Nişanlım markette çalışıyorum diye küçümsüyor beni. Niye böyle yapıyor sizce anlamış değilim?

Markette calisiyorum. Aldığım maas belli asgari ücret. Ciddi bir ilişkimiz var. Markette çalışmaya başladım. Sevgilim de aldığın maaş bu mu o kadar saat çalışıyorsun. Ben bu kadar maaş alsam dişimin kavuguna yetmez. Pek harcamıyorum biriktiriyorum. İlerde evlilik olursa ev eşyalarım için aileme fazla yük olmak istemiyorum. Senin şu an ki birikmisin benim 1 ayligim aldığın maaşla ne almayı düşünüyorsun bi de ev eşyaları için biriktiriyorum diyorsun fiyatlardan haberin yok senin herhalde diyip gicik gicik guldu dalga geçti resmen. Kendimi o kadar kötü hissettim ki. Hem çok sinirlendim hemde ağlamamak için kendimi zor tuttum. Söyledikleri çok ağırıma gitti çünkü. Arabadaydik indim arabadan sonra geldi şakasına dedim abartma gel dedi. Bende dinlemedim gittim eve o günden beri de hiç görüşmedim. Siz olsanız sizinde zorunuza gitmez mi?
Nişanlım markette çalışıyorum diye küçümsüyor beni. Niye böyle yapıyor sizce anlamış değilim?