Bıktım artık napıcam?

Bu sene yks senem ders de calısıyorum ev ısı de yapıyorum evdeki her seyı ben yapıyorum nerdeyse sabah kahvaltı bulasık ev sıl süpür camasır as makineyi bosalt camasırı as akşam çay servisiydi bulasıgıydı yemekleri annem yapıyor arada da ben tatlı falan yaparım neyse annem bugğn abme gostermelik iş yapıyor diyo yok bilmem babam ben çalışıyom sen de evde yatıyosun diyo annem de az önce yeri silerken snki çok sey yaptın diyor babam da anca yat sen diye lsf sokuyo ne alakaysa? Bu evden bıktım beni zorla depresyona sokucaklsr ağlarken yazıyorum napmalıyım? Babam da ssdece bana 1000 tl veriyor? Hiç bi şryime yetmiyor yanlış anlamayın ama dururmumuz var geçen abime sıfır telefon aldı kredisiz parası olsun olmasın hep bir iki ayda bir bin tl vrriyor? Bunalıma girdim o da zaten kitaplsra anca yetiyor hep aynı kıyafetleri giyiyorum doğru düzgün kıyafetim bile yok
Güncellemeler
10 ay
Bi debabam sen dıssrı cıkmadıgın için para vermiyırum diyor açık açık? Arada sırada dıssrı cıksrım ama sınav senesi çıkamıyorum yani imkanı var vermiyor
Bıktım artık napıcam?