13 yaşındaki hep bizden yemek istiyor vermedik mi de yemiyor eskiden sürekli yemek veriyorduk artık bıktık yemek vermiyoruz bir tabağa bile yemek koyamiyorlar biz işten geldik yorgunuz zaten direk biz gelir gelmez yemek istedi en küçüğü (13 yaşındaki) bende dedim anne hiç uğraşamam zaten işten geldim herkes kendine yemek koysun annem sinirleniyor biraz büyük ol diyor annem de işe gidiyor geliyor ev işini de yapıyor normal çok fazla değil etrafı toplama ve bulaşık anca elinden o geliyor sonuçta işten geliyor ama onun işi daha az yorucu bizim isimizden biz sürekli ayaktayız annem oturabiliyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kardeşlerinin eli ve ayağı varsa kendileri alabilirler. Duymazdan gel.
Hatt şansın varsa başka eve çık.
Çıkmak istiyorum ama maddi olarak pek gücüm yok inşallah zamanla bir eve çıkarım bende çok istiyorum
İnşallah canım
erkek deılmı vereceksın yemeklerını o yasta napabılırler sen abla deılmısın
Ne alaka ben o yastayken gayet kendim yemek koyabiliyordum tabağa işe gidip gelseler yemek veririm ya da öğlen yemeğine gelmislerse okuldan veririm onun dışında kendileri de alabilirler
kardeşin sakat değilse eli ayağı tutuyorsa kendi karnını kendi doyurmayı öğrensin
Sakat deme lütfen ama haklısın cidden işte annem de sinirleniyor sanki biz zorunluymusuz gibi davranıyor
o yaştaki çocuğa sorumluluk dersi öğretmezseniz büyüdükçe her şeyi başkalarından bekler
Annem sıkıntı biz öğretiyoruz ama annem biz olduğumuz için bize yaptırmaya çalışıyor
Genelde erkek çocukları bekler kız çocukları hizmet eder ailelerin bakış açısı budur
Nefret ediyorum bu bakış açısından
Ne sacmalıyon sen
Kardeşine yemek vermek bu kadar mı zor
bunlar degıl canlarına bakmayı eslerınemı bakıcak
@34revolver beraber yaparız her şeyi ne yapayım daha çocuk sorumluğu da var üstüne hemde çalışan bir kadın olarak kaç parçaya bölünmemizi istiyorsunuz siz erkekler siz sadece işte çalışıp eve geliyorsunuz bizde hem evde çocuk bakıyoruz hem ev işi yapıyoruz hemde işe gidiyoruz
sız erkekler dedıgın 15- 16 yasında kardeslerın sen nasıl bır ablasın
@34revolver hepsini söylüyorum olm bebeleri kast etmedim pek aslında neyse 25 30 yaşında erkekler genelde kadını anlamiyorlar seni şimdiden uyarayım eşine iyi davran hayatta da bunun karşılığını alacaksın abla tavsiyesi
abla sen kardeslerınden bahsetmıssın sımdı olayı bana ya da 25 ustune cevırdın ıyı kıvırıyon bence
@34revolver ne alaka sen açtın bu konuyu benimle alakası yok
pekı senı tanımak geldı...
Tanıtıyorum kendimi
Nuriye ismim
90 yasındayım
50 torunum var sen
mahmuru adım 90 yasındayım 50 torunum var
@34revolver yakışıklı bir ismin varmış
teşekkür ederim sonunda buhrandan kurtuldun cok nazıksın
@34revolver teşekkür ederim insanlar inatlasmadiklari sürece nazik biriyim
hım zeki kadınlar hep ilgimi çekmiştir...
@34revolver ben uyumaya gider iyi geceler küçük çocuk
peki abla benide al yanına korkarım ben
@34revolver gel tamam seni bağrıma basarım sıkıntı yok senin yaşlarında kardeşim var zaten onlar da bebek gibi zaten gözümde bebeğim gibi büyütürüm seni
harıkasın mıs kokulu aplammm
@34revolver tabiki ovyoyfiyc
kız senı yerimm yerr :))