Elestirilmekten bıktım napıcam?

Ne sigara ne alkol icmem , acil durumlar harici gezmem tozmam. Genel olarak evdeyim. Bundan 3 sene once sosyal biriydim ama annm akrabalar sürekli namusuma, görüntüme herseyime laf etti. Suanda bile aynı. 8 sene kendim olabilmek nasıl mutluysam o giyim tarzında o yasantıda olmaya calıstım ama olmadı. Kendime ait hobim hic biseyim yok. Okudugum liseyi onlar sectı saglık okudum bisey olamadım oysaki dilde cok iyiydim. Bıktım artık. Her yanına gidiyorum bi laf carpıyor. Ya gecmisi elestırır seni kimse sevmedi almadı ya tipime bisey der. Benim ailem ayrı babadan ne maddi ne manevi destek görmedim. Yalnızlıktan hep saga sola yanlıs kisilere sardım. sevilmek ugruna kendimi kullandırdım. Sınır dahi cizmiyodum yeterki benı bırakmasın diye ne oldu peki. 26 yasında yalnız olan ben farklı sehirde sıfır arkadas sıfır cevre yasayan ben. Ne oldu nereye gitti o fedakarlıklarım. Elestırıp duruyor kim ister böyle olmayı ben ne cicek ne hediye istemedim ama parasını yiyenlet fesatlar sevildi. Benı görüyo mesela annm hemen bisey buluyo bi moral bozucu laf. Ya suran söyle buran böyle hep bi elestırı. Lanet olsun böyle hayata cidden ben 20 kg verdım manken gibi oldum bakımlıyım herkes güzelligimi över ama sadece o kadar baska hic biseyim yok. Sürekli siddet uygulayan anne elestıren hakaret eden bi anne, baba zaten ortada yok. Yasamak dahi istemiyorum insanın bi tutar dalı olur
Elestirilmekten bıktım napıcam?