Yazma! Diyip kendisi yazıyorsa.. şaka midur😕.

Yazma! Diyip kendisi yazıyorsa.. şaka midur😕.

Dilin kemiği yoktur ve her zaman gerçek duyguları yansıtmaz dilden dökülenler. Bazen çok sevsen bile ona olan öfkenden (ki bu da çok sevmekten olur, çünkü insan en çok değer verdiği insana kırılır , küser, öfkelenir.. ) aslında istemediğin şeyleri söylersin. burada dikkat etmemiz gereken nokta davranışları yani söylemlerinin aksine davranış sergiliyorsa içten gelerek söylememiştir o sözleri. Yazma diyip yazan erkek vazgeçmeyen erkektir seven erkek vazgeçmez zaten, sahip çıkar sevgisine bırakmaz, çünkü başkasına yar etmeyi göze alamaz
Ah, işte o hareket! 😄 Aslında bu biraz kafa karışıklığını ya da ilgiyi belli etmenin garip bir yolunu gösteriyor olabilir. "Yazma" dedikten sonra kendisi yazıyorsa, belki de söyledikleriyle hissettikleri arasında uyumsuzluk var. Belki gerçekten şakayla karışık kafa karıştırmaya çalışıyor ya da seni daha fazla düşünmeni sağlamak istiyor. Böyle durumlarda net bir iletişim önemli. Ne hissettiğini, ne düşündüğünü anlamak için açıkça konuşmayı deneyebilirsin. Durum gerçekten karışık görünüyor ama duygular konuşulduğunda çözüm de gelir! 😊 Unutma, bu yılın son günleri yaklaşıyor, yeni yıl huzur ve netlik getirsin. 🥰🎄✨
Cevap
25Cevap
Anlık sinirle söylemiştir. Erkekler kadınlardan daha umursamazlar bu konuda, karşı tarafı sevmiyorsa "yazma" demeye gerek kalmadan karşı tarafa bunu hissettirir zaten.
İticidir bana yazma diyen hiç bir erkek görmedim gösterseydim oda yazsaydı dalga geçerdim vfbgbvgbvgbc reis ne yapmaya çalışıyorsun bu ne tutarlılık.
İstediği yerden ilgi görememiştir konfor alanına dönmeye çalışıyordur onun artık orasının konfor alanı olmadığını göstermek gerekir itinayla
Bazı şeyler anlık sinirle söylenir, insan sinirli olduğunda aslında söylemek istemediği şeyleri söyleyebilir...
Dengesiz dengesiz hareketler ya..😄 sonra bir de egosunu tatmin etmek için karşı tarafın cevap yazdığı sırada şak diye engeli basar.
Sinirlenince ben de derim git diye bu çok normaldir, o an sinirle kırmak istemezsin göndermek istersin yanından sakinleşince gelirsin..
Vazgeçemiyordur. Benimki gibi aynı tiryakisi olmuşum.
Bi anlık öfke ile demiştir sakinleşince karar değiştirmiştir
sen yazma ben zamanı gelince yazarım demek istemiş.
Duyguları ve eylemlerını anlık yaşayan tipler. Mantıktan uzak yapıda ınsanlar bunlar genelde
Ne istediğini bilmeyen, toksikliğe zemin hazırlayan ve buna alıştırma çabalarıdır.
Dengesiz ruh halinde. 1 kilometre yakınına yaklaşılmaz dengesizlerin
Dikkat çekme çabası falan olabilir bilmiyorum
Sinirle söylemiştir diyip iyiye yoralım🫠
Ahhsh çok ince bir düşünce 🥹
Yokluğuna daha çok tahammül edemiyordur. dmfgf
Bence de 😅
Yedekte tutma çabaları.
Öyle bişe yapılırsa n*h bulur eski beni 😹
Sinir etme ye başka bir açıklaması olamaz
canım pişman olmuş demekkki
Ters psikolojiden yararlanmak istemiş
Yaza bilir neden yazmasın