1,5 haftalik evliyiz.
yurt dişinda yaşıyoruz. Ben full time çalışıyorum,
Onun işi biraz daha düzensiz ama o da full time sayılır.
ben burada dogdum büyüdüm. O kardesiyle sonradan gelmiş. Bazı nedenlerden dolayı kardeşim de bizle yasayacak dedi kabul ettim, benim ve evin mahremiyetimi korumak şartı altında. Yani kardesi de her konuşmayı, her şeyi ailesine aktarmaması şartı altında.
çok plan yapmadan düğünsüz evlendik. Evlenmeden bir gün önce benim eşyalarımı kolilere doldurup onun evine taşıdık. Daha önce bekar evi olduğu için pek düzen yoktu. Ev her yer kolilerle doldu…
taşındığım günden beri her gün temizlik yapıyorum, koli boşaltıyorum…. ev hala alışık olduğum temizlikte değil. Yoruluyorum da… balayına falan da gitmedik onun yerine birlikte yasadığımız şehirde gezelim dedik. Ama her gün arkadaşlariyla buluşmak istiyor, hergün çıkıp gidiyor ben evde kalıyorum….
evlenmeden önce yemek felan her şey de yardımcı olurum demişti… o kadar yorulmama rağmen hic yârdım etmiyor.
Evin icinde sürekli görüntülü konuşmalar yapıyorlar, ben kendi akrabalarımın önüne asla ev haliyle cıkmayan biriyim, kamerayı hiç sormadan bana çeviriyorlar… rahatsız oldugumu belırttım ama değişen bir şey olmadı. Bende bu sabah duş aldıktan sonra önce sacimi yaptım sonra yorgunlugum bellı olmasın diye göz altı cremı falan sürdüm. O sırada esim kahvaltı icin yumurta hasladı. Göz altı kremi sürdüğümü görünce de sinirlendi ben kahvaltı hazırlıyorum senin yaptığına bak felan dedi. cevap vermedim.
mutfağa gittim kardeşi kamerayi yine her yer görünecek şekilde koymuştu biriyle konuşuyordu bende göründüm! Hemen gittim üzerime başka bir şey giydim. Eşim de masaya oturmadı. Ben kardeşiyle kahvaltı yaptım.
saat 4 de evden cikti kahvaltı yapacam dışarda diyerek.
Hamile olmasam sanırım evi terk etmiştim bu bir haftalık süreçte… şu an ne yapacağım bilemiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer