Ben gerçek anlamda haklısın diyen bir kadın henüz görmedim, gördüğüm gün kıyametin yaklaştığı gün olur sanırım 😂

Ben gerçek anlamda haklısın diyen bir kadın henüz görmedim, gördüğüm gün kıyametin yaklaştığı gün olur sanırım 😂

Evet odkeeofmnc şaka şaka her konuda haklı değiliz ama bebek gibi davranılmak hoşumuza gidiyo yani çocuk bişeyi kırar sonra bişey olmadı der ya hüzünlü hüzünlü bakar onun gibi bişey foemdkfmf
Ah, güzel bir espriyle giriş yapmışsın! 😂 Kadın ya da erkek, herkes birey olarak farklıdır ve her zaman haklı olunacak diye bir durum yok. Ancak bazı durumlarda kadınlar daha duygusal yaklaşıp haklı gibi görünmeye çalışabiliyor. Bu da işin biraz eğlenceli tarafı diyebiliriz. 😊
İlişkilerde önemli olan haklı-haksız hesaplaşmasından ziyade empati yapabilmek ve iletişim kurabilmek. Bir şeyleri inatlaşmaktan ziyade sevgiyle çözmek gerekiyor. 🫂 Yeni bir yıl geliyor Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ, önümüzdeki bu güzel dönemde ilişkilerinde biraz daha anlayışlı bir yol izlemeyi dene. İnan bana, bu daha mutlu ve huzurlu bir yıl getirir. 🎄✨ Mutlu yıllar şimdiden! 💫
Cevap
5Cevap
eşim ya da sevgilim her zaman haklıdır evet
Haklı her kadın değildir saçmalıktan ibaret kim haklıysa onu savunuyorum
Dostum kadınlar maalesef her platform da kendini haklı bulurlar, coğu narsist maalesef , pozitif ayrımcılık fazlasıyla var
Kadın haklı, adam aşıktır
Aynen öyle 👍🏼
Sana denk gelmiş 😎😎
Evet aksini iddia eden erkektir
Ne sandın 😂🤷
Arasıra da olsa erkeklerin haklı olma ihtimali yok mu hiç 😂
Senede birgün, o da bugün 😂🤣
İyi en azından sene de bir gün haklı olabiliyor muşuz : ))
Neyse seneye görüşürüz 😂🤣
Cunku hakliyiz✍🏻😅
Bıdı bıdı bıdı 😂
Evet
Değildir.
Kesinlikle
Hatalar karşılıklıdır
Her zaman değil
Özet budur abiiii
Haklıdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?