Kişilik & Karakter Kadınlar her zaman haklı mıdır? Ayhan67Fenomen Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Erkeklere nazaran kadınların her konuda haklı olduğunu düşünüyorum.Peki, sizce?Haksız olmak erkeklerin kaderi midir? Kadınlar her zaman haklı mıdır? Cevapla 22 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u AffedilmeyenFenomen Takip Et Master Yaş: 39 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 25b cevap paylaştı. kimse her zaman haklı olamaz ama bazen olayın gerginliğini azaltmak sinirleri yatıştırmak adına haklısın diyebilmeli insan 1 0 Yorumla
IAmarPresterAenFenomen Takip Et Master Yaş: 32 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 24,3b cevap paylaştı. Her zaman haklı olmak çok zordur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Çok aradın görseli sanırım😅😘 kadınlar her daim haklıdır (nokta) eğer o kişi bensem ×5 gücünde haklı olabiliyorum 😅 2 3 Yorumla Ayhan67 10 ay Görsele fazla takılmayalım 🤪🤪Bilmem mi canım her zaman hanımcılık kazanacak 😅😘 Cevap sahibi 10 ay Her daim sevgilim😅😘 Ayhan67 10 ay 😅💋❤
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 86,6b cevap paylaştı. Bence sevgilim her zaman haklıdır benim için. yani aşk insanı aslında büyülüyor biraz. yani tabi ki bir kişi için sürekli haklıdır diyemeyiz ama genel olarak sevdiğim kadın haklıdır her zaman. 1 0 Yorumla
Kani666 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 826 cevap paylaştı. Kendinden mi yola çıktım bilmiyorum ama kadınlarda bir o kadar erkekler gibi haksız bir çok konuda 1 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 805 cevap paylaştı. Hayır ama yeterki sussunlar diye "taam taam sen haklısın" dediğimiz için kendilerini hep haklı sanıyorlar.. 🙄#Vesselam 1 0 Yorumla
Yakuza1001 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 89% 10 ay Kadınlarda mantık aramıycaksın, haklıymış , değilmiş! haklısın de geç gitsin. 1 0 Yorumla
s Dark_Scourge Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 861 cevap paylaştı. Haklı olduklarını zannederler. Bazen de biz öyle zannetmelerini sağlarız :D 1 0 Yorumla
Büşra9316 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 93% 10 ay Hayır hakli değildir konusuna gore değişir tabiki bu durum 1 0 Yorumla
u вуηαяcσѕFenomen Takip Et Master Yaş: 36 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Hayır değildir 1 0 Yorumla
SaddovFenomen Takip Et Master Yaş: 29 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. He he der geçerim. 1 0 Yorumla
selinnn97unicorn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Hayır her zaman haklı değiliz tabiiki 1 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Boyke bir kadinla evlenmei istememSogurum 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 93% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hayır değiller 1 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 83% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır asla. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
kimse her zaman haklı olamaz ama bazen olayın gerginliğini azaltmak sinirleri yatıştırmak adına haklısın diyebilmeli insan
Her zaman haklı olmak çok zordur
Çok aradın görseli sanırım😅😘 kadınlar her daim haklıdır (nokta) eğer o kişi bensem ×5 gücünde haklı olabiliyorum 😅
Görsele fazla takılmayalım 🤪🤪
Bilmem mi canım her zaman hanımcılık kazanacak 😅😘
Her daim sevgilim😅😘
😅💋❤
Bence sevgilim her zaman haklıdır benim için. yani aşk insanı aslında büyülüyor biraz. yani tabi ki bir kişi için sürekli haklıdır diyemeyiz ama genel olarak sevdiğim kadın haklıdır her zaman.
Kendinden mi yola çıktım bilmiyorum ama kadınlarda bir o kadar erkekler gibi haksız bir çok konuda
Hayır ama yeterki sussunlar diye "taam taam sen haklısın" dediğimiz için kendilerini hep haklı sanıyorlar.. 🙄
#Vesselam
Kadınlarda mantık aramıycaksın, haklıymış , değilmiş! haklısın de geç gitsin.
Haklı olduklarını zannederler. Bazen de biz öyle zannetmelerini sağlarız :D
Hayır hakli değildir konusuna gore değişir tabiki bu durum
Hayır değildir
Her zaman demiyelimde genellikle haklilardir 😄
Evet. Aksini iddia eden erkektir.
He he der geçerim.
Hayır her zaman haklı değiliz tabiiki
Boyke bir kadinla evlenmei istemem
Sogurum
Huzur istiyorsan her zaman haklıdır :)
Hayır değildir
Hayır değiller