KS tarihinin en üzücü sorusu olabilir mi bu ya? Bence olabilir sjsjakhaEn sevdiğim grubun konseri var pazar günü ve arkadaşlarımın bir tanesinin bile boşluğu yok o gün. Biri de “Bu kızın favori grubu, biz onla gidelim.” demedi zaten sjsjaj
Fazlaca introvert biriyim bu arada ve sosyal fobilerim de var. Cevap verirken bunları da göz önüne alırsak sevinirim. Öbüyorum sizi
Rock konserinde alkol illa ki olur, asılanlar & tacize yeltenenler de olabilir. Asılan kesin olacaktır. Fobini tetikleyecek şey çok. Tek gitmen fobinin üstüne gitmen adına iyi ama böyle de olmaz, çünkü aşırı korkudan bayılabilir veya krize girebilirsin. Biriyle gitmen çok çok iyi olur. Sakın tek gitme. Rock konseri sağlığından kıymetli değil. Ayrıca can güvenliğin de önemli. Biri peşine takılır falan, tutulup kalır destek isteyemezsen kötü olur. Hem pandemi bitmiş değil, evinde güvenle otur. Konseri canlı izleme imkanın olursa oradan takip et. Sosyal fobiyi az çok bilirim, öyle bir ortama tek adım atma derim. Can güvenliğin için.
Aslında sosyal fobisi olan benim.. Ama kalabalıklar arasında yalnız olmayı, tek başıma zaman geçirmeyi öyle çok seviyorum ki.. Mesela sosyal fobisi olan bir bireyim ben ama buna rağmen tek başıma sinemaya gitmeyi, AVM'de tek başıma kalabalıklar arasında dolaşmayı, tek başıma bowling 🎳 oynamayı çok seviyorum.. Bunu ben yapabildiysem sizde yapabilirsiniz.. Arkadaş çevrem kalabalık değildir ve insanlarla bir arada olmayı pek sevmem.. Heyecanlı bir insanım ama buna rağmen sosyal aktiviteleri tek başıma yapıyorum, sosyal fobim olmasına rağmen ben tek başıma konsere giderim ve daha çok keyif alırım bence.. Bireysel hareket etmeyi çok seviyorum, özgürlüğüme felaket düşkünüm. Benim gibi sosyal fobisi yoğun olan bir insan bile bu etkinlikleri tek başına yapabiliyorsa bence sizde yapabilirsiniz 🌺 Sanırım siz kalabalık ortamlarda yalnız kalmayı sevmiyorsunuz ve arkadaş canlısısınız ama bence daha fazla keyif alırsınız diye düşünüyorum