İçime sinmezse ben gitsem bile kendimi iyi hissetmem. Çok önemli değilse iptal etmeye çalışırım.

İçime sinmezse ben gitsem bile kendimi iyi hissetmem. Çok önemli değilse iptal etmeye çalışırım.

Buluşma değil de, umduğum gibi olmazsa gitmek istediğim yerden bile vazgeçerim, gitmem. Tabi bu bir tek makyaj için geçerli değil.
evet güzel olmazsa bir de ilk izlenimin önemli olduğu durumlarda erteleme şansı olsa güzel olabilir
Kadınlar özellikle buna dikkat ederler hata 0 olmalıdır onlar için benim çevremde bu yüzden iptal olan bir randevu duymadım şahsen :D
Makyajım isteği gibi olmazsa siler tekrar tekrar uğraşırım. Buluşmayı iptal etmek yerine saatini erteledim
evet bu da çok mantıklı bir fikir. Bazen ilk izlenimde kendimizi iyi hissetmek için makyaj gerekebiliyor
Cevap
2Cevap
Kesinlikle çok mantıklı bir sebep saç ve makyajın uyumsuz olması.
Hayır mantıklı değildir
Giderim hiç ertelemem hatta makyajım olmadiysa yüzümü yikar makyajsız giderim çünkü bilirimki karşımdaki insan benim olduğum beğenir ve sever
bu güzel ve öz güvenli bir yaklaşım :)
Aynen öyle çünkü insan kendisiyle barışık olmalı beni seviyorsa her halimi sevicektir zaten
Değil ya makyaja bu kadar önem vermiyorum buluşmayı iptal edecek kadar değil bence ashaj
yani bazen ilk izlenim gereken durumlar olur ya o zaman için
Siler makyajsız giderim😂 asla iptal edemem çok utanırım
öz güvenli bir yaklaşım, iptal etme bahanesi biraz komik oluyor
Resimdeki gibi olursa tabi kesinlikle gitme zaten😆😂😂
:D müthiş eyeliner uygulaması :D
Tırnağımda oje yok diye arkadaşlarla buluşmaya gitmemiştim 😄
reel örnekler, ben bu tarz şeyleri mantıklı buluyorum kişinin kendine ve çevresine verdiği değer gibi yorumlanabilir
Makyaj değil siler yaparim ama o gün kendimi iyi güzel hissetmiyorsam gitmem
mantıklı bazen kendimizi nasıl hissettiğimizde önemli
Ozenlı gıtmek makyajla olmuyo kı ılk bulusmaya makyajsız gıtmek gerekıyo aslında
Eğer istediğim gibi olmadıysa makyajı siler öyle giderim.
Hayır iptal etmezdim sırf bir makyaj yapmadım diye beni beğenmeyecekse hiç beraber olmasın daha iyi çünkü senin doğal halini de beğenmeli bence
yani bu sadece date ya da first date için değil arkadaş görüşmeleri, bir toplantı bir organizasyon da olabilir genel buluşma gibi. Ama dediğin gibi bir beğenecekse doğal halini beğenmeli sevmeli bu kısım için senin dediğin doğru
Ya gerçekten canım saçma sorulari özellikle mi seçiyorsunuz?
Makyajsız bı güneş kremı/nemlendirici ile gidebilirim yüzümü yıkayıp. Niye iptal edeyim.
Makyajımı silerr yeniden yaparım sonra buluşmaya giderim
Hayır bence değil karşındaki seni seviyorsa fark etmez bile
Iptal etməm. Geç giderim. Guzel yaparım. Eyer guzel olmadiysa siler giderim qaliba 🤷🏻♀️😂
İptal etmem ama geç kalırım nxb
:D mantıklı yeni makyaj yapacak süre kadar bir geçlik değil mi :D
Kesinlikle mantıklı
makyajsız git sen de xd
Makyajsız giderim istediğim gibi olmadiysa
en iyisi yeniden makyaj yapmaya çalışmakta ekstra zaman kaybı oluyor
Eğer beğenmezsem iptal etme ihtimalim çok yüksek.
ben bu durumu ilk izlenim gereken durumlarda mantıklı buluyorum.
Bişey olmaz
evet
Değil
Mantiksiz ve sacma
çok saçma ya
Bi rimelle çıkan ben
Mantıklı 😄🤙🏼
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?