
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılseninki apt al biri ve kibirli. onunla evlenirsen bu yaşadıkların yaşayacaklarının yanında solda sıfır olur. sakın evlenme onunla. ben iş adamıyım onun maaşını 40la çarparım ama kimseye böyle bir laf etmemişimdir. seni takdir edeceğine dediği lafa bak. ben kadını çalıştırmam otursun evinde kendine baksın zaten erkeğin görevidir kadına ailesine bakmak. sonradan görmeler böyle parasıyla övünür o maldan hiçbir sey olmaz.
60 Yorumla
1 yılGüze kızım, Sakın böyle seni maddi, manevi fiziksel vs özelliğinle, durumunla yargılayan biriyle olup kendine haksızlık etme, sakın emeğinin karşılığıyla dalga geçen küçümseyen biriyle olup kendi değerini küçük düşürme.
Çalışıp kendi ihtiyaçlarını karşılıyorsun emeğini lütfen ezen biriyle olma şimdiden böyleyse sonrası daha kötü olur kendi değerini bil!10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılAyrılırdım ben bu zihniyette biri ile küstah destek olmak adına çalışıyor alnının akı ile ekmeğini kazanıyorsun takdir edeceği yerde kıza bak be elinden geleni yapıyor helal olsun diyeceği yerde bir de küstahlık yapıyor kaç yaşındasın ne mezunusun bir iletişime geç kuzum benle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılŞu tavri erkek degil de kadin yapsaydi gururundan yuzune bile bakmazdi. Etrafa da kizlar para goz olmus, emekle kazandigima dahi laf eden oldu, cok para verdiler de ben mi kazanmiykrum diye edebiyat yapiyordu ve kizlarin hepsini asagilamaya baslamisti coktan.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. büyük hata... nerde çalıştığı yargılanmamalı... yaptığın işe göre az bulmuş olabilir ama buu ifde etme tarzı farklı olmalı..
böyle hissetmekte haklısın.. bence şakasına dememiş arabdan inince yumuşamış resmen12 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle. Sabahtan akşama kadar çalışıyorum oturduğum bile yok ve yaptığım işe göre maaşımin az olduğunu bende biliyorum ama bi yandan da çalışmak zorundayım. Yani düzgün iş vardı da ben mi yapmadım. Kendisi şakasına dedim diyor ama yaptığı şaka değil saygısızlık
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılOlay artık zoruna gitmeyi geçmiş bence. Saygı diye bir şey var. Böyle bir insanla yola devam etmeyi düşünüyorsan eğer ki çok iyi değerlendir şu an ki durumu
23 Yorumla
Soran1 yılHaklısın. Zaten çok soğuttu beni kendinden şakasına dedim diyor ama şakanın da bir sınırı var. Şaka yapıyorum ayağına küçümsüyor resmen beni
- 1 yıl
Evlilik basit bir şey değildir. Ömür boyu birlikte yol alacaksın. Şayet şu an seni böyle eziyorsa ise yarın bir gün çalışmadığın da ne olacak.
Senin niyetin çok temiz. Helal paran ile bir şeyler yapmaya çalışıyorsun. Gücün ve imkanın neye yetiyorsa onu yapıyorsun. Asla utanma asla üzülme.
Kendi rezilliğine utansın
Soran1 yılDoğru söylüyorsun. Bazen insanların gerçek yüzünü Allah zamanında gösteriyor işte. Yol yakınken dönmek lazım 🥲
Sen ona nişanlım demesenmi artık hayir anlamıyorum sizi küçümseyen insanla hala neyin birlikteliği, küçümsemek nedemek. insan sevdiğine böyle şeyler dermi ortak hayat kuracaksın saygılı olması gerekiyor ben olsam o yüzüğü kafasına çalardım.
10 Yorumla
1 yılSenin daha iyi şartlar istediğini söylese, potansiyelini ortaya çıkarmaya çalışsa eyvallah motive edici olmaya çalışıyordur derdim de ancak o dalga geçiyor eski olma zamanı çoktan gelmemiş mi sence de?
00 YorumlaBende markette çalışıyorum. Ve sevgilim var bu durumu biliyor. ama senin nisanlin gibi hiç zorlamadi. Benim ne zorluklarla çalıştığımı ayrıca okuduğumu biliyor. Zaten önemli olan da bu. Kendisini senden çok yüksekte gören bir insana çok dayanamazsın.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Böyle biriyle yola çıkman bence çok aptaalca olur böyle biri seni sürekli aşağı çeker ve hayatın çekilmez olmaya başlar.. madem çok parası var o zaman seni çalıştırmasın..
03 Yorumla
Soran1 yılHaklısın. Zaten çok soğuttu beni kendinden şakasına dedim diyor ama şakanın da bir sınırı var. Şaka yapıyorum ayağına küçümsüyor resmen beni
Soran1 yılDoğruu
Aile & Toplum konusunda 520 cevap paylaştı. Ben olsam gurur duyarım. Kendi ayakları üzerinde duruyorsun diye. Ama hep aynı. Yanlış kişiyi seçen de sensin. Bir şey diyemem
18 Yorumla
Soran1 yılEvet gerçekten bu devirde iki taraf içinde doğru insanı bulmak çok zor. Çalışsam ayrı sorun calismasam ayrı sorun. Bu sefer calismasam hala ailenin eline mi bakıyorsun olacaktı. Calisiyorum bu seferde bu kadar maaşa mi çalışıyorsun oluyor. Hayir yani daha iyi iş vardı da ben mi yapmadım. Elimden geleni yapıyorum işte şartlar bu maalesef
Soran1 yılHaklısın
Soran1 yılTeşekkür ederim 🙏🥲
1 yılCanım aldığın maaş kaç olursa olsun senin düşüncen önemli.. ne güzel düşünmüşsün birikim yapmak istemişsin. Nişanlının saygı duyması gerekirdi , böyle bir konuda şaka yapacağını sanmıyorum. Ne güzel kendi çapında bir şeyler yapmaya çalışıyorsun , aileni bile düşünüyorsun.. nişanlın patavatsız biri herhalde.
00 YorumlaVe hala nişanlım diyebiliyosun bu adama. Seni aşağılayan küçümseyen birine bu kadar değer verme ayrıl ve kendi yoluna bak. Ayrıca o kadar küçümsemesin bi gün o asgari ücrete muhtaç kalır.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 452 cevap paylaştı.
1 yılKüçümsememiş şakayla karışık hak ettiğin maaşı alamadığına vurgu yapmış. İnsanlar niye bu kadar alıngan anlamıyorum.
05 Yorumla
Soran1 yılSenin kız arkadaşının durumu iyi olasa sende markette çalışsan, o da senin biriktirmis olduğun para benim 1 ayligim dese ne hissedersin?
- 1 yıl
Aferin der geçerim pek takmam. Sonuçta en başta mesleğimi bildiği için benimle sevgili olmuştur. Gerçi bende ömür boyunca kasiyer kalmam farklı işler bulur kendimi yükseltirim.
- 1 yıl
Küçümsememiş mi şaka mı?
- 1 yıl
Ne amaçla söylediğine bağlı sırf beni kızdırmak sataşmak için gülerek söylüyorsa umursamam sende Sportif kadın ol yürü derim. Ha ciddi ciddi söylüyorsa yüzüne karşı söver s. gg derim
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılçok haklısın seni aşağılamış küçük görmüş resmen boş ver sen onu anlının teriyle helalinden kazanıyorsun ya önemli olan o
00 Yorumla Hala o embesile nişanlım mi diyorsun o bir aşağılık o kimmiste seni hor görecek baş kıçına tekmeyi😘👣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe kadar hadsiz sevgilin kusura bakma da. Ayıp bir kere yani. İnsan sevdiğine nasıl böyle şeyler der nasıl böyle davranır ben bilemiyorum. Ben incitmekten çekinirim.
Sen ilişkini gözden geçir derim01 Yorumla
Soran1 yılHaklısın 🥲
Hem de ne zoruma gider kalıbına tüküriyim öyle erkeğin
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aman daha birçok dertler varken dünyada beğenmiyorsa beğenmesin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılNişan süreci işte bu yüzden var. 👍
Bas tekmeyi gitsin.
00 Yorumla Erkeklere neler diyorlar neler ohoo DFASDFSSFSAD
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 368 cevap paylaştı.
1 yılEe o günden beri yazmadı mi sana ya da aramadı mı
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBen olsam zoruma gitmez hayır.
Çünkü direkt ayrılırım. Hadsizlik bu00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılNişanlanmadan önce aklı neredeymiş ver yolu gitsin.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 484 cevap paylaştı. Çalışan kadın küçümsenmez daha çok saygı duyulur kadın için en kolay iş market kasiyeridir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDalga geçtirme kendinle bidahakine laf sok o kadar maaşın varsa bana Verde calismiyim o zaman de nişanlın degilmiyim de
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılbu senin iddan sadece birde onu dinlemek lazim tabi malum kadin kismina pek güvenmem
01 Yorumla
Soran1 yılPeki
Gizli Üye(25-29)1 yılYorumdaki kızlar boş yapıyor tam tersi olsa kız istemez bile
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSeni ezmesine izin verme. Böyle başlar işkenceye dönüşür. Tüm psikolojini bozar
00 Yorumla
1 yılYok yakınken kurtul bence ondan. Düşüncesiz bencilin teki, bir de onunla ömür mü geçer Allah aşkına
00 Yorumla
1 yılKibir büyük bi karakter problemidir kolay kolay da düzelmez
04 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın
- 1 yıl
en iyisi oturun iyice konuşun kadın çalışmak zorunda bile değil seni şimdiden küçümsüyorsa evlenınce ne olur kim bilir bence karşına al hislerini anlat yaptığının yanliş olduğunu farketsin ve bir şey söyleyeyim haklıda olsan tartışmada tatlı dilli yumuşak olmaya çalış o zaman ikna etme olasılığın daha yüksek ama tabi sen daha iyi bilirsin
- 1 yıl
İnşallah iyi olur senin için umarım karşına iyi biri çıkar
Soran1 yılGerçekten gözüm parasında pulunda da değildi. Tek istediğim sevgi saygı ve aşktı. Birlikte yuva kurmaktı. Demek ki haketmiyormus demek ki onun hak ettiği onunla parası için gezen tozan kızlarmis.
Neyse hayırlısı buymuş. İnşallah Teşekkür ederim🙏
Yaşadığın durum her ne olursa olsun seni veya senin yaptığın işi küçümsemeli
00 Yorumla
1 yılKendisi aylık ne kadar alıyor peki cidden merak ettim
00 Yorumla
1 yılBen olsam nişanı atardım. Sen alnının teriyle para kazanıyorsun. Bu devirde kolay mı?
00 YorumlaSenin yerinde olsaydim eski nişanlım diye bahsederdim o kisiden artık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılve sende bu alaycı sığırdan hala ayrılmayıp ileride harika mutlu eden bir eş olacağını düşünüyosun demi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 862 cevap paylaştı.
1 yılYaşlarınız kaç
01 Yorumla
Soran1 yılBen 24 o 28
Gizli Üye(18-24)1 yılHaklısınn biraz egosu yüksek olabilir mi biraz küçümsüyor gibi geldi
00 YorumlaHelal kazanc helal para çalışmaya devam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYazık kıza özürlüye denk gelmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen ayrilirdim öyle biriyle hayat geçmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendi mesleği neymiş
00 YorumlaNişanı derhal at Abdurrahman abi
00 Yorumla
1 yılbence hiç evlenme o adamla boş ver gitsin
02 Yorumla
Soran1 yılİlişkiyi tekrardan gözden geçiriyorum zaten ama bu şekilde devam edemem zaten ben
- 1 yıl
bencede isabetli olur, para mutluluk getirmez sevgi saygı lazım
Böyle erkekler aldatilmayi hakediyor aga
10 YorumlaCiddi misin ve hala nişanlim mi diyorsun?
00 YorumlaHaklısın tamamen
00 Yorumlaevlenme hic bosan gerek yok
00 YorumlaSen mi ayrilirsin biz mi ayrilalim🤣
00 Yorumla
1 yılElimden gelen bu de. Herkes eşit olamaz ki.
00 Yorumla
1 yılBoşanma görüyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 331 cevap paylaştı. Kucumsuyorsa evlenme
00 Yorumla
1 yılNe alaka ya benim yengem migrosta müdür aq shsnjd
00 Yorumla
1 yılKötü bişe ya
00 YorumlaBenim param bana yetiyor deseydin
00 YorumlaAyrıl o canım
00 YorumlaKendi ne iş yapıyo
03 Yorumla
Soran1 yılGalerici