Ablam anneme bakmıyor bende iki çocuk var biri ünv okuyor özelde pandemi yüzünden yarı burslu diğeri lisede yatılı. Sizce ne yapm?

Güncellemeler
1 yıl
Onun bı kızı var doktor çıktı Ankara 'da. annemin evini satıp faizini bakım evine vercez diyor. demans annem. satmak için icraya vercekmis. satilmazmis yoksa.. zaten ev deprem bölgesinde dönüşüm e gircek yakında. kendi annem kendi dairesinde ve yine ablamda annemin diğer evinde kalıyor. depremlik evde 2500tl e kiracı var çıkmıyor ikibinbesyüz TL 25 bin değil. kira. yalnız kalamiyor tüpü açmis bırakmış. maddiyatim bakıcıya yetmiyor oğluma ayda 35 bin yatiriyom maaş 42 bin
Güncellemeler
1 yıl
Ablam senelerdir annemin evinde beskurus vermedi anneme. annem evlendikten hemen sonra yanıma geldi 22 yaşındaydım 45 yaşına kadar hergün benleydi haftasonu evine bile gitmedi. kendi emekli maaşını ablama verdi borçlarini ödedi. cünkü masrafı yoktu. simdi niye yine ben niye?
Ablam anneme bakmıyor bende iki çocuk var biri ünv okuyor özelde pandemi yüzünden yarı burslu diğeri lisede yatılı. Sizce ne yapm?