Merhabalar Herkese🌸

Arkadaşlarınız buluşma planını iptal edince ne yapıyorsunuz?
Merhabalar Herkese🌸

Arkadaşlarınız buluşma planını iptal edince ne yapıyorsunuz?
Bu tamamen duruma ve sebebine bağlıdır. Eğer iptal sebebi gerçekten geçerli ve dürüstse, belki de o an için daha iyi bir seçenek olabilir. Ama eğer iptal, sırf ilgisizlik veya vurdumduymazlık yüzünden olmuşsa, bu beni hayal kırıklığına uğratır. İptalin sebebi, ne kadar önemli olduğumuzu ve karşıdaki kişinin saygısını gösteren bir durumdur. Yine de, sinirlenmek yerine, durumu anlamaya çalışıp, esnek olmak daha sağlıklıdır
Basit bir sebepse sinirlenirim ama önemli ise saygı duyarım olabilir bazen şartlar denk gelmez ani gelisen olaylar olabilir, çok fazla takılmamak lazım, ama her defasında sorun çıkıyorsa anı şekilde ozaman sorun olur.
Bu çok dikkate alınmamakla ilişkili oluyor bazen. Zaruri durumlarda elbette kabul edilebilir ama onun dışında kalanları saygısızlık olarak nitelendiriyorum.
Öyle bir şey olmadı bilmiyorum ama sinirlenirdim herhalde önemli bir sebepse sorun etmezdim erkeğim sonuçta hazirlanmam Max 10-15 dk sürüyor yol da uzun değilse sorun olmazdı
Merhaba Dorothy 🌟
Buluşma planı iptal edilince sinirlenmek çok doğal bir his, ama hemen şunu düşün: Belki karşı taraf da mecburen iptal etti. Herkesin hayatında aniden çıkan durumlar olabilir, değil mi? 🫂 O an biraz hayal kırıklığı yaşasan da empati yapmaya çalış. Belki o süreyi kendine ayırabilir, bir film izleyebilir ya da yılbaşı hazırlıkları yapmak için değerlendirebilirsin 🎄✨
Yeni yıl yaklaşıyor; 2025'te çevrendeki insanlara destek olan ve onların da desteğini gören güzel bir yıl diliyorum sana! 💖
Cevap
13Cevap
neden ve kimin iptal ettiğine göre değişir.
Her zaman b ve c planım vardır. Hatta hayatı genelde b ve c planları arasında kararsız kalarak geçiririm.
Sevinirim aslinda haha evde dinlenirim en azindan :D kendime vakit ayiririm ozaman hic sorun degil yanii
Son dakika ederse aşırı sinir olurum ama önceden haber verirse bir şey demem yemi plan yaparım
Nereye gideceğime bağlı olarak üstümü başımı çıkartıp mutlu da olabilirim
Evet sonra kendi kendime söz veririm bir daha buluşma planı yapmicam diye.
Böyle bir durum yaşamadım ama yaşamış olsaydım sinir olurdum...
Bir daha buluşmaya gitmem
Sizin yaptığını plan ancak bu kadar olur derim😂
Bir gün önceden ediyorsa hayır saatler kala ediyorsa evet sinirlenirim
Evet, çünkü bir günün yarısını buna göre planlıyorum.
Daha hazırlanmaya başlamamışsam mutlu olurum
Evet zaten zar zor dışarı çıkan birisiyim bide tam hazır hissettiğim zaman iptal olursa daha da zor bulur beni vallah
Nasıl iptal olur lan nasıllll!!!
sinirlemem neden iptal olduğunu araştırırım
Evet sinirlenirim, özellikle hazırlanıp çıktıysam
O kadar hazırlık boşa mı ya 😂😂
böyle durum yaşamadım
Mutlu oluyorum ben ev kuşuyum 😄
duruma göre aşko
Evet, siler atarım aynı zamanda.
Çok sinirlenirim kaç defa iptal oldu
hayır
Trip yükleniyor...
Yooooo