Ne ölçüde olduğunun önemi pek yok. Vücuda alkol az/çok girmeden yaşam anlaşılmıyor.
Sizce?
Ne ölçüde olduğunun önemi pek yok. Vücuda alkol az/çok girmeden yaşam anlaşılmıyor.
Sizce?
Alkol, az içilirse sohbete bahane, biraz fazla içilirse eğlence şahane , biraz fazla kaçırınca gönüller virane.
Alkol her bünyede aynı etkiyi yapmadığı gibi aptallarda da işe yaramıyor maalesef. Kimi insan içer filozof olur hayatı sorgular , kimi insan içer içer tersine evrim yaşar.
Aslında içindekileri dışa vurduğundan yaşam şeklin ya da beklentin anlam bulmuş oluyor. Çünkü dile döküyorsun.
Olabilir. Ama ayıkken duygular tam çıkmıyor. Beyin örtük davranıyor.
Korkuyoruz çünkü. İçgüdüsel olarak çekiniyoruz. Ama hafif çakırken başlıyoruz dökülmeye. İşte en saf hali insanın orada çıkıyor. İçinde ne varsa o masada çıkar ortaya.
Masasız da içebiliyoruz :)
Evet, bence insanın en gerçeği o hal. Neden alkolden bu kadar korkarlar ki... İnsanların doğal olmasından çok korkuyorlar...
Masadan kastım tek olmadığın bir ortam. Karşında dertleştiğin birinin olduğu bir ortam yani.
Cevap
4Cevap
Sadece çakırkeyifken düşündüklerin daha mantıklı geliyorsa ve bu mantık silsilesi sana gerçek geliyorsa bu gayet normal
Ne demek bu? Mantığın yittigini kim söylüyor?
Yanlış anladın galiba, senin önermen çakırkeyifken hayatın anlamının daya iyi anlaşılmasıydı. Ben de bunu destekleyen bi önerme sundum
Kendinden bile bihaberken yaşamı nasıl anlayacaksın?
Kim diyor, kendimden bihaber olduğumu?
Çakırken diyorsun. Ayık değil zihin tam olarak
Bir bile yudumlamadığın nasıl da belli.
Ok
Ayıkken, çakırkeyifkendeki halden daha anlaşılmaz yaşam, emin olabilirsin.
Doğru ayıkken daha detaylı düşünür insan
Aynen afiyet olsun 😂
Canım bira istedi.
kişiye göre tabi
Ya sizde?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?