Bana akıl fikir verin acil sinirlerim bozuldu ne yapayım?

Sorun kız kardeşim 18 yaşında babam çok şımarttı aman kızım canım kızım özür dilerim bir kahve yapsa eline sağlık teşekkür ederim.33 yaşındayım babamdan bir teşekkür bir güzel söz duymadım evde yemeği çoğu şeyi ben ve annem yapıyoruz kız kardeşim bildim bileli yapmıyor. Kimse bu duruma müdahale etmiyor yapsın diye prenses gibi takılıyor hep. Yoruldum artık birde saygısız odama girip bana tişört ver diyor delirdim defol git diye “babamı çağırayım diye tehdit ediyor dün ağlama krizi geldi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum birde benim yaptığım yemekleri sanki inat olsun diye yiyor. Babam niye bağırıyorsun diye üstüme yürüdü deli gibi bağırdı kız kardeşimde tamam baba diye sakinleştiriyor. Babamı resmen parmağında oynatıyor sanki büyü yapmış gibi. Oysa ben her zaman yanında oldum genç kız diye. Öyle kötü biri ki babam ne istese yapıyor hiç hayır diyemiyor eve geç gelse tepki yok Çileden çıkmış nefret ediyorum ondan Allah cezasını versin. Çocuk eğitmek bilmiyorlar sorumluluk duygusu yok sorun anne ve babamda. Ben bu evde durmak istemiyorum her şey zoruma gidiyor

Güncellemeler
1 yıl
Ciddi cevaplar bekliyorum
Güncellemeler
1 yıl
…….
Bana akıl fikir verin acil sinirlerim bozuldu ne yapayım?