Güncellemeler
1 yıl
Eşimi gelmesi için ikna edemiyorum. Evli bir arkadaşıma söyledim, eşim müsaade etmez, dedi. Erkeklerin böyle bir derdi hiç olmuyor, değil mi?
Gece yalnız dışarı çıkmaya alışık değilim. Feridun Düzağaç konserine gitmek istiyorum, bilet aldım ancak benimle gelecek kimseyi bulamadım. Alkollü bir mekânda, o saatte yalnız bir kadın olarak konsere gitsem ne olur? Beni rahatsız ederler mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Günaydın Feridun düzağaç'ı çok severim güzel bir konser olur senin için eğlenirsin bakanlar olur muhtemelen
Lütfen dikkat et ben eşlik etmek isterdim severim sanatçıyı. Aynı şehirde olmak isterdim.
Kimseyi bulamazsam gitmeyeceğim çünkü eşimin gönlü olmadan yaptığım işler beni pişman ediyor.
@SeneyeDeGiyersin: Saygı duyulur bu düşünceye.
Barmene yakın bi alanda ol onlar anlıyor zaten ve salça olan olursa onlar çözüyor durumu
Gayet akılcı bir öneri. Aslında ben mekânın içinden ziyade dışına çıkıp arabaya yürüyüş mesafesinden ve eve dönüş kısmından endişe ediyorum. Biliyorsun ilçede oturuyorum. O saatte başlayan konser 00.00 dan önce bitmez.
Barmene rica et güvenilir tanıdığı vardır arabaya kadar eşlik eder sana
dikkatbedrsen birsey olmaz sanirim ailen izin verisye gitmene
Dikkat etmekten kasıt ne?
pek burdan deiyemem detay
Özelden mesajlaşmıyorum.
evlilik teklifi yap. adim sohbet
boş ver insanları, yalnızlığı vs git. İnsan yalnızken de mutlu olmayı ve eğlenmeyi bilmeli ✌
Biz mi eşlik edelim?
Burada tanıdık bildik bir hemcinsim olsaydı olurdu. Erkek arkadaş da olmuyor.
Tadınık bildik birisi her zaman iyidir. Ve evli olduğun için başka bir erkekle gitmen de uygun olmaz sanırım.
Benim açımdan evli bir erkek olarak eşimin kadın arkadaşıyla gitmesinde bir mahsur yok ancak onun için sorun olduğundan erkek arkadaşım yok. Evlenınce kadın kadına eğlenmek, seyahate çıkmak gibi bir şey olmuyormuş. İnsanlar ailesiyle yapıyor her şeyi.
Evlilik olunca artık 2 hayat olmuyor hayatlar birleşim 1 hayat oluyor ve bazı koşullar değişiyor maalesef.
Belki de ben evliliğe adapte olamadım. Eşim gelmek istemediği için tek başıma Avrupa seyahatine çıkacağım. Konsere de sırf o gelmiyor diye ben niye gitmeyeyim ki diyorum.
Aslında evli de olsa insanın kendi özgürlük alanı olmalı bence. Ama bu ayırımı yapabilen kişi sayısı yok kadar az olduğundan ben bekar kaldım :)
Tek gitme derim, yine de sen daha iyi biliyorsun
Kuzenimin 20 lı yaşlarda oğlu var, ona söyleyebilirim ancak yalnız bu deneyimi yaşamak isterdim. Eşim beni manipüle ediyor, insanın başına gece gece iş gelir diyor, beni tedirgin etmeyi başarıyor.
Haklı tabiki, sen kuzenle git daha iyi olur.
Tek gitmesen daha iyi olur bence
Edebilirlee tek gitme
Konser hangi gün. Eşlik edebilirim.
18 Ocak'ta
Off müthiş konser
Ben gelim