Aşk İlişkileri Böyle yazan bir erkek ne demek istemiştir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Durumda paylaşmış. Kendi fotosunun üstüne " eskiden tomarlarla şimdi çantalarla 💸"Ne bu şimdi? Böyle yazan bir erkek ne demek istemiştir? Cevapla Erkek Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MelekSubaşı_ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Yani eskiden zennngindim Şimdi fakirleğe yol alıyom demiş🤣🤣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Batıyor mu Yorumla MelekSubaşı_ +1 yıl Ülke böyle olunca tabi😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yani pek bi anlam ifade etmiyor aslında. Eskiden daha az kazanırken şimdi daha fazla kazaniyor bunu anlatmak istemiş sanırım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha mı fazla kazanıyo yani. Birisi batıyor demişte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Parasıyla hava atmiş canım benim. Keko birisi gibi. Kimse bu sözü yazıp paylaşmaz kolay kolay. Nike adidas giyiniyorsa tam oldu. O çocuktan uzak dur Yorumla
verasuu Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Biraz kroca söz ama bilemeyiz yani para çok bende demek istemiş öylesine bir söz, sende yardımcı olabildiysem soruma bakar mısın 0 0 Yorumla
Cimcimeesra Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Bu kadar merak etiysen git sor biz nerden bilelim öylesine yazmıştır belki😕 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yazamam :( ama kendisini çok merak ediyorum Yorumla Cimcimeesra +1 yıl Niye kız 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Kalbini kırdım suçsuz yere Yorumla Cimcimeesra +1 yıl Boşver ne yapıcan ne merak etme ne umursamaz yoluna bak kirdiysan kırdın iyi yapmışsın şimdi o 20 kişiye yaziyordur biri gönlünü almıştır üzülme sen Yorumla Soran +1 yıl Niye kalbini kırdıgim için iyi yapmışsın dedin? Yorumla Cimcimeesra +1 yıl Çünkü kesin aldatiyordur seni saten uyan biraz benmi söyliyeyim 😐 Yorumla
anonimdekim Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı. Ben görgüsüzüm demek istemiş arka planda. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle değil de idrak edemedim pek Yorumla
Helheim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kendini satıyordur belki knk kendi üstüne yazdıysa 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hmmmm Yorumla Helheim +1 yıl Şaka yaptım lan 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ne demek istemiştir. Birisi batiyordur demiş Yorumla
NefarkederkiBamBamm Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Herşeyi maddi şeyler ile ölçen bir zavallı... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Her şey çakıl tasiyla mi olculuyo Yorumla NefarkederkiBamBamm +1 yıl Önemsiz farklı, '' Her şey '' farklı... Bu arada öpücükler ile ölçenler de var...🤣🤣🤣 Yorumla
luanaa Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 54% +1 yıl erkek: (benden uzak dur)ben: memnuniyetle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok özlüyorumm Yorumla luanaa +1 yıl git konuş ne diyebilirim ki? özlediğim birileri ile konuşurum, görüşürüm. Eğer özlenmemeye değerse hak ettiği değeri veririm Yorumla
Benzeyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kesin çulsuzdur allahın fakiri 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bayaa var Yorumla
Simple_Man Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl kekoyum demek istemiş 1 3 Yorumla Simple_Man +1 yıl hatta demiş ki kekoyum ama para bende jsjsksljksl Yorumla Bilinmezbirkuş +1 yıl Cidden bu doğru öahaysj Yorumla Simple_Man +1 yıl @Bilinmezbirkuş doğrudur Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Parasıyla övünen zavallı 0 0 Yorumla
MyMeloddyy Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Şimdi daha fazla para kazanıyormuş. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hmmmm Yorumla
floverss2 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl tam bir görmemişmiş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle biri değil de yazıyı idrak edemedim Yorumla floverss2 +1 yıl sakasina yapmistir. sey demek istemis eskiye gore daha cok kazaniyorum bro Yorumla
yazikafanaya Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Buna mı takıldın cidden 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Her şeyini merak ediyorum Yorumla
dertlihatunumm Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Çok param var diyor 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Oyle mi diyor batmanliii Yorumla dertlihatunumm +1 yıl Evet ben Diyarbakırliyim 😍. Batman'da yaşıyorum Yorumla Soran +1 yıl Seno tanımayan mi var. Doktor seni Yorumla dertlihatunumm +1 yıl Doktor? İyimisin sen Yorumla Soran +1 yıl Olmak istiyomussunn Yorumla dertlihatunumm +1 yıl Yok öyle bı hedefim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yani eskiden zennngindim
Şimdi fakirleğe yol alıyom demiş🤣🤣
Batıyor mu
Ülke böyle olunca tabi😂
Yani pek bi anlam ifade etmiyor aslında. Eskiden daha az kazanırken şimdi daha fazla kazaniyor bunu anlatmak istemiş sanırım
Daha mı fazla kazanıyo yani. Birisi batıyor demişte
Parasıyla hava atmiş canım benim. Keko birisi gibi. Kimse bu sözü yazıp paylaşmaz kolay kolay. Nike adidas giyiniyorsa tam oldu. O çocuktan uzak dur
Biraz kroca söz ama bilemeyiz yani para çok bende demek istemiş öylesine bir söz, sende yardımcı olabildiysem soruma bakar mısın
Bu kadar merak etiysen git sor biz nerden bilelim öylesine yazmıştır belki😕
Yazamam :( ama kendisini çok merak ediyorum
Niye kız 😂😂
Kalbini kırdım suçsuz yere
Boşver ne yapıcan ne merak etme ne umursamaz yoluna bak kirdiysan kırdın iyi yapmışsın şimdi o 20 kişiye yaziyordur biri gönlünü almıştır üzülme sen
Niye kalbini kırdıgim için iyi yapmışsın dedin?
Çünkü kesin aldatiyordur seni saten uyan biraz benmi söyliyeyim 😐
Ben görgüsüzüm demek istemiş arka planda.
Öyle değil de idrak edemedim pek
Kendini satıyordur belki knk kendi üstüne yazdıysa
Hmmmm
Şaka yaptım lan 😂
Ne demek istemiştir. Birisi batiyordur demiş
Herşeyi maddi şeyler ile ölçen bir zavallı...
Her şey çakıl tasiyla mi olculuyo
Önemsiz farklı, '' Her şey '' farklı...
Bu arada öpücükler ile ölçenler de var...🤣🤣🤣
erkek: (benden uzak dur)
ben: memnuniyetle
Çok özlüyorumm
git konuş ne diyebilirim ki? özlediğim birileri ile konuşurum, görüşürüm. Eğer özlenmemeye değerse hak ettiği değeri veririm
Kesin çulsuzdur allahın fakiri
Bayaa var
kekoyum demek istemiş
hatta demiş ki kekoyum ama para bende jsjsksljksl
Cidden bu doğru öahaysj
@Bilinmezbirkuş doğrudur
Para kazanıyo işte demekki 😂😂
Parasıyla övünen zavallı
Şimdi daha fazla para kazanıyormuş.
Hmmmm
tam bir görmemişmiş
Öyle biri değil de yazıyı idrak edemedim