Bu konudaki dusunceleriniz neler?

Arkadaşlar merhaba Bunu neden anlatıyorum bilmiyorum ama artık canıma tak etti Ben kiminle görüşsem Hepsi benden faydalanmaya çalıştı ve ben çok iyi niyetli safın önde gideni olduğum için Herkese kendimi karşılıksız bir şekilde açtım ne maddeyi ne de manevi hiçbir şey istemeden hep kendime veriyordum karşı tarafa ama baktım ki olmuyor Diğer kızlar benim gibi değil hep bir beklentileri var Ve gerçekten çok değerli oluyorlar Ve ben bunu yapmadığım zaman çok değersiz olduğumu düşündüm insanların gözünde Bana resmen bedava mal gibi bakıyorlardı Ben de Deneme amaçlı konuştuğum bir kaç kişiden kendi ihtiyaçlarımın olduğunu söyledim benim kendi alacak durumum var altında arabam var Babam asker annem doktor Kendimin de durumu çok iyi ve bir şeyler bekledim birisi çıkıp dedi ki işte sen beni denemek için mi yapıyorsun sen bunu istiyorsun ama senin daha doğum günün gelmedi ki işte ne bileyim bana bu tarz şeyler doğru gelmiyor gibi hep bahane uydurdu diğeri de iletişimi falan kopardı yani anlamıyorum gerçekten insanlar karşı taraftan bir şeyler beklediğin zaman değere biniyormuş Bunu fark ettim bu zamana kadar hep kendimi açtım herkese ama bana hiçbir şey kazandırmadı Olan bana oldu siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Bu konudaki dusunceleriniz neler?