Ben iki kere evlenmekten döndüm. Ilkinde daha nişan olmadan sorunlar oldu ve karsi tarafin maskesini gordum.
Ikincide yakin zamanda bitecek gibi. Nisanliyim ve nisani atacagim sanırım. Evlenecegim kisinin beni zerre sevmedigini ogrendim ama oyle guzel oynadi ki kim olsa bu bana deger veriyor derdiniz.
Benimle klasik arkami toplasin, yemek yapsin, temizlik yapsin, evde bir kadin olsun, duzenim olsun birliktelik olsun diye evleniyormus. Bir de çalıştigim icin para da yedirmesine gerek yokmuş eve para da getirirmisim ekonomik yuk onda olmazmis. Bunlari arkadasiyla konusurken duydum. Bircok kadin bu sebeple evlendigini biliyor erkeklerin ama duymak gercekten agir oldu.
Bu ulkede kadinin bir degeri yok, sevilmeye layik degil bir kez daha anladim. Bir daha da bu islere girmeyecegim gibi duruyor. Kendimi bir m*l gibi hissediyorum. Alinacak ve hizmet ettirilecek bir m*l gibi hissediyorum. Disarda satılan robot supurgelerden falan farkim yokmuş meger.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Büyük geçmiş olsun üfff insan oğlu işte lakin hala evlenilir lakin bu kadın ve erkek bireyler çok azınlık grubudur
Böyle bir erkekten eve koca olmaz kusura bakma sen çalışsan dahi senin paran evde geçmemesi gerekiyor bırak Sana para yedirmeyecekmiş öyleymiş böyleymiş �yle bir şey yok kimsenin kölesi de değilsin iki kişi çalışıyorsa iki kişi evde iş yapar
Evlenmeden gerçek yüzlerini görmen iyi olmuş bari evlenip boşanmaktan daha iyidir
Kariyer yapmayan kadınların ortak sorunu
Anlamadim
Anlatsamda anlamazsın ki
Asıl sen anlamamissin ve detayi okumamissin belli ki. "Bir de çalıştığım icin oara yedirmesine gerek yokmus" cümlesinden bir kariyerimin oldugunu anlaman gerekirdi
Erkeklerin bu iki yuzlulugunun de kadinin kariyeri olup olmamasinin alakasi olmuyor bu arada.
Kariyeri işe girip çalışmak mı zannediyorsun
Çalışıyorum deyince ne anliyorsun? Avukatda, doktorda, hemsirede ogretmende calisiyor degil mi? Ya da yuksek lisans yapanlar, doktora yapanlarda. Erkeklerin suclarini, erkeklerin yaptigi igrenclikleri surekli kadina atip saklamaya çalışmayın artik. Kadin aldatilir kadinin suçu olur, evlenmek isyer kariyer yoktur olur, tecavuze ugrar orada ne işi vardi olur. Surekli kadina karsi bir kin nefret ve kadini suclu cikarma ve erkegi de aklama cabasi var bu toplumun.
Al işte anlamazsın diye boşuna demedim ben sana. Öğretmen doktor olunca kariyer mi yapılmış oluyor? Neyse tartışmaya değmeyecek bir kişiliksin. Sen haklısın
Evet hakliyim. Ozellikle su durumda bile kadini suclu cikarma ozelliginden dolayi son yorumumu hakli cikarmis oldun. Ayrica mesele kariyer degil dedigim gibi. Ulkemizdeki erkeklerde ne kadar kariyer yaparsa yapsin kadinin yeri kafanizda ayni. Sorun kariyer calismak, kendini gelistirmek falan degil. Sorun siz erkeklerin zihniyeti. Kadini hizmetci gibi gormekten oteye gecemiyorsunuz ve egitilmesi ve duzeltilmesi cok zor bir sey bu. Beni tanimadan da önyargıyla yaklasman ve 2 tane yorumdan degmeyen bir kisiliksin demeden de seninde cok iyi kisilige sahip oldugunu gostermiyor zaten. Ustten bakiyorsun. Hayatında ki her insana boyle onyargiyla yaklasmaya ve suçlamaya devam et.
Aynen ablacım hadi evlen bir an önce instada kocişimle meyve tabağı keyfi diye post at sen. Benide haksız çıkart böylece
Ayrıca sende beni tanımadan etmeden önyargılısın diyerek önyargılı olmuyorsun
Intagram, twitter gibi hesaplarım yok... Onyargiyla yaklasiyorsun derken bunu kastediyordum ama anlamamissin
Aa çok pardon haklıymışsın sen ben hep yanlış anlamışım seni
Cok bos yapiyorsun kardesim. Hadi iyi günler sana
Yürü git işine kalitesiz
Ben kalitesizsem niye yorum yaziyorsun hala. Kalitesizlerle muhatap olma oyleyse. Işine bak cok zeki ve kariyerlisin ya. Bu tarz sitelerde ne işin var? Git daha faydali islerle ve kisilerle ugras. burada soru soru gezme boyle. Buralarda soru soru gezerek, millete kinini göstererek ve yorum yaparak ne kadar kaliteli oldugun belli zaten. Begenmiyorsan gidersin burasi benim sorum. Cok kaliteli biriysen de buralarda takilmazsin, benim gibi kisilere de cevap yazmazsin ama insanlar ne yazik ki yazdiginin ve gösterdiğinin tam tersi oluyor tıpkı senin gibi. Keske birazcik kaliten olsaydi da bu sitelerde fink atmasaydin böyle.
Ayna
Ben kaliteli biri oldugumu iddia etmedim ki dediklerim bana ayna olsun. Bunu iddia eden sensin, kendini yuksekte ve ustte goren sensin. Önyargili olan sensin. Kariyer, zeka diye sen zirlayip duruyorsun. Kariyer bu kadar onemliyse senin icin bu mecralarda ne işin var derler insana?
O yuzden aynalik bir durum yok. Benim dediklerim sadece senin icin geçerli. Ve bu sitelerde gordugun gibi takılıyorum bunu da en bastan beri belli ediyorum, takilmiyorum gibi iddiam olmadi. Sadece sosyal medya kullanmiyorum ve hesaplarim yok. Ama sen kendini zeki, entellektuel gosterip, anlatsamda anlamazsin diyerek ust perdeden bakip, kariyer diye zirvalayan sensin o zaman bu sitelerde ne isin var git kariyerine odaklan. Tabi bir kariyerin varsa. Dogru duzgun, kendini gelistiren bir insan olsan, faydali isler yapıyor olsan buralarda pek dolanmazsin zaten. Benim boyle bir iddiam olmadi tekrar soyluyorum ama senin oldugu icin soyluyorum bunlari.
Valla nasıl bi yarana tuz bastım bilmiyorum ama kırdıysam kusura bakma burada daha fazla tartışmak istemiyorum
Sadece sen fazla yukseklerdesin. Bos yere tartisma cikardin ve sorunun cevabi bu bile degildi ve senin yuzunden cok baska yerlere gitti konu.
Yarama falan tuz basmadin ne oldugu belirsiz, tanimadigim birinin sozlerine takilmayacak kadar kendi degerini bilen biriyim. Bana istedigin seyi kalitesiz falan ve daha bircok sey diyebilirsin. Kelimeler karsi tarafi degil, insanin kendi yansimasini, kendi icinin kotulugunu gösterir, kendi karakterini gösterir. Bu yuzden de insanlarin dediklerine aldirmam, takmam.
Basit bir soruyu ukala tavirlarin ve cumlelerinle bu noktaya getirdin olay bu. Bu sitede bircok insan soru soruyor ve kimi sallasa da birkaci da gercekten cevap bulmaya çalışıyor kendine. Buna yardimci olmak yerine anlatsamda anlamazsin tarzi cumlelerin bence dogru degildi ve yol gösterici de degildi. Bu konusma cok farkli olabilirdi ve birbirimizi kirmamista olurduk. Ama bu yolu tercih ettin. Evet daha da tartismayalim iyi gunler.
İyi günler.
Dediklerin doğrular. %99 u bu kafada.
Falına bakmamı istermisin
Herkes oyuncu olmuş çok zor evlilik
Erkeklerin hepsi aynı