Heryerde iyi de var kötüde bunu yer olarak ayirmamak lazım, önemli olan senin kültürün de , olması, yabancı kalmaması lazım senin dusunce ve fikirlerine saygı duyması lazım, aynı pencereden bakabilmek hepsinden onemli nereli olduğunun pek önemi yok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBu soruyu böyle ne amaçla paylaştınız anlamadım doğulular işsiz güçsüz peki batıda herkes işinde gücünde mi bu saçma sapan ayrıştırmaları bence bir kenara bırakın.
07 Yorumla
Soran1 yılOnlara nazaran iş olanağı olan batı tarafı canım tamam işi gücü olsn var buna bisi demiyorum ama ciddi düşünmuyorlar
- 1 yıl
Siz kendiniz de farkındasınız batıda iş olanağı daha çok olduğunun bende doğuluyum bahsettiğiniz kişiler hiç benim çevremde yok nasıl bir yerde çalışıyorsanız nasıl ortamlara gidiyorsanız bilemem
Soran1 yılİnanır mısın hiçbir ortama girip çıktığım yok hep evdeyim bi iş olursa işime gider gelirim çevremde yok zaten karşıma bir iki kişi çıktı ama maalesef ki aldatılan ya da sapik çıktı
- 1 yıl
Soru paylaşımını görende sanır ki hanım efendi çok gezmiş görmüş doğuyu bak işte düşünce yapınız da yanlış batı da da üniversite mezunu işsiz çok o karşına çıkan kişiler sapık olabilir onların adına utandım umarım gönlüne göre bulursun ayrıca bu kadar şikayetçisin hala doğu da istiyosun garip
Soran1 yılailem benim için önemli kişiler zaten kardesimi kaybettik tek çocukları benim zor zamanlar yaşadık çarşıya ise gidince bile aklım kalıyor kendime göre birini bulsam evlensem en azından 1 elim ayağım onlarda olur
- 1 yıl
Anlıyorum. Siz ne iş yapıyorsunuz?
Soran1 yılYa ben genelde şirket bazlı çalışıyorum boşluk olduğu zamanlarda
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, doğuda ya da başka bir yerde, evlenilecek insanı bulmak sadece coğrafi bir mesele değil. Bu biraz hayata bakış açın, değerlerin ve beklentilerinle alakalı. 😊 İşsizlik ya da güçsüzlük gibi şeyler bazen geçici olabilir. Daha önemlisi, ruhsal uyum ve insanın karakteridir. Sen hak ettiğin değeri verecek ve hayatı birlikte güzelleştireceğin birini bulmayı hak ediyorsun! 💖
Yeni bir yıl geliyor! 2025'in sana harika başlangıçlar ve güzel dostluklar getirmesini dilerim. 🎄✨ Kendine inan ve doğru kişiyi bulmak için zaman tanı! 🌟00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
1 yılValla her yerin iyisi kötüsü var ama işsiz erkeği annesi bile sevmez boş ver ya iyisi gelsin ya hiç gelmesin napacaksin
21 Yorumla
Soran1 yılGerçekten öyle yani işsiz güçsüz çoğu
Gizli Üye(25-29)1 yılBen doğudayim bulamıyorum maalesef dediğin gibi eğitimsiz oluyorlar çoğu eğitimli olanlarinda burnu havada
25 Yorumla
Soran1 yılAy beni anlayan biri 😑cidden de ya ne olacak böyle uzam mesafede istemiyorum yürümüyor
Cevap sahibi1 yılUzak mesafe çok var isteyen bende güvenemiyorum üstelik ailemde istemiyor ama olduğum yerde de bulamıyorum 27 oldum ne olacak bilmiyorum
Soran1 yılTam benim gbisin cidden benimde ailem tek yani tek çocukları benim evlensem yanlarinda kalmak istiyorum yaşları geçiyor
Cevap sahibi1 yılİnşallah tez vakitte gönlüne göre biri çıkar karşına dualarimda sana da yer veririm💜🥰
Soran1 yılYaa😍🥰çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun inşallah sende gönlüne göre birini bulursun
Gizli Üye(25-29)1 yılVardır illaki sen doğulu musun benimde merak ettiğim bir şey var sence batılı bir kız ve doğulu bir erkek evlenebilir mi evlenirse ne gibi sorunlar yaşanır
01 Yorumla
Soran1 yılYa evlenir Tabii bu örnek çok fazla var hani şimdi Her aile yapısı da bir değil hani Herkes diyor aşiret paketleri öyle böyle ama Çok fazla yok buralarda var tabii ama çok fazla değil hani çok Elit insanlar da var çok böyle küçük aile yapıları olanlar da var bu tamamı ile o kişinin ve ailesinin düşüncesi fikirlerine bağlı bir durum ama evlenmesinde herhangi bir sakınca yok
1 yılÇalışma olmadan olmaz evlilikte mutsuz olursunuz
09 Yorumla
Soran1 yılO yüzden kaldım işin içinde batı tarafından tanışmak isteyen bir çok kişi var ama ben uzak mesafe istemiyorum evlensem bile ailemle aynı şehirde kalmak istiyorum yaşları geçiyor tek çocukları benim
- 1 yıl
Ailenin yanında kalma isteğin güzel ama maalesef mutsuzluk olarak yaşamaktansa hiç evlenme daha iyidir bu böyleki hep. Annen babandan ayrılmak zor bence durabildiğince yanlarında dur ben kaybettim acısını bilirim ayrılmada zaten bulunduğun yerden makul insanlarla tanışmaya çalış.
Soran1 yılBeni anladığın için teşekkür ederim, ailem benim için önemli kişiler zaten kardesimi kaybettik tek çocukları benim zor zamanlar yaşadık çarşıya ise gidince bile aklım kalıyor kendime göre birini bulsam evlensem en azından 1 elim ayağım onlarda olur
- 1 yıl
Anne baba hayattayken kıymetini bilmek lazım beni yıktı gittiler zor gerçekten.
Soran1 yılAllah rahmet eylesin üzücü bir durum.😑bana diyolar neden birini istemiyorsn ama bilmiyorlar ki sebeplerim var haksız mıyım ama cidden
- 1 yıl
onun ortantısını kurman lazım ama. Şimdi anne ve babamız yanımızdayken çok anlamıyoruz vefat ettiklerinde birden duvara çarpmış gibi hissediyor insan inanamıyorum bundan sonra benim babam yok bu hayatta yapayalnız bir insanım demeye başlıyor bu çok ağır bir durum bu günler Allah gecinden versin ama bir gün başımıza kesin gelecek bu yüzden ortantı kurup sende yanına hayat arkadaşını bulman lazım. Annen baban için beklersen bu sefer ileri dönemde seni yalnızlık bekliyor. Başında kimse kalmayınca amca dayı hala filan bunlar boş insanlar hepsi üç kuruşluk parayı sana yedirmeme derdine düşüyor örneğin benimde kardeşimdi hani bize yokmu gibisinden. Gerçek yüzlerini göstermeye başlıyorlar ve dünyanın en yalnız insanı oluyorsun bir anda ailen varsa ailene tutunursun işte acele etmeden iyi bir insanla tanışmaya çalış elinin yüzünün çok sekilli olmasına gerek yok birbirinizi tamamlayacağınız bir insan olmalı karşındaki. Sosyal medya üzerinden yazanlarla konuşmaya çalış mesela.
Soran1 yılYani gerçekten çok haklısın bir şey diyemiyorum anlamaya çalışıyorum Benim de Kaybım oldu uzak mesafe ilişkisi yaşadım gerçekten yaşadım Ama görüyorum ki bir şey yaramıyor yine aldatalım yine bırakın yakın mesafe kendi şehrimden çok nadir insanlar çıktı karşıma çıkanlar da zaten yine aldattı ya da s**** çıktı ya da Anlaşamadık ya da aileleri yüzünden Anlaşamadık kendi şehrinden çok çok nadir yazan kişi var zaten çok dışarı çıkan bir insan da değilim çevren de yok zaten yazanlar da İşsiz güçsüz bakımsız erkekler Hani herkesin kendine göre bir dengi var bence Geçenlerde mesela kendi şehrimden Biriyle tanıştım adam resmen karı meraklısı bir hafta konuştum dayanamadım artık çıkarttım yani konuşmayı kestim
- 1 yıl
çok öyleleri ortam bozuk maalesef.
Soran1 yılHer halükarda birini tam anlamıyla bulmak çok zor her iki benim gibi sebepleri olan bir insan için
Gizli Üye(25-29)1 yılAhahaha evet bana vuruldu bende isisizim güçsüzum ama aileden varlık var ne yapalım
04 Yorumla
Soran1 yılAileden varlık bir şeye yaramaz önemli olan kendi ayaklarının üzerinde duruyor mu
Cevap sahibi1 yılDuruyoruz çok şükür
Soran1 yılİşte aile parasıyla
Cevap sahibi1 yılYooo
Gizli Üye(30-35)1 yılDoğuda değil marmarada var memur, yaz bana bekliyorum.
02 Yorumla
Soran1 yılUzak mesafe istemiyorum
Cevap sahibi1 yılSen kaybedersin
senin isin gucun varsa eyvallah yoksa kapa ceneni
15 Yorumla
Soran1 yılVar ki konuşuyoruz değil mi zoruna mı gitti paşam
Soran1 yılZaten nickten beli ne kdr işsiz oldugun
Soran1 yılTamam boş vasıfsız
Aile & Toplum konusunda 950 cevap paylaştı. Vardır neden olmasın
01 Yorumla
Soran1 yılMaalesef yok
O zaman batıya açılmanin zamanı gelmiş 😊
03 Yorumla
Soran1 yılOlmaz tanışmak isteyen çok ama uzak mesafe istemiyorum evlensem bile ailemle aynı şehirde kalmak isterim
Soran1 yılUmarım teşekkür ederim
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doğuda görev yapıyorum bende bulamıyorum
04 Yorumla
Soran1 yılHangi şehir ki
Soran1 yılOoo bana bir kac saatlik uzaktasn yine uzak yani
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Batıda ki doğuluların çoğu zengin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDoğulular ile evlenilmez
04 Yorumla
Soran1 yılSebeb?
Cevap sahibi1 yılKokuyorlar ve ilkeller
- 1 yıl
Niye ne yaptı doğulular sana
Soran1 yılBi yandan haklılar işsiz güçsüz çoğu bakımsız
Gizli Üye(18-24)1 yılOnlar seni bulmasi lazim
031 Yorumla
Soran1 yılGüzelim coook nadir düşün 3 sene sonra buldu adam memur ama sapik çıktı yine olmadi
Cevap sahibi1 yılHmm bilmiyorum ki ben doğulu değilim ama benimki dogulu ondan demiştim sen nerdensin
Soran1 yılVan canm
Cevap sahibi1 yılHa bende bazi kizlar dogulu istiyor ondan soruyosun sanmiştim
Cevap sahibi1 yılBulirsun ya merak etme
Cevap sahibi1 yılNasibin gelir
Cevap sahibi1 yılSen batıdan birisi mi olsun diyosun
Soran1 yılÖnceden iliskilerim hep uzak mesafeydi ama bi faydasini gormedim , kendi sehrimden istiyorum sebebi ise ailem , ailem benim için önemli kişiler zaten kardesimi kaybettik tek çocukları benim zor zamanlar yaşadık çarşıya ise gidince bile aklım kalıyor kendime göre birini bulsam evlensem en azından 1 elim ayağım onlarda olur
Cevap sahibi1 yılHmm evet anladım ama bak oraya atanan insanardanda bulabilirsin doğuluyu gerwk yok yani
Soran1 yılPolis asker vs çıkıyor karşıma e onlarında max 3 4 sene yine atamaları var doktor öğretmen veya düz memurda nerde tanicam ki
Cevap sahibi1 yılBaşiniz sağolsun sen artik alien seninni için hakli olarak daha ön planda anladim
Soran1 yılAmin teşekkür ederim canım. evet başka kardeşim olsa icm rahat ederdi
Cevap sahibi1 yılValla evt doğru ama nasibinde vardir biri
Cevap sahibi1 yılDoğudaki işli insanlar cogu batiya gitmiş gibi
Cevap sahibi1 yılBide
Soran1 yılKesinikle ya katılıyorum cikiyosn çarşıya hepsi erkek e sizin işiniz gücünüz yok mu hiç dikkatimi çekmiyor işi olan bu saate burada mi olur diyorum
Cevap sahibi1 yılEvet ya esnaf bulacaksin ya da tucaret vs yapan
Soran1 yılKız hepside dayı esnafın🥲ticaret yapan bize mu bakar cok havalilar kendim çirkin deglm ama işte
Cevap sahibi1 yılAa oda doğru ki sen zaten çirkin değilsin bal sen sadece ailen yaninda kalmak istediğin için uzağa gitmiyosun
Cevap sahibi1 yılBide ztaen aşiretinli erkekler kendini bişey saniyor çok havadalar zaten onlar umamaz sana.)
Cevap sahibi1 yılUyamaz
Soran1 yılBenim kuzenlerim mesela biri guvenlikciye gitti biri asirete gitti burdan ailelerin yanindalar
Soran1 yılKız zaten ben açık biriyim genelde kapalı istlerler onlar
Cevap sahibi1 yılHmm evet.. ya benim sevgilim urfaliymıs bu arada ban ilk 2 ay Ankara demişti yaşadiği yeri sonradan aslen urfaliyim dedi ben bunu da 11 cocuk ideal dediğinde anladim ama şu an iliski ilerledi ben o kadar cocuğa bakama diyorum hizmetci tuteriz diyo
Cevap sahibi1 yılİnş aşiret de değildir
Cevap sahibi1 yılAma gorsen doktor yüksek lisansini yapiyor ama karisinin çalişmasini istemiyor asla ve geçmiş baya önemli
Cevap sahibi1 yılKizin
Soran1 yılİstemesine şaşırmadım isterler canım ama dediğim gibi aile yapısı önemli inşallah mutlu olursun , seninki iyi yinede en azından mesleği vs var bana memur geldi oda sapık çıktı ahlaksız teklif falan bosverdm artık bende
Cevap sahibi1 yılEvet ya belki tam sana uyacak biri çikar karşina bana gelirsek düsünce yapisi biraz farkli genç kizlara başlik veriliyorlarmiş sanirim hala ailenn vermesse başlik veririiz biz diyor
Cevap sahibi1 yılMutlu ol ciciek🌸🌸🌸
Soran1 yılHr şey gönlünce olsun güzelim inşallah olur senin için en güzeli, teşekkür ederim inşallah 🌸
Gizli Üye(30-35)1 yılDoğunun neresi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılNeden özellikle doğu
07 Yorumla
Soran1 yılDoğuda yaşıyorum çünkü , doğudan istememin sebebi ailemem, ailem benim için önemli kişiler zaten kardesimi kaybettik tek çocukları benim zor zamanlar yaşadık çarşıya işe gidince bile aklım kalıyor kendime göre birini bulsam evlensem en azından 1 elim ayağım onlarda olur
- 1 yıl
Anlıyorum kendi insanın herzaman daha iyi olur
Soran1 yılKürt değilim ve Kürt aileye gitsem bile yapabilir miyim bilmiyorum, ki zaten çoğu işsiz güçsüz bakımsız bi çarşıya cikiyosn ful erkek e sizin işiniz gücünüz yok hiç dikkatimi cekmiyolar
- 1 yıl
Onlarla yapamassin çünkü aşağılıyorsun bir toplumu
Soran1 yılSence haklı değil miyim? Sen bakımsız bir kadına bakmazsın bile işi gücü yok eee aşağılamak degl bu
- 1 yıl
Sen onların içinde yaşıyorsun etrafındakiler öyle diye hepsi öyle olmaz genellemedi doğru bulmuyorum
Soran1 yılBen gördüğümü söylüyorum benim otururdugm şehir issizlkkte 2. sirada
Sabirli ol o seni bulur
01 Yorumla
Soran1 yılİnşallah 🥺
- Aile & Toplum konusunda 670 cevap paylaştı.
1 yılMafya abisi hepsi
04 Yorumla
Soran1 yılHepside değil ya ama aşiretler de bize bakmaz ben kürt değilim mesela ailemiz de kalabalık ama kürt aşiret değiliz
- 1 yıl
Niye özellikle ordan arıyorsun o zaman
Soran1 yılNatı tarafından tanışmak isteyen bir çok kişi var ama ben uzak mesafe istemiyorum evlensem bile ailemle aynı şehirde kalmak istiyorum yaşları geçiyor tek çocukları benim
- 1 yıl
Ne dim peki dediğin gibi olsun.
Yok kalmamış
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılVardır sen nerelisin
03 Yorumla
Soran1 yılDoğu
Soran1 yılSehir demem
Cevap sahibi1 yılDe de
1 yılkalmamış mı :D
33 Yorumla
Soran1 yılYooook
- 1 yıl
yazıkkk kıyamam sana :D
Soran1 yılGülecek ne var?
Gizli Üye(36-45)1 yılBaşka memlekete bak
00 Yorumla
1 yılNerdensin ki
032 Yorumla
Soran1 yılYa bunun bir önemi yok zaten 1 milyondan fazla nüfusu bir şehirde yaşıyorum gerçekten çok çok nadir insanlar çıkıyor karşıma burada çıkanlar da zaten ya işsiz ya güçsüz şans verdiklerinde zaten ya aldattı ya da s**** çıktı
- 1 yıl
Hic sevgilin oldumu
Soran1 yılYa oldu tabii ki de ama Genelde uzak mesafe oldu yani hiç yakın mesafe olmadı diyebilirim 3 yıl mesela arayla karşıma çıktı buradan biri o da s**** çıktı gerçekten karı meraklısı çıktı konuşmayı kestim bir hafta dayanamadım yani
- 1 yıl
Erkekler hep Kari meraklisidir
Soran1 yılYani Öyle işte bir şey diyemiyorum
- 1 yıl
Ailenlemisin sen
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Kac yasindasin ki
Soran1 yıl25im
- 1 yıl
Tam Nerdensin
Soran1 yılNe etcen😅