Aile & Toplum Ablanızla Abinizle ya da Kardeşinizle ev arkadaşı olsanız iyi anlaşabilir miydiniz? Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ben kardeşimle oturuyorum ve müthiş anlaşıyoruz Ablanızla Abinizle ya da Kardeşinizle ev arkadaşı olsanız iyi anlaşabilir miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Parlayanyıkılış Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ben çok kavga ediyorum ablamla hiç sanmıyorum anlaşamayız baba evinde bile sürekli kavga ediyorduk 1 0 Yorumla
Serhatsrk01 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Oldum ya zor rahat olmuyor 1 4 Yorumla Rüyayenidengeldi 1 yıl Hangisiyle? Yorumla Serhatsrk01 1 yıl Kardeşimle erkek Yorumla Rüyayenidengeldi 1 yıl Nesi zor yaa şansmış Yorumla Serhatsrk01 1 yıl Ya karışılıyor illa o bana ben ona onu oraya koyma onu yapma bu saatte nere hibi Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evet anlaşırdım 1 0 Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 969 cevap paylaştı. Sıkıntı yaşamadım söz dinlerler 😂 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı. Bence evet. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben çok kavga ediyorum ablamla hiç sanmıyorum anlaşamayız baba evinde bile sürekli kavga ediyorduk
Oldum ya zor rahat olmuyor
Hangisiyle?
Kardeşimle erkek
Nesi zor yaa şansmış
Ya karışılıyor illa o bana ben ona onu oraya koyma onu yapma bu saatte nere hibi
Evet anlaşırdım
Sıkıntı yaşamadım söz dinlerler 😂
Ablamla olur abimle olmazdı kesin
Bence evet.
Zorr
Çok zor
Zor.
Karakterlerine bağlı