Böyle şeylere çok inanmam ama bana büyü yapılmış olabilir mi?

Artık bunu bile sorguluyorum, ben insanlar tarafından birkaç yıl öncesine kadar çok sevilen bı insandım anlaşamayacağım insan yoktu resmen sonra 65 yaşlarindaki yan komşum ve kızı evlerine bile gidip gelmem benim hakkımda dedikofu çıkardı gerçekten çok can sıkıcı sryler oldu bi insan nasıl hiç zararı dokunmayan başka bı insan hakkında böyle konuşur eder o zamanlar çok şaşırmıştım sonra kavga falan ettik sonra bütün mahalleyi bildigi için kadın herkese beni kotuledi binaya giriyorum millet fısır fısır ağzının içinde konuşuyor koskoca insanlar çocuk gibi eskiden selam verirlerdi falan şimdi o da yok ablam bir gün dayanamamış bu kız kendi halinde bı insan ne istiyorsunuz demiş ona da şimdi saçma sapan hareketler yapıyolar remsen ben kendi halimde yasarken birden kötü olan edildim, yurda gittim abuk subuk tiplerle karşılaştım, düğüne gittik en son çocukken gördüğüm kuzenlerim beni yanına bile cagirmadi, okuldan arkadaşım yok, iş bulamiyorum resmen koca dünyada yapayalnız kaldım bı annem var

Böyle şeylere çok inanmam ama bana büyü yapılmış olabilir mi?