Siz bu insana baba dermisiniz?

Biz ailecek sezonluk olarak çalışmaya gittik orada biri vardı erkek kardesime satasıp duruyordu elinde tepsi varsa dusuruyor zorbalık yapıyordu bir gun kardeşm aglayarak yanıma geldi tamam mı dedim kardeşim ne oldu o adam mı bisey yaptı dedi ki ben tuvalet peçete koyıyordum o geldi kapıyı kitledi içten benim bpgazımı sıktı sözlü taciz etmiş ben burada yazamıyorum şu an bunları duyunca deli oldum o adamın ismini bagırdım o patronda sozde siparise gonderdi bunu ama yalan beni oyle duyunca hemen toz olsun diye yalan soyledi patron dedim getirin onu buraya babama da anlattım ilk basta sinirlendi sonra patronun babası geldi getirdiler dedi ki ben saka yaptım ben daha cok deli oldum ne bulursam attım patronun babası geldi benim kardeşime yalan soyluyorsun dedi ben duydum babamda duydu birsey demedi ben adamın kafasına tuzluk attım gittik karakola şikayetci olduk babam dedi yok bunlar urfalı yok bizi vururlar ben dedim gelsin vursunlar ondan mı korkucam gittiler sonra patronla birlikte babam kardesimin sikayetini geri cektirdiler zorla ve babam bizi İstanbula gönderdi kendi orada calısmaya devam etti bir tl ye muhtac olsa bile insan orada çalışır mı?

Siz bu insana baba dermisiniz?